Mamici de mai-iunie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am vazut eu ca nu mai scrieti nimic m-am dus sa fac si un .
Shoricutza, ai si tu dreptate, sa vedem ce e la BE. Tu cand vrei sa te duci in Dragonul Rosu, inainte sau dupa targ?

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salutari dragele mele mamici...active!!!!!

Da sunteti foarte active! Si noi abia reusim sa va citim. Am vazut ca avem aici o adevarata baza de date cu tot ce trebuie cumparat si de unde si cum arata etc.
Noi nu am cumparat inca nimic, poate in aprilie vom face si noi ceva cumparaturi
Patutul il primim de la sora mea, are un patut din lemn, alb, foarte frumos si reglabil (pe mai multe nivele), carutul la fel. Ne mai ramane sa ne ocupam de hainute.

Eu acum ma stradui sa imi cumpar o pompa pt san. Am gasit una care imi place dar se pare ca nu se gaseste la noi asa ca am rugat-o pe sora mea sa o ia din Elvetia. La noi pompele mi se par mult mai scumpe ca in strainatate. Singurul dezavantaj ar fi ca poate nu voi gasi piese de rezerva la ea aici in Romania . Dar sunt foarte incantata si abia astept sa o primesc!! Mi-am mai luat si Contact Nipple Shield, am inteles ca te scapa de multe neplaceri ale alaptatului (mai ales la inceput). Sa dea Dumnezeu sa nu avem nevoie de ele, si sa le tinem intr-un colt...dar nu se stie niciodata...fac o investitie dar ma va costa mai mult daca nu o fac si vor aparea "surprize".

Va pupam pe toate si va urmarim cu drag!
Bafta la cumparaturi!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Helau, helau Amiss, cam scumpa la vedere in ultimul timp.
Poate vii la Bexpo si o sa gasesti tu ceva acolo, in orice caz pe noi sigur o sa ne gasesti, pe la ora 13.00 sambata .

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Shoricutza
Mersi pt raspuns. De obicei si aici se face cezariana daca copilul nu este intors dar in cazul respectiv era deja "cazut" in canalul de nastere dar cu funduletul in jos, deci cu piciorusele in sus inspre cap. Si cica ar fi asa de flexibil ca ar putea iesi si asa.....adica "impaturit".

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Neata fete dragi!!!

Amiss - de la ce firma elvetiana ti-ai comandat pompa? Eu mi-am luat una de la Medela? Si tot am sentimentul ca nu am facut o alegere buna. CRiteriul de alegere: avea explicatii in engleza.

Luana - te asteptam cu vesti.....si am sa cer si eu aceasta analiza in mod expres....Amonar, Irinel voi ati facut analiza la toxo? Eu nu tin minte sa-mi fi amintit doctorul de asa ceva.

Bebelina mea cred ca si-a schimbat pozitia, ca n-o mai simt in partea de sus....respir foarte bine acum..insa simt o presiune jos???Mai e cineva in situatia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Virgi, eu chiar nu stiu daca se face toxoplasmoza sau nu aici. La inceputul sarcinii ti se da un set de analize de facut, rezultatele se duc la doctor care le discuta cu tine in masura in care e ceva in neregula, daca e totul ok, nu intra in detalii :-(

Lyly scuza-ma, n-am realizat ca era mesajul tau, credeam ca cineva i-a povestit Dianei treaba cu 4 sticlute de sange, nu am intentionat sa fie tonul in vreun fel. De altfel, i-am povestit cum a fost la mine, ca e tot in Canada si ma gandesc ca probabil va fi la fel si la ea. Pupici.

Inaioana, nu te tenteaza sa iei un carucior pentru 2 copii? Eu asa ma gandesc, pentru ca fiu-meu alearga o multime si nu stiu ce as putea face cand fug dupa el sa tin si carutul cu bebe cu mine. Si ma gandesc ca desi e el asa energic, tot mai oboseste si chiar ii place in carut, si putem avea plimbari mai linistite. Eu am gasit ceva care imi place, si nu e scump, eu deja ma uimesc de preturile de pe la voi la carucioare (asta de l-am gasit e 190 CAD si e dublu, unul din scaunele se lasa si de tot pe spate, doar ca n-are sacut la picioare, sau poate n-am vazut eu. Ce n-am studiat, este cat e de greu, o sa verific, da eu il tin in garaj si il scot usor, va fi mai greu cu pusul si scosul din masina poate. Era doar o idee, poate ti se pare fara rost... Tu vrei sa o dai pe Katja la gradi mai multe ore pe zi, sau doar pana la 12?

Gabi, nu am apucat sa citesc ce ai patit,da inteleg ca n-a fost bine, asa ca iti doresc sanatate multa si tie si la bebe.

DianaR sanatate multa, sa stii ca eu ma tot gandesc cum va descurcati voi mamicile care stati cu bebeii acasa acum ca burtica e asa mare, ca mie mi-e tare greu cu Danut si nu stau mult cu el. Si in acelasi timp as vrea sa stau mai mult cu el.

Virgi burtica mea e joasa de mai de mult, nici nu stiu daca a fost mai sus... si de cateva zile mi-e taaaare greaaaaaaata...

Ama, am si eu un picut de emotii, stiu ca noi suntem primele pe lista si nu-mi vine a crede ca parca mai ieri faceam testul de sarcina si maine intru in saptamana 35... Tu cand te mai duci la doctor sa stabilesti cezariana? Ca sa stiu daca te mai astept cu nascutul ...:-) Eu pana pe 31 martie ma duc la serviciu daca nu nasc, apoi mai e jumate de saptamana ca sa fac cele 37 de saptamani si il cam astept pe bebe ca mi-e taaaaaaaaare greu.

Carmina eu nu sufar de insomnii da nici nu dorm prea bine, ba mi se pune un junghi in spate, ba un carcel, ba nu ii gasesc burticii o pozitie confortabila, ba niste arsuri... Asa ca tot tarziu ma culc si dimineata sunt cheauna. Da de multe ori cand vin de la serviciu stau o ora-doua in pat pana vin baietii mei. Trece si asta si vine bebe si alte nopti intrerupte...:-))

Luana ti-ai luat termometru de ureche? Mie imi prinde tare bine. Pretul gasit de Diana imi pare foarte bun, cel putin pentru aici, nu stiu cum sunt in Romania. E mult mai comod de folosit la un bebe.

Pupici si numai bine

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 33+ saptamani

Mergi la inceput

Irinel

In primul rand vreau sa te felicit pentru cele 35 saptamani....hai ca mai e un pic si facem galerie.

Cat despre analize, asa a fost si la mine...mi s-a spus ca-s ok si n-am discutat prea mult, dar acum parca sunt un pic sperita si vreau sa intreb data viitoare ce si cum, mai ales ca eu mananc peste crud si alte chestii de seafood .

Cat despre burtica "joasa"....la tine inteleg 35 sapt., dar la mine oare nu e cam devreme 29 sapt.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Virgi, nu stiu ce sa zic, eu stiam ca se lasa cu vreo 2 saptamani inainte de nastere da la mine e de mult joasa, nici nu stiu daca a fost sus, sau poate doar imi pare mie. Oricum la prima sarcina burtica a fost mereu sus, chiar si cand imi zicea lumea ca s-a mai lasat, mie tot sus mi se parea, acum mi se pare joasa. Si eu mi-am facut probleme sa nu nasc prea devreme da uite ca se pare ca bebe e cuminte si asteapta.

DianaR ai idee de ce as putea avea greturile astea? Ca tare nasol ma simt... Nici vitaminele nu le mai iau, nu stiu daca o fi bine, si asa mai mult le-am sarit decat le-am luat si am vazut ca multe fete in Romania iau fier in perioada asta. Ieri mi-a curs sange din nas din senin, da stiu ca nu e anormal cand esti graviduta, insa ma gandeam daca toate astea ar putea sa insemne lipsa de fier. Sper sa nu fi pus o intrebare stupida rau...

Pupici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 33+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Virgi pompa pe care mi-o doresc este tot de la MEDELA, o iau din Elvetia pentru ca acolo este in vacanta sora mea pentru 2 saptamani.

De ce zici ca nu este o alegere potrivita?

Eu abia astept sa o primesc, la noi am vazut pompe dar nu m-au incantat foarte mult. Medela are o groaza de produse care te pot ajuta in breastfeeding! Eu am ramas uimita cate lucruri s-au facut pentru a ne face viata mai usoara. Eu stiu sora mea cat s-a chinuit cu o pompita din farmaciile noastre...nu a reusit sa isi pastreze laptele mai mult de 3 saptamani . Bine nu a facut nici cea mai buna alegere dar...oricum.

Heleau Carmina! Nu prea avem cum sa ne dam cu parerea la ce vorbiti voi aici pentru ca nici macar nu am trecut prin magazine sa vad cat costa un body de bebe mic dapai...patuturi, carut, etc...Eu cred ca atunci cand vom face si noi cumparaturi voi veti fi terminat deja si o sa fim cam singurele vorbind de acest capitol
La Bexpo noi nu cred ca ajungem. Oricum mai este pana atunci poate reusim. Va anuntam din timp!

Pupici!
25+

Mergi la inceput

Amiss - am spus asa...ca n-am mai auzit pe nimeni sa utilizeze marca asta, eu ti-am spus criteriul de alegere. Evident ca nu am folosit-o si nu pot sa spun daca e buna sau nu..dar sunt foarte incantata daca-ti iei si tu....ca sa putem trage concluziile mai tarziu.

Irinel - sa speram ca totul va fi bine...nu vreau sa ma mai stresez si cu asta...Hai ca mai avem un picut.

Mergi la inceput