tauroaice pline de viata (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

si la noi e frig, e in jur de zero grade, insa nu mai ninge de luni:)

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

hai steaua!!!!!!
noi nu facem bine, din pacate! stefan a facut otita! sper sa-i treaca repede!
pupici tuturor.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

'Neata.Nu-i asa ca e frumoasa viata?Ne-au facut-o mai frumoasa fotbalistii de la Rapid si Steaua.Au compensat putin dezamagirea cauzata de nationala prin neprezentarea la Mondiale...
Gaby, imi pare rau pentru suferinta lui Stefan.Eu am abonament la otita si stiu cat de dureroasa si sacaitoare e. baiatul si ii doresc sanatate.
Fetelor va urez si voua sanatate si sper sa ne mai auzim azi (am foarte multa treaba la servici)
Ferice de voi care ati scapat de ninsoare.La noi iar a inceput si inca sunt drumuri blocate si localitati izolate si fara lumina.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Off, Stefan sa te faci repede bine, da ?!

Matei a dormit neintors azi noapte. Si parca si mucozitatile nu sunt chiar in cantitatile industriale cu care ne-a obisnuit ...

Noi cica plecam la ski. E la zapada in munti..., la Piatra Arsa au iesit pe geamurile de la etajul 1 si au sapat un tunel pana la intrarea normala..

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ruxandra, iti doresc timp placut la ski si distractie maxima Ultima urare e valabila pentru toate tauroaicele, doar suntem toate pline de viata.Aveti grija de copilasi, bucurati-va de zilele libere si de sotii vostri
Ne auzim luni dimineata; pup fetele pe obrajori.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna!
stef e bine, nu s-a mai plans de dureri...ma enerveaza ca trebuie sa-i dau antibiotic! si eu care ma laudam ca pana la varsta asta nu a luat deloc antibiotic...din pacate, de acum nu mai pot spune asa ceva... ma enerveaza ca nu a facut febra, nu a avut nimik...asa dintr-o data s-a plans de durere de ureche...si gata! of!
pupici si distractie mare in weekend!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Of al meu s-a umplut de bube.ieri a dat gata o caserola de capsuni de la pranz si pana seara si azi e plin de bube si se scarpinaaaaa....
nu inteleg de ce pentru ca nu e prima oara cand mananca asa ceva si totusi ce s-a intamplat acum. de aceea l-am lasat sa manance in voie ca stiam ca nu are probleme.

andreeat & Alex -8 dec.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Nici noi nu avem cu ce ne lauda si Vladut are febra si il doare in gat asa ca vom avea un weekend "racit".
Imi pare rau pentru Stefan ,si Vladut a facut de 2 ori otita si stiu cum este dar daca nu ii dai antibiotic risti sa fac complicatii .Noi am ajuns si la urgente din cauza durerilor de urechi .Muuuuuulta sanatate .
Ruxandra distractie placuta la ski ,la noi s-a incheiat sezonul ,buget de austeritate .
Carmen ,hai ca in curand o sa scapati si de iarna asta lunga ,mai e putin .
Weekend placut si sanatate multa .
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica elena spune:

salutari
si eu sunt o tauroaica de 19 mai
am un balantel RARES de 1an 6luni.Are numai 6 dintisori 4 sus si 2 doi jos.
va pupam pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

multa sanatate la copiii bolnaviori! La noi iar a nins ieri, dar tot scapam odata de iarna asta scarboasa, nu?

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput