Mamici de sept-oct 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
Cecilia C spune:
Burtici, va doresc sa aveti un weekend plin de soare, fara prea multe griji si sa auzim numai lucruri bune, ca rele stim destule.
Eu ma rog pentru fiecare dintre voi sa aiba sarcini la fel ca ale mele, fara probleme si griji si imi cer scuze daca va stresez prin faptul ca tot zic sa nu va mai faceti atatea griji. Imi dai si eu seama ca pentru unele dintre voi care au avut experiente nasoale e destul de greu sa nu-ti faci griji dar eu zic asa numai sa va incurajez , nu de altfel.
Pupici pe burtici si capul sus ca o sa ne tinem toate bebelusii in brate cand o veni vremea.
14+ sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
Alé spune:
Buna, fetele.
Va multumesc mult ca v-ati bucurat pentru mine dupa ce am facut eco. Io n-am prea avut vreme sa ma bucur in liniste. Am avut niste zile infernale la serviciu, plus ca nici nu m-am simtit prea bine. Credeam ca in trimestrul 2 o sa ma mai lase greturile - nimic, fetelor! Parca mai abitir mi-e greata! Eu care n-am vomitat niciodata pina acum, in ultima saptamina am imbratisat cosul de gunoi (de teama ca nu ajung pina la baie). N-am vomitat insa. Dar o greata de-aia sfasietoare de nu am fost in stare sa-mi tin nici capul drept, ce sa mai zic sa lucrez, sa vb la telefon, sau mai stiu io ce...
Si colac peste pupaza, nici sangerarea nu s-a oprit... sau ce-o mai fi.
Dr. a zis sa nu ma ingrijorez, dar totusi... au trecut atitea zile. O sa continui cu Utrogestanul. Si ma doare si burta, asa ca try si giuliella, nu sinteti singure. Pe mine ma doare relativ constant si fara vreo legatura cu alt fenomen cum ar fi pp, stat in picioare, stat jos, frig, oboseala, etc. Asa ca inghit no-spa de cite ori ma doare mai tare si ma aus spunind "au, ma doare". Am observat o oarecare ameliorare daca stau (culmea) cu genunchii la gura, sau ma rog, ghemuita. Dar nu-mi trece de tot, doar ma doare mai putin. Of, sa trec si peste asta. Macar stiu a bb e bine, iar greturile astea cumplite imi confirma asta.
Altfel, inni, felicitari pentru fetita! Sa fie sanatoasa si frumoasa foc.
pufymic multumesc ca ai schimbat DPN-ul si poti sa treci la Dr. pe Cristian Radoi, Spitalul municipal.
ana imi pare rau pentru pierderea ta. Nu stiu ce sa spun...
Va pup si va urez sa aveti un weekend usor, fara griji, greturi, dureri sau varsaturi. Imi propun sa ajung azi la baby Expo, dar trebuie sa recunosc ca mi-e groaza de aglomeratia si balciul de acolo. Am mai fost si in alti ani si nu mi-a placut deloc. Sper ca anul asta sa fiu atit de fascinata de ce-oi vedea acolo, incat sa nu bag de seama balamucul de acolo. Va povestesc cind vin.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | 12+ | Alé
_Ralu_ spune:
buna fetele!
ca de obicei miscare putina pe forum azi. si probabil ca si maine la fel va fi! doar e weekend.
eu din pacate sunt singurica azi si maine pt ca sotul meu lucreaza weekendul asta.
try, mi-am imaginat ca trebiue sa fie scumpa eco. stiam eu ceva dar nu eram sigura. la noi nu e chiar asa de scumpa (400.000-500.000) dar se plateste oricum. nu iti este asigurata nici o eco de la stat. cel putin mie asa mi-a zis dr de fam. sa nu mai vorbesc de cea 3d. sincer, eu nu cred ca imi voi permite sa o fac.
va doresc un we placut!
raluca14s+4z
_Ralu_ spune:
am uitata sa va zic: am fost la baby expo ieri. va spun sincer ca pt gravide nu o sa gasiti mai nimic. erau doar doua firme cu haine pt gravide. rocco si inca una. dar sincer la rocco aveau niste haine...
p mine nu m-au convins deloc. poate sunt de vina gusturile mele. oricum aveau doar cateva tricouri si vreo doua perechi de pantaloni.si...salopete.pe care le gasesti oricum peste tot.
pt cele care mai au copii e dragut. au tot felul de hainute, costumase de bal mascat, ii picteaza pe fetisoara, le da o tona de baloane....pt copii merita sa te duci, dar eu intr-un sfert de ora am iesit ca n-am avut pur si simplu ce sa fac.
am fost putin dezamagita. din reclama ziceau ca o sa aiba toata sala A dedicata gravidelor...ma gandeam ca o sa fie altfel.
poate a fost si prima zi, si d-aia.
Alé spune:
Buna, fetele.
Am fost la baby expo. Asa cum spune si raluca, cam sarac in articole pt gravide. Lume muuuuulta, copii si mai multi, baloane peste tot. Pe linga cele doua firme de haine de gravide am mai gasit eu vreo doua, iar de la una chiar mi-am luat ceva: 2 perechi de pantaloni de in, unii albi si unii bej, si un fel de maieu lung spre rochie, tot de in. Pantalonii imi sunt mari acum, dar la vara o sa fie numai buni, plus ca elasticul din talie se mareste suficient de mult ca sa-i pot purta pina in luna a 9-a.
Si mi-am mai luat crema impotrva vergeturilor de la sanosan, nu ca nu mi-as fi putut-o lua din orice farmacie... dar sa nu ma intorc cu mina goala. In rest, nimic. Noroc ca n-aveam asteptari pea mari, caci acum as fi fost tare dezamagita.
In schimb sint mindra ca am luat bilete de la casa speciala pt gravide. Ca pina oi parca pe locurile speciale de gravide de la supermarketuri mai e destul.
Cam atit. Sint obosita rau... Va pup si va urez dupaamiaza placuta.
PS Azi am intrat in luna a 4-a, am 12 sapt si 6 zile.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | 12+ | Alé
martha78 spune:
Buna fetelor!
Nu am mai scris de mult pentru ca am fost plecata dar am recuperat si am citit din urma
Am fost si eu acum 2 zile la medic, dar de la ecografie nu mi-a zis nimic decat ca-i bate inima si cam atat mi-a zis sa fac o ecografie morfologica dupa 30 martie, desi as face-o mai devreme ca nu mai am rabdare
Acum nu stiu unde sa fac ecografia...unde sa ma programez?
15+
pufymic spune:
Buna fetelor....sau noapte buna mai bine zis!
Chiar asa dezamagitor a fost la BabyExpo?Astept si eu sa se organizeze in Timisoara ca tragem si noi o vizita....
Azi m-am tuns, asa ca am pus 2 pozici cu noua freza si cu burtoiul in albumul de pe Yahoo....dc aveti chef sa vedeti ce burticoasa sunt.....ca eu ma inspaimant!
Pupici!
Ioana(13+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
AndraPG spune:
Bine v-am gasit fetelor! Poate o sa ma puteti ajuta si pe mine cu o problema care m-a framintat toata ziua. Mi-am luat rezultatul analizelor si toate au iesit bune, insa una-respectiv anti hcv a iesit nonreactiva si nu stiu ce presupune asta. Multi mi-au spus sa stau linistita insa nu m-am mai confruntat cu un astfel de rezultatul, eram obisnuita cu rezultate de genul pozitiv, negativ sau normal. Stie vreuna dintre voi ce dumnezeului presupune acest rezultat non-reactiv. Va pup si sper sa aveti un raspuns si pentru mine.
APoianschi
Nokia spune:
Ana_id, imi pare tare rau ptr. pierderea suferita. Tot raul spre bine......asa gandesc eu, in cazul in care ar fi sa pierd sarcina. Ma streseaza fff tare ca-i mai mic decat "ar trebui", ba chiar am crezut ca sarcina s-a oprit in evolutie si mi-am construit in cap, ideea ca tot raul nu poate fi decat spre bine. O sa vina si bb al tau, vei vedea Important este ca poti ramane insarcinata
Pufymic sa iti fie de bine! Ti-am vazut burtica, intr-adevar impresionanta. Deja ma gandesc ca a mea va fi cat tot asa peste o luna si treaba cu divortul inca nu-i lamurita Iti sta f. bine cum te-ai tuns Pupici la burticutz
Try cum mai esti? te mai doare burtica? Si eu am avut dureri ingrozitoare, simteam ca se rupe ceva din mine si uite ca bb e bine mersi la locul lui
Ale intr-un final vor trece ele si greturile, chiar 9 luni e imposibil sa te tina. Cat mai putin stres, te rog! Nu face bine deloc si asta o stii deja
Imi pare rau ca ati fost dezamagite de babyexpo
Eu inca mai simt ceva greturi. Stiti ce am observat: ca nu ma simt in fiecare zi gravidoasa, ciudat nu? Si mi-am amintit ca si la a 2-a sarcina tot asa mi-a fost. Sanii se umfla si se dezumfla de la o zi la alta. Intr-o zi am greturi, in alta nu. Doar visele sunt fff intense si complexe. Visez tot felul de aiureli
Gata, ca am trancanit destul.
Noapte buna si multa sanatate, oriunde v-ati afla
Alina, 9sapt+
Un sut in fund, un pas inainte!
Cecilia C spune:
Pufymic ti-am admirat si eu burtica, uauuuu ce burtica frumoasa, sa-ti traiasca si sa fie bebe sanatos. A mea nu e asa de mare desi avem acelasi DPN...eu de luni intru in sapt a 15-a...tu tot cam asa ar trebui sa fii si nu stiu de ce semnezi cu 13+????
Nokia, pune si tu ceva poze sa te vedem ce slabuta esti si sa-ti vedem si copilasii ..si cu divortul sper sa fie de bine si sa clarificati cat de curand
Try te mai doare burtica? mai esti ingrijorata?
Eu mai am de asteptat pana o sa-l vad din nou pe bebe, numai pe 26 aprilie o sa merg din nou la ecograf si sper atunci sa aflu daca e fetita sau baiat, abia astept sa-l vad pe mititel
Pupici pe burtici si sa aveti o duminica super.
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe