Fetele din Zalau(camera 7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!!!

elvira lasa tzigara!!!!!!!!!nu-i o scuza ca esti stresata , faza e ca tie chiar iti place sa fumezi, dar te rog eu nu te reapuca.RENUNTA!!!!!!!!!!!!!!auzi draga da printesa ta e bine la kg ca doar si ma-sa tot slaba a fost si manca super, lasa fata n-o stresa( vrei sa se apuce si ea de fumat).

noi am fost o ora afara si acum matei doarme sper sa fie vreme buna pe cand se trezeste ca sa pot sa-l mai scot.

adriana ati trecut si voi la un somn pe zi?

fetelor va tuc in sir indian si mai vin.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

cafengiste sunteti afara cu puisorii vostri sau sunteti la somnu de frumusete?

Bianca cum se simte Stanca?ne rugam pt ea si sunt sigura ca totul va fi bine.

Mihaela pupici la fete .Cum e vremea la voi?Cand veniti la Zalau?

elutza unde esti?

paula treci la o poveste .

ioana vad ca nu a deschis calcu ca sa putem butona.

va tuc si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna,
Mersi pentru invitatie Bianca.Eu sunt nou venita si nu stiam ca exista un loc special pentru fetele din Zalau.Sa ma prezint:sunt Adriana Claudia ,am aproape 29 de ani,sunt casatorita si am o fetita ,Rebeca Patricia, de 1 an si 9 luni.Am terminat liceul in '95 la Sincai,apoi am fost la facultate in Cluj.Lucrez la Spitalul Judetean ,in cadrul comp.Contabilitate,iar momentan sunt in concediu pentru ingrijirea copilului.Am citit cate ceva din ce-ati scris pana acum .Astept vesti de la voi.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

salutare salutare!!!!!!!!!

claudia bine ai venit in gasca. de cand lucrezi la spital?am tare multe cunostinte care lucreaza acolo.si sunt vecina de bloc cu dana banut.ai aflat ca minodra face bb?e fetita si vor sa-i puna numele Patricia.pupici printesei .

va tuc si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

salutare fetelor
Eu am mai scris un mesaj asa lung si frumos azi...dar pe cind sa-l trimit a cazut netul:(
Asa ca reiau
MIHAELA-mersi de sfaturile cu diversificarea...Daca ma impotmolesc strig iar dupa ajutor
ELVIRA-nu fii stresata cu kg micutei...o sa fie fotomodel:) si atita timp cit e sanatoasa , vioaie si dezghetata, nu ai motive de ingrijorare...Eu ma stresez putin la polul opus al kg...Luca-Mihnea avea exact 9,5 kg la ...5 luni...Are si cu cine sa semene, iar pediatrul mi-a recomandat alimentatie nerestrictionata atita timp cit alaptam exclusiv...Se pare ca dupa ce o sa mearga in picioare o sa se lungeasca mai mult
-chiar crezi ca tigarile ar fi o solutie ?
ANACEZARA-experienta ta cu diversificarea e interesanta...Ma "certase" o prietena medic rezident ca de ce nu i-am dat ninic altceva decit lapte la copil pina acum, ca nu o sa vrea sa manince nimic decit lapte in continuare...Se pare ca nu avea dreptate in totalitate
CLAUDIA, bine ai venit!!!Ma bucur sa-ti pot spune asa ceva, desi eu insami sunt de putina vreme pe forum
PENTRU ORICINE VREA SA_MI SPUNA(ca nu am vreme sa butonez si sa aflu singura):Cum pun si eu poze ca sa le vedeti?
:Care e faza cu nou venit, membru junior, etc?

Nimic nu e intimplator!

Mergi la inceput

cafengistelor la apel!!!!!!!!!!

ioana in functie de nr de mesaje primeste calificativele.parca pana la 100 de mesaje esti nou venit si de la 250 de mesaje esti membru junior si tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna,
Bianca tu unde lucrezi de le cunosti pe fete? Am inteles ca Dna ti-e vecina,dar Minodora?Nu am mai vorbit cu Minodora de vreo 2 saptamani ,nu stia atunci ce nume ii va pune,mi-a promis ca trece pe la mine acum ca nu mai merge la serviciu si vorbim mai multe.Eu lucrez la spital de vreo 7 ani .Dana a lucrat pana acum pe locul meu cu Nasa-mea,si mama lucreaza tot acolo .

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Claudia bine ai venit printre noi !!! Sper sa-ti placa aici ... daca nu ai apucat sa citesti mai multe despre noi eu iti spun ca am 2 fetitze superbe , dupa cum poti vedea si in pozici . Daca vrei sa vezi si restul albumelor scrie-mi pe PM adresa ta de mail ( lucru valabil si celorlalte care nu vad numai cateva din cele 10 , cred, albume ale noastre ). Mai multe in alta prezentare ca acum ma grabesc sa le fac baitza ...

Azi am iesit afar pe la ora 15 si cu chiu cu vai am reusit sa stam pana la ora 18 . Paula nu a dormit decat 1 ora azi si a fost un dezastru total ... nu vroia nici in carucior , nici pe jos , nici in brate ... stiti voi fazele astea ... Sunt terminata , abia astept sa le fac baitza si apoi la nani cu ele ... numai sa vrea ...
In zile din astea parca nu regret ca am reinceput serviciul ... sa nu credeti ca nu imi pasa de fete , doar ca simt nevoia de respiro ...

Va doresc noapte buna tuturor !!!
Cum Bianca si-a reluat sarcina de a face apelul de dimineatza la cafea , maine voi raspunde mai tarziu , de dimineatza am sedinta si de... trebuie sa termin dosarele ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

fetele mele, tocmai m-am intors de la tara de la mama (nu mai tin minte v-am spus ca plec sau doar am intentionat)si ce gasesc "o suta de pagini" de citit ... bianca tu esti vinovata? atunci sa-ti traiasca calculatorul ... si de ce nu si masina ca sa vii sa ne iei si pe noi la troita

ioana in privinta diversificarii sunt pareri si pareri, dar tot mai multe spun ca diversificarea se incepe dupa 6 luni in conditii de alaptat exclusiv ... noi am inceput cu fructe suculet (care nu ne-a placut), asa ca am trecut la pireu de fructe ... apoi la supica de legume (vreo doua zile) care apoi s-a transformat in pireu de legume tot mai gros odata cu trecerea timpului ... treptat am adaugat branza, carnita de pui, cereale, galbenus de ou, iaurt, ficatel de pui, orez ... cam atat pana acum ... retete? eu am incercat sa le combin cam asa cum mi-ar placea si mie sa le mananc ...

tocmai s-a anuntat cineva in vizita asa ca va las putin si revin mai tarziu, mi-e dor sa povestesc cate ceva cu toate

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

seara buna fetelor!

Ia uite ce se ingroasa randurile! claudia, bine ai venit!
Sa spun si eu cateva cuvinte despre mine pentru ioana si claudia, sa nu se mire de ce postez si eu pe aici .
Sunt zalauanca, mama locuieste inca acolo. Am terminat la mate-fizica, apoi la cluj fac., m-am maritat cu un zalauan si avem o fetita impreuna-Diana. Dupa cativa ani am divortat, din pacate n-a mers. L-am cunoscut pe actualul meu sot care e satmarean, m-am mutat aici impreunna cu fetita si acum mai am una-Silvia. Asa ca venim des prin zalau, ocazii cu care ne adunam cu fetele la o poveste...ce dor imi e!

ioana, poti sa-ti faci album de poze pe yahoo daca ai cont, sau pe webshots. daca vrei ajutor suplimentar, scrie-mi si te ajut.

adriana, numai cu pudra mentolata s- dat Diana, azi nici nu s-a mai dat, n-a mai mancat-o asa tare. Acum e plina in gura si pe gat in interior, abia poate manca...

bianca, nici eu nu stiu cand venim...se aduna pe cateva saptamani mai multe evenimente in week-enduri si poate abia in mai sa ajungem.

elutza, n-ai spus ca pleci, de asta te tot apelam pe aici . Cum ii place lui Mihita la tara? Are pofta de mancare mai buna?

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput