Mamici de sept-oct 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
pufymic spune:
Laliq bine ai venit!Sarcina usoara si bb sanatos sa ai!
Bb Ralukutza am modificat si la tine! Ma bucur ca e ok bb mic!
Sunt foarte bucuroasa ca incepeti sa va reveniti fetelor!Bine ca a trecut si perioada de ganduri negre!
Felicitari tuturor burticilor care si-au vazut comorile!Ma bucur ca sunt bine bebicii si voi!
Eu ard deja de nerabdare pana miercuri cand mergem la Cluj sa-l vedem pe ingerasul mic....Sper numai sa fie bine....!
In rest de-abia astept si eu ziua de sambata sa ma duc la coafor, cosmetica...sa ma rasfat un pic(ca tine Sephora), ca de mult m-am cam neglijat....dar acum mi-am revenit!
Sa aveti o noapte linistita!
Pupici!
Ioana(13+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
inni spune:
In primul rand un bine ai venit printre noi laliq.Felicitari pt. bebelus. Fii optimista, daca nu o sa fii, vom fi aici sa te sustinem. N-ai de ce sa mori de frica.Chiar trebuie sa te feresti sa ai acest sentiment pt. ca ii transmiti bebicului si nu-i face bine.Are o inimoara atat de mica incat trebuie sa i-o umplem numai cu bucurie si speranta.(hai ca vorbesc parca din telenovele)
Multumesc nokia, alina morostes, vauva, anangel_lexi, cri19, floricika pentru felicitari(ordinea enumerarii nu tine cont de nimic).Sa va dea Dzeu si voua exact ceea ce va doriti.Noi asa am vrut sa fie si iata ca am primit, dar daca era invers sunt convinsa ca ar fi fost la fel de bine.Sanatatea e cea mai importanta.
Try si Vauva ...multum. pt. linistire .Stiu si eu ca colul se scurteaza si se micsoreaza pe parcursul sarcinii insa nu stiam ca ar putea sa fluctueze atat de mult intr-o perioada scurta, zic eu.Iar masuratoarea mi-a fost facuta doar la ecograf.
Mirelchen bine ca sunteti bine si tu si bebicul.Multa sanatate amandurora.(mie mi s-a parut ca nemtii sunt super atenti la volan si ca doar pe autostrada gonesc ca zabaucii, dar probabil ca mai exista si exceptii)
Nokia analiza pt. sindromul Down se face indeosebi la mamicile care au peste 30 de ani. Nu cred ca conteaza atat de mult varsta tatalui ci a mamei.
Ignatica fii fericita ca nu te-ai ingrasat deloc. E foarte bine.O sa te ingrasi mai incolo stai linistita.Eu una as vrea sa fiu in locul tau.M-am ingrasat 4 kile.M-a si certat Iosup.Mi-a zis ca e cam mult.Eu imi faceam socoteala ca 1 kil/luna e perfect, inseamna ca in 9 luni ma fac cu vreo 10 kile in plus si era ok, dar nu e chiar asa.Am inteles ca ultimul trimestru e durere.Atunci ai o pofta de mancare de i-ai inghiti pe toti.Asa ca linisteste-te ca nu e cazul sa fii altfel.Fii fericita ca ai un asa metabolism rapid.Ce n-as da sa fiu si eu la fel.
Amyzuca cica ar fi bun si gemul de prune.Citeam eu mai demult tot pe DC pe un forum cu mamici si toate erau de-a dreptul incantate de magia gemului de prune.1 lingura dimineata.Incearca si cu morcovi cruzi.Au fibre foarte multe.Si nu in ultimul rand bea multa apa.Apa ajuta foarte mult. 2 litri /zi cel putin........Mi-ai facut pofta cu macaroanele tale
Floricika de data asta am fost la CMUnirea pt ca la Diagnosis prindeam programare abia saptamana viitoare.De fapt si aici tot sapt viit ma programasem dar am avut norocul ca a renuntat cineva si m-au sunat fetele de acolo sa ma duc (le-am spus inainte sa-mi dea si mie un tel. daca se elibereaza un loc mai repede).Aveam nevoie de eco pt. interpretarea triplului test.Si sa stii ca mi-a placut mai mult aici.Mi s-a parut (dupa poze) ca au un aparat mai bun decat la Diagnosis.Cel putin la varianta 2D.
Si m-a costat 2.140.000.Cred ca e putin mai mult ca la Diagnosis.
Eu zic ca daca suni la CMUnirea prinzi programare mai repede ca aia de pe 28 de la Diagnosis pt. ca putina lume stie ca Iosup lucreaza si aici, majorit. cunosc doar de Diagn.
Eu iti dau tel de acolo si poti incerca : 327.11.88
Daca te progr aici ai grija ca mie mi-au zis la tel ca ma costa 2.900.000 si de fapt era 1.900.000 + pozele (30.000/buc)
Si......HAI STEAUA !!! (cand eram mica ma uitam cu tata la meciuri..eram o mica stelista...ce naiba sa fac...in orele alea 2 de program pe care ni le dadea Ceausescu imi mai gasisem si eu o placere...meciurile)
Pt. toate burticile care ard de nerabdare sa stie ce e inauntrul lor, fetita sau baietel, il recomand cu caldura pe Iosup.Nu stiu daca v-am mai spus dar am 3 prietene care au fost la el si toate au aflat de la 12 sapt. sexul si niciodata nu a dat gres.Si am citit despre el si pe forum.El nu face altceva toata ziua decat ecografii si e si normal sa vada imediat si fara dubii totul.
Nu sunt ruda cu el de-i fac atata reclama, dar stiu cum eram eu de nerabdatoare sa aflu ce este si sa nu ma abureasca ca acum e fetita ..data viitoare ca e baiat...ca e nasoala senzatia.E un bun ecografist.Cred ca aflarea sexului e floare la ureche pt. el.
Aaaaa si inca un amanunt pt. Floricika si nu numai.Vezi ca nu te lasa sa pleci din cabinet pana nu-i spui cum o sa-l cheme pe bebe, vrea el neaparat sa scrie pe foaie ca sa-i ramana amintire (lui BB).Eu am fost de 2 ori ..si de fiecare data i-am dat alt nume ca nu ne-am hotarat inca
Cam atat pentru seara asta.
Somnic usor.
Pupici
Inni 16 fix
Nokia spune:
Inni eu am 25 de ani, tocmai de aia m-am mirat Oricum o fac, ca sa stau linistita ca am un stres, sunt mai rau ca la prima sarcina.
laliq, bine ai venit, multa sanatate si sarcina usoara
Pufymic, sa te faci frumoasa si ptr mine te rog Ce m-as duce si eu sa ma mai tund putin, sa imi mai trag niste suvite, ceva, dar stau cam prost cu finantele:(((((
Va pup pe toate
Alina, 9 sapt fix
Un sut in fund, un pas inainte!
andra2005 spune:
Fetele, pe unde va ascundeti, toate la meci, nu?Eu am TV-ul in aceeasi camera cu calculatorul, deci va scriu dar cu o ureche sint atenta la nenea comentatorul.
Putzuruca, Crisnemes, Nokia, Ralucutza, Inni si Ale felicitari pentru vestile bune de la eco.Ma bucur pentru voi, deja forumul nostru e mult mai vesel si de acum incolo sigur vom avea numai vesti super bune despre toti bebicii si bebelinele.
Laliq bine ai venit.Si eu sint tot in 8 saptamini, ma bucur ca mai e cineva cu aceasi virsta a sarcinii ca mine.Majoritatea fetelor au terminat de mult cu greturile, de mine insa se tin scai, daca am citeva ore intr-o zi in care sa ma simt bine, sint fericita.Tu cind ai DPN-ul?Eu in jur de 22.10, insa sper ca bebe sa vina mai repede din 2 motive:sa fie zodia balantei si sa fie diferenta intre noi de 23 de ani (adica sa nasc inainte de ziua mea, 10.10).
Fetelor, sint nebuna.Voi va doriti copii sanatosi, nasteri usoare, numai eu vreau copil in zodia balantei...sint dusa rau.
Ignatica eu zic sa nu-ti faci griji din cauza greutatii.Chiar iti doresti sa ai vreo 10 kg in plus si la vara sa mori de caldura si de abia sa te poti misca?Si eu am tot 47 kg si sper sa nu iau mai mult de 9-10 kg.
Sephora te invidiez.Eu m-am vopsit acasa, de fapt si epilatul si cosmetica tot singurica le fac.Stilistul care ma vopseste pe mine este chiar sotul meu, care bombane si ma cicale in fel si chip, ca lui nu-i place sa vopseasca, ca il supara mirosul...Tare as avea chef sa merg la un salon sa umble vreo 2-3 in jurul meu sa nu mai stie ce sa-mi faca.Bafta miine la eco.Cred ca de abia astepti sa-l vezi pe bebe.
Pufymic am vazut ca tu te ocupi de listuta.Poti sa ma treci si pe mine cu DPN 22.10, te rog?Multumesc mult.
Fetelor, voi la cit timp mergeti la eco?Eu am fost vinerea trecuta insa tare as merge iar.Oare daca merg la 2 saptamini e prea devreme?Ca tot citindu-va pe voi parca a trecut la mine pesismismul vostru ca incep sa simt tot felul de dureri imaginare de burta.
Asaa, intr-o alta ordine de idei.Voi nu aveti pofta de dulce?Ca eu as minca in prostie cioco sau inghetata.Voi de dulciuri mincati (daca mincati)?Eu miine merg prin Cora si ma gindesc sa-mi fac o provizie de Fibrobar, ca alea sint si dulci si taie si foamea.Insa nu se compara nici de departe cu o cioco Heidi (preferata mea) cu alune, mincata incet, patratel cu patratel in fata calculatorului.
Ca sa schimb subiectul, se pare ca eu si al meu sotior ne despartim.De fapt e sigur si ma gindesc cu tristete ca bebe al meu nu va avea sansa, cel putin deocamdata, de a avea si tata.Credeti-ma ca nu sint deloc suparata, acum stam inca impreuna, vorbim, insa ma doare ca nu voi mai avea familia mea.E drept, mi-am dorit enorm 2 copii, insa o familie completa este una care are si tata.Nu mai ma intind, ca deja am iesit de mult din subiect, dar simteam nevoia sa ma descarc putin.
Multa bafta celor care merg miine la eco si sa ne citim cu bine miine.
ionica spune:
Dragele mele,
Stiu ca este egoist sa scrii in fuga si numai despre propria persoana,v-am citit pe toate dar nu reusesc sa va raspund ci o fac asa repede cam la ce-mi aduc aminte ca m-a marcat/
PUFYMIC Sper ca ai reusit sa-l vezi pe bebic si ca totul este in regula!
ANDRA2005 imi pare rau pentru ca trebuie sa treci printr-un divort acum cand bebe are multa nevoie de doi parinti.
Eu azi 16martie joi 2006 m-am indragostit de puiutul meu!!!!!
L-am vazut si statea pe burtica si cu mainile ghemuite ca un pisic mic ,are o coloana perfecta,pliu nucal super 1.20mm (in afara de orice pericol SD)
Dar i-am vazut fata si era asa de frumos si somnoros doarme exact ca mine pe burtica si cu mainile la cap!!!!
Inimioara batea asa de frumos ca nu m-am abtinut sa plang,146bpm
capul este perfect dezvoltat iar creerul a crescut in egala masura;
Iar sotul meu de emotii in loc sa intrebe de sexul lui bebe i-l intreaba"Doc puteti sa-i masurati si QI(coeficient inteligenta) cu masina asta"??
Sexul nu a vrut sa ni-l arate fiindca este foarte pudic parca tinea manuta in fata sa nu-l vedem asa ca voi merge din noi pe 6aprilie cand e ziua de nastere a sotului meu!!
Voila!!
Am spus tot si m-am intins cat saracul de zile mari!
Va pupic si sa va traiasca bebelusii si sa mancati bine ca sa creasca mari!!
gripo spune:
Andra, pe net scrie ca echografii poti face cate vrei pentru ca pana acum nu au fost inregistrate cazuri cum ca bebe e afectat. Si sincer imi pare rau de divort. Chiar nu mai e nico speranta? Mai ales ca vine un bebe plin de speranta pe lume, si este bine sa aiba ambii parinti. Poate sunt doar orgolii, care ar trebui lasate acum ca vine asta micul. Sincer imi pare rau, dar poate va impacati.
Va pup pe toate.
14+
pufymic spune:
Neata fetelor!
Andra2005 am modificat si la tine!Imi pare tare rau ca tocmai acum trebuie sa treci prin divort....va tin pumnii sa fie totul bine si dupa aceea....
Ionica ca te-ai gandit la mine, dar abia miercuri mergem la Cluj sa-l vedem pe bb.....si am niste emotii.....ma rog din suflet sa fie bine si sa nu-l fi afectat raceala mea si medicamentele...!
Fetelor din Buc. mergeti azi la BabyExpo?Sa ne povestiti si noua cum a fost si ce hainute de burtici sunt(si preturi n-ar fi rau)!
Sa va distrati bine!
Pupici!
Ioana(13+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
mexxa spune:
Buna dimineatza fetelor...eu tocmai am ajuns acasa,am fost si mi-am luat rezultatul analizei la toxoplasmoza...si e ok nu am si nici nu am avut pana acum singura analiza mai rea este lipsa de fier deoarece nu pot manca deloc carne...sper sa imi revin.
La amiaza merg la spital sa le vada si medicul ginecolog...si poate ma lipesc si la o ecografie...ca dupa ce am citit ce incantate sunteti voi...parca nu mai am rabdare 2 saptamani.
Inni sa iti traiasca motata si sa fie o dulceata de fetita.
Andra 2005 te felicit pentru curajul de care dai dovada...si sper ca totul sa se rezolve repede sa nu fie nevoie de suferinta...
Laliq bine ai venit si sa ai parte de o sarcina usoara.
Felicitari si pentru celelalte fete care si-au vazut minunile la eco...
Eu sper sa fie totul bine ca in ultimele nopti am numai vise ciudate...cred ca e din cauza ca stau cu griji....
De ieri am reusit sa manac ceva...sa ma pot ridica din pat...sper sa nu mai am nici o perioada ca ce-a avuta ...
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa! Revin diseara cu noutati de la spital...va rog tare mult sa va rugati pentru mine pentru ca imi este asa de frica...mai frica ca niciodata..
10+
http://community.webshots.com/user/mexxa
nata_b spune:
Buna tuturor.
Nu am scris demultisor, dar in schimb v-am urmarit mesajele si am gasit raspuns la multe din intrebarile mele.
As vrea foarte mult sa stiu daca careva din voi aveti amenintare de avort. Mie medicul ginecolog mi-a prescris un tratament cu Duphaston 10 zile (+ vit.E, acid folic si supozitorii Papaverin). Eu nu am decit niste dureri slabe jos, la ovarul drept. Stiti ceva despre Duphaston, daca merita sa-l iau?
Si mai e si nivelul de leucocite ridicat.
Merci anticipat si sanatate in sarcina.
Nata, 10+
aramona spune:
Buna dimineata!
CA eu inca abia ma trezesc!!!
Am reusit sa citesc postarile voastre!
Va felicit pe toate cele care v-ati vazut minunile...abia astept si eu sa mai creasca "fasolica"...sa vedem ce si cum!
Cu Maysa parca n-am avut atatea emotii!!!
Vreau sa va linistesc pe cele ingrijorate de dimensiunea colului...si sa intaresc spusele lui Try...
Si eu la 7 luni aveam colul scurtat si deschis...si cu toate ca nu am stat internata, nici la pat (v-am spus sa nu faceti ca mine), pe Maysa am nascut-o la 40 saptamani si 2 zile!!!
Deci pe parcursul sarcinii lungimea poate varia...E adevarat ca trebuie multa precautie in momentul in care se deschide...eu aveam sanse s-o nasc pe Maysa la 7 luni...Dar n-a fost sa fie!
VAd ca multe va faceti echo pentru pliul nucal...mie la prima sarcina nu mi s-a spus de asha ceva...Eu am 34 de ani...cine-mi da mai multe detalii? Cand se face echo pentru asta, unde e bine si cel fel de echo (normala, 3 D sau care???)
Multumesc si astept raspunsurile voastre!
VA pupicesc!
Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!