tauroaice pline de viata (12)
Raspunsuri - Pagina 5
andreea_tx spune:
Carmen si eu i-am dat Claritine si am luat de la farm mixtura mentolata ca sa-i dau sa nu se mai scarpine dar nu stiu de ce nu-i mai trece,ii ies uin continuare in alte parti ale corpului si unde a fost se vindeca.pana si pe coite i-au aprut si aproape de anus,sa vedem cum mai e astazi si ma duc la dr cu el.vreo boala a copilariei nu poate sa fie pentru ca ies grupate asa nu sunt impinzite simetric ca sa zic asa.
andreeat & Alex -8 dec.2000
anangel_lexi spune:
Buna tauroaicelor. Va urez o saptamana usoara si insorita.
La noi nimic nou, decat ca ne rotunjim
14
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
Stinu spune:
si o saptamana buna .Poate vine si primavara !
Nici noi nu prea avem cu ce ne lauda ,doar ca nu am mai facut febra si speram maine sa mergem la gradinita .
Andreea cel mai bine e sa il vada un medic ,Vladut a facut varicela intr-un mod atipic ,in prima faza am dat vina pe o para dar cand m-am dus cu el la doctor avea varicela .Multa sanatate !
Ruxandra unde ai fost la munte ,tot la Predeal ?
Iustina
gabibarta spune:
Lexi, felicitari! vad ca ai intrat in trimestrul 2:))
La noi se pare ca a ajuns caldura, e soare afara si feeling de primavara:)
Multa sanatate tuturor!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
cgaby spune:
nu am nici un chef de munca! vreau acasa...sa ma plimb...sa fac ce vreau...mda!
hai ca v-am zapacit de tot...
pupici si sanatate!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Eftimie C. spune:
Servus, tauroaicelor.
Gaby, eu parca citisem ca te bucuri ca nu e otita.....Scuze si sanatate lui Stef.Cum suporta?
Andreea, sa nu fie ceva mai grav.Eu cand ii dau lui Edi siropel si-l ung cu cremuta, a doua zi deja se ascund.Daca tu spui ca ele se inmultesc si sunt si ciucur... sa nu fie piscat de ceva.Am patit-o si noi asta vara.Avea pe o manuta, multe bubite dispuse ca un ciorchine de struguri.La dermatolog ne-a spus ca e piscat de o gaza-ceva.Mergi urgent la si tine-ne la curent.Va
Lexi -burtici, sa intelegem ca esti bine sanatoasa si bb cuminte?
Vine primavaraaaaaaaaaaa....Oare?La radio au anuntat iar lapovita si ninsoare.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
andreea_tx spune:
N-am mai ajuns ieri la dr.ca deja nu il mai manca asa de tare si au inceput sa dispara.nu stiu ce sa mai zic poate sa fi fost si piscatura ca era plin mai mult pe spate,cateva pe picioare,si pe jos pe la burtica aproape de coite.
azi iau casa la purificat sa vedem poate gasesc vreun mergator,
cine stie?
haideti ca se pare ca vine primavara.
andreeat & Alex -8 dec.2000
Stinu spune:
Chiar vine primavara ,e asa de frumos afara ,nici nu-ti vine sa intri in casa !Eu am facut o tura de dimineata cu fiica-mea si parca am inceput altfel ziua .
Salutare tuturor !
Iustina
cgaby spune:
buna.
acum stef e bine, i-a trecut, de maine reincepem gradinita!
e frumos afara...vreau sa vina primavara!!!
pupici si o zi buna si sanatate...
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Eftimie C. spune:
Mai fetelor e asa de frumos afara, incat i-am spus sefului ca trebuie sa ajung urgent pana la banca, doar ca sa fac si eu o plimbare.
Sper sa nu-si dea seama, altfel...
Oricum, aveti grija.De obicei vremea asta e inselatoare.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)