Mamici de sept-oct 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
Cecilia C spune:
Ana imi pare tare rau si iti doresc sa ai putere multa sa treci peste asta si sa te pregatesti pentru o noua incercare.
Capul sus si vei vedea ca D-zeu iti da pana la urma bebelusul pe care il doresti atata.
14+
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
try spune:
Carmen, singurul lucru pe care-l poate constata dr. la un control obisnuit fara eco e sa asculte inimioara cu Doppler-ul. Dar asta numa idaca sarcina are cel putin 11-12 sapt. Modul cum se aude inimioara poate fi o dovada a bunul mers al bebelusului. O inima puternica, care bate regulat, ritmat si clar (far amici sunete de fond) e dovada unui bebelus puternic si sanatos. Dar asta nu inseamna ca nu pot exista probleme de alta natura, insa de regula un sunet apreciat ca sanatos de catre medici e un semn foarte bun. Daca inima nu bateregulat, cu nr. de batai care trebuie, daca se aude sunetul ma iinfundat etc... te trimtie clar la eco pt a se asigura ca bebe evol. cum trebuie.
Mie mi-a disparut durerea, dar nici zilele trecute nu m-a tinut mult, cam 2-3 ore. Nu ma sperie durerea in sine si nici durata ei, ci m-a pus pe ganduri faptul ca s-a repetat atat de des (zilnic).
.......in 10+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
giuliella spune:
Hello fetelor! Felicitari celor care si-au vazut bebeii la eco. Si eu deabia astept sa imi mai fac o noua ecografie ca sa vad daca totul e ok. Mi se intampla destul de des sa ma intreb daca acolo in burtica mea totul e bine dar nu am ce face decat sa astept viitoarele vesti bune.
Try sa stii ca eu chiar am probleme serioase cu durerile de burta. Am aproape o saptamana de cand ma doare ..o durere surda care trece cam greu. Intai au debutat durerile cu niste junghiuri daca le pot spune asa in partea de jos ..le simteam la stinghia piciorului..apoi au inceput durerile generalizate in burta. Dar am mai observat ca durerile dispar dupa ce ma duc la wc. si imi golesc vezica si ma gandesc ca poate de asta si doare. Mai observ dureri si noaptea cand dorm pe burta sau ridic genunchii mai sus. Oricum incerc sa fiu optimista si sa nu ma gandesc la rau mai ales ca am trecut de 12 sapt si imi tot zic ca de acum nu are ce sa se mai intample rau. Chiar ma gandeam sa mai intreb fetele daca au patit asa ceva si stiu ce se poate intampla cu aceste dureri caci de la dr mea nu am sanse sa aflu prea mult, mi-a tot spus sa nu bag in seama si ..atat.
VA pupacesc pe toate si va astept pe aici.
12+
gia
Paps spune:
Buna mamici!
N-am mai scris de un car de vreme , dar suntem bine amandoi.
L-am vazut si noi pe la ecograf cand avea 14 saptamani si avea
toate cele inimioara, aorta, ficat, manute, picioruse si degetele!
Se cam zbenguia de colo colo dar a putut doctorul sa-l masoare si a spus ca e super sanatos !
Inca nu stim daca e baiat sau fata dar pana la urma nu conteaza daca e sanatos si fericit!
Cineva zicea ce e constipata ei bine si eu am aceeasi problema accentuata de faptul ca iau supliment de fier care nu face decat sa inrautateasca! Ma mai salveaza supozitoarele de glicerina chit ca am auzit ca ar fi bine sa le folosesti cat mai rar!
Fetelor nu va stresati asa tare cu durerile! Eu m-am speriar ca ma durea in stanga si in dreapta si la consult s-a amuzat medicul caci pe unde ma durea pe mine e traseul colonului si cum sunt constipata si balonata e normal sa ai dureri.
Celor din primul trimestrul va tin pumnii sa treaca cu bine, fara probleme! Scria cineva ca are un hematoma nu dispera! Si eu am avut aceeasi problema si uite ca am ajuns cu bine in saptamana 17 si la ultimul eco s-a vazut ca s-a resorbit de tot! Se zice ca trebuie sa stai cat mai relaxata pt ca vasul care "alimenteaza" hematomul sa se inchida!
Eu o sa merg in 06.04 la ecografie morfologica. Stie cineva asta ce mai e ?
Va pup pe toate! Griji putine si o seara placuta!
+16
_Ralu_ spune:
buna!
vad ca iar s-au cam tulburat apele pe aici. a fost o saptamana zbuciumata! una rece, una calda!
in primul rand vreau sa-ti spun ana_id ca tuturor ne pare foarte rau pt pierderea ta! cred ca prea mult nu te ajuta, poate chiar te agaseaza toate parerile astea de rau! doar nu suntem in locul tau, nu? dar vreau sa te asigur ca toate suntem bine intentionate si nu incercam decat sa-ti alungam durerea! eu sunt convinsa ca dumnezeu nu v-a uitat si daca continuati sa credeti in el, va va binecuvanta atunci cand va veti astepta mai putin! mult curaj!
try, tu esti punctul nostru de sprijin care ne linisteste, cu explicatii clare care ne fac sa intelegem si sa mergem mai departe! dar e normal sa mai "cazi" si tu. hormonii lucreaza, nu?
stii, ca acum doar cateva zile si eu ma confruntam cu aceeasi problema. dureri de burtica nu f mari, nu constante, venite parca din senin! m-am ingrijorat, normal! si la eco, totul a fost perfect! dr m-a vazut speriata si mi-a zis: uite, e viu, misca, vezi?
i-am zis si de dureri, si mi-a zis ca e normal, ca uterul se mareste! dar tu asta stii desigur!
ziceai ca la alex nu te-a durut burtica, si acum te doare. dar chiar tu spuneai: nici o sarcina nu seamana cu alta!
sper din tot sufletul sa-ti revii! nu exista totusi posibilitatea de a-ti face o eco, (platita?) pe undeva? ca sa te linistesti! (nu stiu exact sistemul de acolo)
foricicka, acum suntem amandoua la suciu, si acelasi dpn! poate ne intalnim in spital, nu? dar sa ajungem cu bine
pana acolo!
va doresc un week end placut si linistit!
raluca 14+
Sephora spune:
Ana_id sincer imi pare rau.Roaga-te Bunului Dumnezeu si totul va fii bine ai sa vezi.
IO 12+
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
Sephora spune:
Va pup pe toate
Am venit de la Doctorita,l-am vazut pe fasolica care acum arata ca un soricut,e vioi si bine dezvoltat,arata exact de 12 saptamani.Am vorbit cu ea de paranoile mele cu malformatii si etc si mi-a zis ca sa stau linistita ca ce vede ea pana acum e ok sa m-a programez sa fac bites-ul si apoi sa m-a programez ptr morfologica la Dr Chitescu de la Mediplus (a mai facut cineva la ea?)
Am avut o experienta super naspa la cabinet venise o tipa care avea ciclu neregulat ii venea o data la 6 luni si i-a luat sange asistenta nu stiu ce analize sa-i faca.Tipa venise cu prietenul ei vorbeau nemteste.Dupa ce iese din cabinet alba ca varu,si noroc ca iesise doctora dupa ea si a prins-o ca cadea pe jos.Au asezat-o pe scaune acolo in sala de asteptare aia nu mai comunica,statea cu ochii atintiti a facut pe ea.Noi eram 3 garvide va dati seama ca ne-am ca... pe noi.Doctora o palmuia.Ce mai naspa rau.Se speriase si ea ca tipa si-a revenit foarte greu.
Cred ca oricum avea probleme super grave si i-a spus sa se duca sa se controleze,ca e de rau cu pierderile astea de cunostinta.
Cam asta s-a intamplat pe ziua de azi.Destul de marcant.
Nu prea am chef azi de nimic sunt destul de socata.M-a bucur doar ca bebe e bine.
Io12+
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
try spune:
Giulliela, durerile tale seamana mai mult cu o presiunea pt ca se inghesuie toate pe acolo. Astfel incat cand ai vezica plina (deci spatiu mai putin) sau cnad duci genunchii la piept (deci iarasi obligi la aglomerare) simti aceasta presiune pe care tu o numesti durere.
.......in 10+ sapt.
try spune:
Raluca, e 200$ o eco aici. Cam tot ce inseamna sistem medical aici e pe asigurarea de stat + asigurarile care le luam de la servici ca beneficii. Daca ai ghinionul sa nu fii asigurat platest ide te doare capul: asta e sistemul nord-american. O tipa care a nascut inainte sa primeasca asigurarea de la stat (avea 1 luna de la venirea in Ca) a platit 8.000$ pt. o nastere. Noroc ca sistemu le retroactiv daca esti rezident. Asta ca sa-ti faci idee ce costuri sunt aici cand e vorba de platit din buzunar...
.......in 10+ sapt.
Cricor spune:
Try, banuiesc ca medicul tau de familie e Soare. Sa stii ca te poate trimite si el la ecografie daca vrei. Mie mi-a dat trimitere la ecografie cand eram in saptamana 7 ca mai aveam un pic si-mi pierdeam mintile. Atunci mi-a dat de inteles ca daca vreodata o sa mai vreau sa merg la ecografie, sau pentru o a doua parere (am si eu o problema cu ecografia de la 18 sapt.) poate sa-mi dea si el trimitere.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com