Mamici de sept-oct 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
Felicitari STEAUA!!!
Felicitari mamicilor care si-au vazut comoricile la eco! Eram sigura ca sunt cu totii bine! Mult succes si celor care urmeaza sa mearga la control!
Noi suntem tare fericiti pentru ca aseara tati l-a auzit pe bebe pentru prima oara. Si-a lipit urechea de burtica si eu aproape ca mi-am tinut respiratia ca sa nu influentez ce auzea el acolo. Si se auzea blup-blup la intervale neregulate. Cel putin asa zice tati. Probabil ca se aude cand se misca. De dimineata iarasi a lipit urechea si la fel a auzit. Suntem mandri foc!!!

13+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Aramona – ca sa-ti masoare pliul nuchal nu conteaza ce fel de ecograf e: 2D, 3D, trebuie doar sa fie performant si ecografistul sa stie ce face (cu experienta). Masuratoarea se face intre 11 saptamani si 13sapt si 6 zile. Vad ca esti din Bucuresti, intreaba fetele ele unde au fost.

Eu ca sa vedeti ce paranoica sunt, caut disperata de cand am fost la ecografie sa vad ce inseamna daca pliul ala e prea mic. Toata lumea stie daca e peste 3 nu e ok, dar nicaieri nu scrie ce inseamna daca e mic, la mine a fost 0.9…vad ca la Ionica a mai fost asa mica masuroarea… o sa ajung la nebuni cu sarcina asta.

Laliq bine ai venit.

Inni – felicitari pentru fetita.

Am si eu o intrebare pentru toata lumea: voua vi se intampla sa nu vedeti unele mesaje? Eu de exemplu n-am vazut mesajul Azymucai cu analizele, dar si mai inainte am avut sensatia ca mi-au scapt mesaje, in special de la fetele mai noi pe site.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

m-am grabit cam mult......tocmai am iesit din spital.ar trebui sa ma stergeti de pe lista pt ca bebe al meu a hotarat ca nu mai vrea sa creasca si ........nu mai este.poate nu era timpul, locul sau situatia, nu stiu.oricum pentru mine e prea mult acum, dupa ce mi-am vazut toate sperantele naruite in cateva minute.atunci cnd iti doresti ceva parca dumnezeu te pedepseste..iubeam acest copil mai mult decat orice pe lume si acum nu mai e...
oricum, scuze pt deranj, de data asta nu a fost sa fie.
poate mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Mai fetelor, zambiti si bucurati-va ca aveti un bebe care creste acolo in burtica si care nu are nevoie de atata stress…nu e bine sa va stresati pentru orice problema care va apasa…ganditi-va ca se rezolva si ca bebe o sa fie bine…ca daca ne doare un pic burta sau ne doare un ovar repede ne gandim ca oare ce e??? sunt normale si durerile astea cu toate modificarile care se petrec acum in corpul nostru , zic eu

Felicitari la gravidutele care si-au vazut puiutii la ecograf si care cred ca sunt mai linistite acum dupa ce i-au vazut ca sunt bine…si curaj si celor care asteapta sa-si vada puiutii sau care asteapta rezultatul unor analize

Aramona, nici eu nu stiam de pliul nucal la prima sarcina, eu oricum nu m-am stresat si nici nu ma stresez nici acum, daca doctorul zice ca sunt in regula rezultatele eu nu mai caut sa vad daca indicele se incadreaza intre limitele normale…mi-ar fi spus doctorul daca ar fi fost ceve in neregula….nu va create voi probleme daca nu sunt, asta e parerea mea si incercati sa va ganditi la bebe cum se joaca el acolo in burtica, cum ii place la plimbare cand mergeti pe jos….eu ma simt mult mai bine cand ma gandesc ca acum peste tot merg cu bebe dupa mine…ca ii place si lui acolo in burtica sa fie plimbat de mamica lui….nu va mai ganditi la tot felul de alte lucruri

Hai ca v-am stresat eu acum destul, ha ha

Pupici pe burtici la fiecare, aveti grija de voi si capul sus ca bebe e bine acolo la caldurica

14+

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Asa-i, Cici, dar cateodata nu-i asa usor sa scapi de ganduri negre. Uite, la mine e a treia zi la rand cand ma doar burta. Pot sa ma prefac ca nu e nimic? Pot sa nu-mi pun semne de intrebare? Cand am pierdut sarcina in 2003 aveam aceste dureri de burta, cu alex nu le-am avut. Or fi normale, dar pana nu trec de trim. asta mi-e greu sa nu-mi pastrez o rezerva. Prefer sa fiu pregatita psihic pt. orice, decat sa fiu luata ca din oala. Sa dea Domnul sa fie bine si sa ajungem cu bine la termen toate iar bebelusii sa fie sanatosi.

Ananghel, si tu daca pui urechea pe burta sotului si ascult icateva minute auzi sunete la intervale neregulate. Sunt normale, oricum, miscarile lui bebe nu ia cum sa le auzi. Doar daca mediul lui ar fi unul mixt (aer si apa) ai avea sansa sa auzi sunete, dar daca tu misti o mana in cada plina cu apa, scoate miscarea asta vreun sunet? Iar inimioara lui bebe e aproape imposibil s-o auzi cu urechea libera, in orice luna ai fi.

.......in 10+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ana id imi pare foarte rau ca s-a intamplat asa! Va fi bine data viitoare!Mult curaj si multa putere sa treci peste intamplarea asta nefericita!

Lexi ce aude sotul tau e pulsul tau in aorta abdominala, nicidecum inimioara lui bb!E imposibil sa-l auzi cu urechea , mai ales acum la 13 sapt.....Lasa ca-l va auzi la eco si atunci sa vezi incantare!

Cricor si eu patesc exact ca tine cu mesajele...intru acum si vad cateva, daca intru mai tarziu mai sunt si alte mesaje intercalale intre cele pe care le vazusem deja.....brambureala totala!

Pupici!

Ioana(13+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Ana, imi pare tare rau de sarcina ta. Cum spunea dr. meu cand am fost la el dupa ce-am pierdut sarcina: "nu exista pierdere mare sau mica, toate sunt pierderi".
Eu nu-s acum in masura sa-ti ridic moralul ca si al meu e destul zdruncinat.
Inca o data imi pare rau pt. ce ti s-a-ntamplat.

.......in 10+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Draga Ana_id

Nu este momentul sa te superi pe dumnezeu,el stie ce face stiu prin ce treci si nu exista cuvinte de consolare pe lumea asta.
Asteapta un timp si incearca iar ai sa vezi ca va fi bine .

Mergi si la biserica te va ajuta sa-ti golesti sufletul si sa-l umpli cu dragoste .

Pupic

http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Ana, imi pare tare rau. E greu sa accepti ca ti se intampla tocmai tie…. Stiu ca tot ce-ti spune lumea (asta stiu din proprie experienta) ti par niste tampenii, pe mine m-au ajutat mult povestile de succes, cu sarcini viitoare duse la capat cu bine. Poate n-a fost sa fie acum, dar o sa vina si vremea cand o sa fii mamica.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ana, imi pare rau pentru pierderea suferita.

Uf, cand citesc cate ecografii faceti voi, ma apuca jalea. Eu am facut eco in saptamana a sasea de sarcina. Prima!
Azi mi-am sunat medicul si m-a chemat luni la control. Fara eco. Mi-a zis sa am rabdare pentru eco 3D, abia intre saptamanile 22-24.
Pana atunci....pauza ...sau poate va mai fi una!
Vedem noi...sunt hotarata sa-l intreb de toate...

Try, in primul rand iti doresc sa te linistesti si sa scapi de durerile de burta.
Si vreau sa te intreb: la control, medicul isi poate da seama daca sarcina e ok? Daca nu e intrerupta din evolutie? Ca m-am naucit tot citind despre sarcini oprite in evolutie....

Week. placut fetelor si nu va faceti griji inutile!

A, Mexxa, relax, va fi totul bine, sunt convinsa!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput