Mamici de sept-oct 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
gripo spune:
Buna Burtici!
Exact asa cum v-am zis, nu m-a rabdt inima si m-am dus la o echografie ca sa-mi iasa gandurile negre din cap. Si sunt ataaaaaaaaaaaaat de emotionata ca l-am vazut pe bebe!!!!!!! Este totul perfect, are de toate si in marimea care trebuie, si topaia pe-acolo, Doamne-Doamne!, de cu greu a reusit doctorita sa-l masoare! Nu pot descrie in cuvinte emotiile! Ma topesc de fiecare data. Si traiesc apoi o stare de beatitudine, de merg pe strada si zambesc intr-una si ma manifest de parca sunt beata. Am incercat atatia ani sa am acest copil, pe care mi l-am dorit atat de mult, dar niciodata nu am crezut ca poti simti atata fericire si atat de mult timp.
In legatura cu constipatia, incearca kiwi zilnic. Sigur da rezultate.
Va pup!
14 fix
laliq spune:
Salutare mamici si bebici din burtici. Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Sunt si eu fericita , posesoare de sarcina de 8 saptamani. Sper ca de data aceasta sa fie cu noroc si sa devin mamica.
Sunt tare emotionata si nu prea stiu ce sa scriu ca mi se invalmasesc in cap toate gandurile.
Am facut doar ecografie, analizele le fac maine si saptamana viitoare.
Pe voi va urmaresc de ceva vreme, dar parca nu-mi venea sa scriu pana nu l-am vazut pe bebel la ecograf. Sunt tare bucuroasa, dar mor de frica.
Trebuie sa fim optimiste, nu-i asa?
Va si va doresc numai bine.
Laliq 8+
Life is a journey, not a guided tour. Bryan Rehard
http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos
Vauva spune:
Buna fetelor,
Tocmai am tras niste nervi ca am pierdut un mesaj.
Eu nu prea am noutati ca numai in 12 aprilie ma mai duc la ecografie, dar cand va aud pe voi ce des mergeti asa imi vine si mie sa ma duc mai repede la 4D sa-l vad pe bebe. Ma consolez cu burtica pe care eu o simt ca creste zi de zi.
Mirelchen imi inchipui ce spaima ai tras. Bine ca nu ai patit nimic nici tu nici bebe.
Inni felicitari pentru 100% fetita. Sa stii ca nu trebuie sa iti faci probleme pentru col. La fel a fost si la mine la ultimul control si a zis ca e bine. Cred ca trebuie sa fie mult mai mic sa fie vreo problema.
Va pupicesc,
Vauva 16+
http://community.webshots.com/user/Vauva101
alinamoro spune:
Buna gravidutelor!
Nu am scis de cateva zile, dar v-am citit. La noi nimic deosebit.
Felicitari celor care v-ati vazut pe bb la eco si e sanatos. Ma bucur pentru voi.
Mirelchen, bine ca nu ai patit nimic grav.
Laliq, bine ai venit in clubul nostru!
Inn, deci e fetita sigur, ce fain! Sa fie sanatoasa!
Eu nu sunt pesimista in ceea ce priveste sarcina, eu ma gandesc cu groaza de pe acum la nastere. Intr-o noapte am visat ca eram la spital si trebuie sa nasc...cosmar de-a dreptul.
Ei l-am nascut foarte greu pe Dragos, dupa 15 ore de travaliu.
Acum ma doare gatul si cred ca ma paste o raceala. Nici nu stiu ce sa mai iau, nu prea as bea medicamente.
Alina (14+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita
_Ralu_ spune:
buna fetele!
am fost in sfarsit la eco. si...totul e bine si dupa cum ma asteptam bebelusul e mai maricel cu doua saptamani. are 14 sapt si doua zile. deci s-a schimbat si dpn-ul: 10 sept 2006. cine se mai ocupa de listuta, poate imi schimba si mie acolo dpn-ul!
in rest e bine. da din el, misca manutele...avem si pozica, dar nu prea l-a prins asa de bine. plus ca la mine stratul de grasime e destul de mare si se vede mai prost.
scriu maine mai multe ca acum sunt tare obosita de atata umblatura!
cri19 spune:
GRIPO ma bucur ca totul e ok.
LALIQ bine ai venit
Sa va povestesc ce a facut al meu barbat:a venit acasa,i-am dat de mancare;zice ca nu-i destul de sarat si sa-i mai aduc sare;zis si facut;peste vreo 10 min. incepe sa ma mangaie pe cap?! si apoi sa rada;ma uitam la el ca la oamenii nebuni;nu pricepeam ce-l distreaza...;l-a invatat o doamna sa-mi puna sare in cap fara sa stiu,iar daca duc mana la nas inseamna ca bb e baiat si daca duc mana la gura e fetita.Unde credeti ca am dus mana...la nas.Se pare ca degeaba vrem fetita,toate semnele ,deocamdata babesti,zic ca e baietel.N-are nimic,sanatos sa fie si urmatorul poate va fi fetita.
13+
cricri
Nokia spune:
Salutare burtici!
Pe mine ma face cu nervii forumul asta Melcul e rapid, ce sa zic la voi tot asa??
Inni, felicitari ptr fetita. Eu sper sa fie baietel
Bb e bine, a mai crescut, dar nu spectaculos. Doctora a spus ca-i normal dezvoltat iar o sapt. nu spune mare lucru ptr ca dupa anticonceptionale nu se stie cand ovulezi. Mi-a luat sange ptr toate analizele si mi-a dat trimitere la spital ptr o eco si analiza sange ptr sindromul Down. asta se o fac in sapt 12. Daca rezultatul nu iese ok, atunci mergem mai departe cu investigatiile.
Am doi copii perfect sanatosi, nascuti natural, iar acum fac aceasta analiza. Sa fie varsta tatalui de vina? (are 39 de ani) sau ptr ca e mai micut decat "ar trebui"???
Alina9 sapt.
Un sut in fund, un pas inainte!
Crisnemes spune:
Buna seara tuturor!
Si noi am fost aseara la echo si l-am vazut pe bb. E sanatos , are manute , degetele, picioruse , cap si coloana vertebrala + toate celelalte si e tare plimbaret. Nu a reusit sa vada sexul dar pana data viitoare nu mai e mult.
La echo dr a spus ca bb are dupa masuratori 15 sapt .
Tuturor multa sanatate
14+
Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
Sephora spune:
Va pup pe toate
Va multumesc pentru raspunsuri si va felicit pe cele care a-ti aflat ca bebei vostri sunt voiosi si sanatosi.
Sper ca maine sa-mi zica si mie Doctorita ceva interesant.
Astazi am doar de dimineata in rest a fost ok doar cu starea de voma.Am implinit si 12 saptamani,am fost la cosmetica,coafor,mani,pedi ne-am facut frumusica.Sa ne simtim putin bine ca destul ne-am simtit rau.
In rest ce sa va mai spun am stat cam toata ziua creanga si parca mi-am mai revenit nitel.Toate fetele de la salon calare pe mine sa m-a intrebe ce si cum sa puna mana pe burtici.Dragut cand esti asa bagata in seama.
Cam atat ptr azi sunt cam obosita si cred ca o sa facem nanita cat de curand,abia astept si eu ziua de maine sa vedem ce vesti avem si noi.Si pe urma vi le dezvaluim si voua.
Io 12 fix
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos
putzuruca spune:
Fetelor, suntem tare fericiti. Am fost azi la eco si am vazut bebelul mic. Totul este ok, s-a dezvoltat normal si sper ca se va naste bine si sanatos. De abia astept urmatoarea eco. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a ascultat rugaciunile si va multumesc si voua ca m-ati incurajat mereu.
De abia astept sa-l iau in brate , sa-l pup si sa-i aud glasul.
11+