tauroaice pline de viata (12)
Raspunsuri - Pagina 4
cgaby spune:
neatza!
stef e bine, nu se plange de durere..cred ca de miercuri vom merge iar la gradi, ca se pregatesc de serbarea de paste...
distractie mare la ski!
multa sanatate celor bolnaviori!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
cgaby spune:
rodica elena - bun venit printre noi!
sa-ti traiasca printisorul si sa fiti sanatosi!
pupici si weekend placut tuturor.
gabibarta spune:
Rodica, bine ai venit!!!
Gaby, ma bucur pt. Stef! Dar voi aveti iar serbare? Asta mai zic si eu, ce trupa petrecareata la gradi la voi
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
anangel_lexi spune:
Neata tuturor. Ce faceti fetelor pe pagina 3? Inteleg ca e week-end dar totusi...
Pupicei!
13+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
Danelutza spune:
Buna dimineatza
Cum e vremea la voi, aici e ... e ceva soare, se zareste ... dar e departe, asha ca va doresc o zi cu soareeeeeeeee
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
cgaby spune:
salut. noi am profitat pe deplin de soare....am fost in parc cu stefan, am alergat, ne-am jucat...a fost foarte fericit!
da, iar avem serbare....si vom mai avea una e sfarsit de an...prin iunie probabil!
pupici si sanatate tuturor.
Stinu spune:
quote:Bine ai venit Rodica Elena esti nascuta in aceeasi zi cu mine .
Originally posted by rodica elena
salutari
si eu sunt o tauroaica de 19 mai
am un balantel RARES de 1an 6luni.Are numai 6 dintisori 4 sus si 2 doi jos.
va pupam pe toti
Noi ne-am petrecut sambata seara la spital ca pe langa raceala l-a durut si urechea si a facut febra mare .Nu are otita dar de la gat il deranja si urechea .Acum e mai bine si sper marti sa mergem la gradinita .
cgabysi noi am vrut in parc dar uite ca nu a iesit cum ne-am propus .Ma bucur ca Stefan e mai bine .
Iustina
Eftimie C. spune:
Salutare tauroaicelor.Va invit sa savuram o
Nu va intreb ce-ati facut in week-end ca am citit deja.
Gaby, ma bucur ca nu e otita...stiu cat e de rau.Cum se mai simte Stef?Intreaba de gradinita?E o gradinita tare petrecareata, nu?
Andreea si Edi al meu face o iritatie de la ceva si nu reusesc sa depistez de la ce.Eu de obicei il dau cu unguent Triamcinolon S + siropel Claritine.Tu, cum il tratezi pe Alex?
Rodica, ne bucuram ca ai venit alaturi de noi, tauroaico.Rares ce zodie e?Spune mai multe despre voi.
Gabibarta, la noi, se anunta primavara.Sper sa fie asa...mai ales ca azi la ora 20,26 are loc echinoctiul de primavara (durata zilei este egala cu ce a noptii...).Poate scapam de ninsori, aparaie si mocirla.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
ruxandra_sb spune:
Buna dimineata si bine v-am regasit!
Noi am fost la ski si am "muncit" din greu; era full de zapada.
Ba chiar a nins si sambata!
Rodica, bine ai venit !!
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
cgaby spune:
neatza!
carmen - stefan are otita, ia antibiotic...dar e bine. miercuri merge la gradi. are serbare de paste, vine iepurasul....da. are 4 serbari pe an. se distraza si se simte bine acolo.
multa sanatate tuturor.
pupici si o saptamana buna!