Mamici de mai-iunie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 6
LYLY809 spune:
Irinel, gretzurile le ai pentru ca bebelusul tau apasa pe colecist; si eu am de peste 2 saptamani greturi, iar dimineata am ajuns sa nu mai mananc nimic, ca vomit tot. La pranz iau o jum. de pastiluta recomandata de doctor intai, si dupa aceea mananc.
Bulinuto, nu tin neaparat sa arunc banii pe lucruri de marca, de dragul marcii, dar daca vad ceva care-mi place mult de tot, cumpar. Altminteri vezi bine ca si eu caut produse la un raport calitate-pret satisfacator. Alea sunt exceptii. Si te-am vazut cu Shori cum stati noaptea pe net, INSOMNIACELOR
.
Shori, multumesc pentru incurajari, uite acum pun mana pe cursuri.
Lacri 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
florypop spune:
Neatza fetele!!
Cred ca vom merge si noi la baby expo dar inca nu stiu nimic sigur.
Aveti idee cam la cate saptamani trebuie sa se intoarca bebe cu capul in jos?
In alta ordine de idei mi se intampla frecvent sa nu mai am aer. Simt ca nu mai pot respira. Vi s-a intamplat?
Am avut doua zile groaznice. Mi-a fost cumplit de rau si nici nu il simteam pe bebe miscand dar ieri m-a luat de manuta una din fetele de pe forum si m-a dus la eco. Bebe e bine ii bate inimioara.
Binenteles ca aseara dupa eco l-am si simtit. V-am zis ca sunt paranoica....
Pupici,
Flory
25+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
adelapop spune:
dar de ce sa ai nevoie si de landou???
daca caruciorul se lasa pe spate in 3 trepte nu cred ca mai este nevoie. landoul este special ca sa culci bebeul pe spate.
lamuriti-ne ca ne-am zapacit de tot cu atatea informatii
eu am zis ca iau un singur carut care are 3 trepte si cu capotina d'aia buna iarna dar buna si vara pentru soare ...si... gata si ca va fi si de iarna si de vara...
iar scaunul de masina separat.
la ce ne ajuta landoul - eu insist 
21fix

quote:
Originally posted by carminabulina
Si acest carut 3 in 1 este si de vara si de iarna? Ca pe mine asta ma intereseaza mai mult, sa mearga si vara si iarna. De ce sa dau 34 milioane pe un carut cu de toate cand le pot lua separat: un carut de vara, unu de iarna, un landou, scaun auto si cred ca ies si mai ieftin.
Altceva m-a surpins pe mine zilele astea. Am cautat o geanta pt. cele necesare lui bebe de scos la plimbare. Si stiti ce am patin? Nu am gasit nimic sud 1 500 000 lei, este strigator la cer. O geanta normala, mai mare din panza (dar nu de la magazine pt bebei) costa maximum 600 000 lei, dar e cea mai scumpa si cea mai tare din magazin. Mie toate astea mi se par japca. Am spus.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
LYLY809 spune:
Irinel, eu imi fac ceai de sunatoare, am vorbit cu o prietena care e medic si careia i-am spus ca vomit iar de dimineata apa pe care am ingurgitat-o. Numa' pe spate pot sa stau, fara sa
. Noroc ca am laptop. Cica bebe s-a "catarat" in sus ( ceea ce este adevarat, se vede) si-mi chinuie bila... Ce sa-i fac, copchilu' nu stie saracu' ce-mi face el mie acum!
Daca-ti faci ceai, sa nu-l faci prea concentrat, infuzie, si bea putin cate putin.
Lacri 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
inaioana spune:
Adela, nu este nevoie de landou, e doar chestie de gust. Tu ia-ti ce doresti atat vreme cat se poate lasa si la orizontala.
Irinel, e foarte buna ideea cu carutul pentru doi copii dar in cazul meu nu se potriveste. Katja nu mai sta in carut deloc deci l-as lua degeaba.
Programul de la gradinita este 8 dimineatza - 7 dupa amiaza, dar initial o voi lasa cate putin pana se obisnuieste...nu stiu in cat timp va ajunge sa stea tot programul.
Virgi, pompa Medela este cotata ca cea mai buna asa ca stai linistita. Problema noastra este ca e foarte scumpa si a mea personal ca e electrica si nu-mi place ideea de chestii electrice care sa ma traga de sani, prefer sa o fac singura cum spuneam. Dar asta e chestie de gust, ea calitativ se pare ca e cea mai tare din parcare pompa.
Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
vivighe spune:
Virgi...ia ai tu grija si stai cuminte...ca daca zici ca deja respiri mai bine si simti si presiune jos sa nu ai un bebe mai grabit.Ma rog,asa am auzit si eu ca se intampla cand se pregateste...Poate fetele stiu mai bine.
Mie in schimb mi se pare ca s-a catzarat...apasa pe ficat,pe coaste...si fac pipi mult mai rar ca pana acum.
Lyly...si io tre' sa invat pt un examen si n-am chef deloc
.Ma ia somnu' cu cartea in bratze.
Da prin Anglia nu stiti vo firma misto cu chestii ieftine(Anglia si ieftin...ma rog...
),ca pleaca sotzul la Londra cateva zile si ma gandeam sa profit.Oricum il pun sa ia cosmetice nivea pt bebe din duty free,dar poate o mai fi si altceva...
viviana
30w4d
26octombrie spune:
Am fost astazi la medic. Mi-a mai luat odata sange si mi-a explicat asa:
ca prima data s-a facut analiza completa pentru toxoplasma, unde iti apar IgG si IgM cantitativ si calitativ. Ei bine, tanand cont ca prima iesise negativa, la ambele valori, la a doua analiza nu mi-au mai procesat asa sangele, nu avea rost. au facut doar test sa vada daca mi-au aparut, intre timp, anticorpi (ceea ce ar sugera o infectie pe parcurs). Si au aparut...
Dar nu existau estimari cantitative, datorita tipului de analiza
Asa ca acum mi-o fac din nou completa, la fel ca prima data. Asa vom sti mai multe.
la prima mi-a iesit
Anti Toxo - IgG (cantitativ) < 6,
ELISA kit 4
iar
Anti Toxo - IgM, negativ
chemiluminiscenta 2
pe cand acum:
Anti Toxo - IgG (calitativ) pozitiv
Asaaaa, toate celelalte analize de sange si urina au iesit f bine, cu exceptia unei chestii care nu stiu ce inseamna: alaninaminotransferaza (GPT/ALAT/ALT) care a iesit 35,3 (limite normale pana in 31). Stie cineva ce e asta???
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
puiudana2004 spune:
Buna dimineata!
Deci pana la urma s-a votat si ne vom intalni sambata la BE la ora 13,la Sala Polivalenta ,nu?
Eu am mai scris la ce preturi am gasit pompele pt sani:Chicco=250 RON si Avent=550 RON,asa ca am luat de la firma Angels care e mult mai ieftina si aproape identica cu cele a marilor firme,ca doar nu am innebunit sa dau atatia bani pe o pompa.
Carminutza eu am gasit la un magazin pt bebe din Rahova o gentutza tare dragutza pt bebe la numai 33 RON cu buzunarele pt biberoane si o salteluta pt schimbat bebe cand esti plecata in "delegatie".I-am facut pozica si e la albumul meu de poze,pag 2.
Abia astept sa ne vedem sambata,ca mi-e tare dor de voi si mai ma relaxez si eu.
multi
.
Lyly bafta la invatat,dar daca nu poti,nu te mai stresa ca se supara bebe al tau pe tine si te "bate".
Dana
29+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
nastad spune:

Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
inaioana spune:
Dana, foarte frumoasa gentuta. Deci ne vedem sambata la 13 la BE?
Cat despre pompe..nu stiu ce pompa ai vazut tu la 250RON dar aia de la Chicco pe care o am eu e 70-80 de RON pe net, deci la BE cred ca si mai ieftina.
Totusi, sa stiti ca gentutele astea pentru bb nu sunt o cerinta. Adica eu spre exemplu nu am avut si nici nu m-as fi vazut purtand o gentuta cu girafe dupa mine prin oras. Am preferat o geanta normala unde iti intra ce iti trebuie. Plus ca ce e mare (jucarii,etc) poti pune cu succes in cosul carutului intr-o punga/geanta normala...
Parerea mea..pentru cine isi numara banii cand face o achizitie. Mai bine investiti intr-o geanta normala care sa va placa si sa se potriveasca cu stilul vostru vestimentar si sa fie incapatoare.
Luana, nu stiu ce insemna analiza asta dar caut acum, daca gasesc ceva te anunt imediat!
Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici

[