Mamici de sept-oct 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

laliq de cand am ramas insarcinata stranut in fiecare zi de cateva ori(chiar si de 2-3 ori unul dupa altul)
mi-am intrebat medicul ca eram speriata sa nu pateasca bebe ceva dar este bine,multumesc lui dumnezeu.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Am scris de am zapacit si cand dau trimitere mesaj imi spune:EROARE
Sunt obosita;mai scriu inca odata maine tot ce aveam de zis ca acum ma duc la nani.
Va pup ;somn usor si vise placute.

13+

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Nu, scumpa Nokia, pur si simplu eu sunt peste tot... am sperat ca voi fi la mamicile de sept-oct, numai ce am inceput sa va cunosc... acum sper sa fiu la mamicile de nov-dec... 2006 sper...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Cri asta mi s-a intamplat si mie asta seara. am scris in disperare si cand sa trimit: eroare! adio mesaj Am constat ca nu eram logata desi eu nu ma delogez niciodata.

Avalon daca as avea o putere te-as lasa tie macar jumate din fertilitatea mea: o data pe luna si atunci raman (asta mi s-a intamplat la a 2-a sarcina). Iti tin pumnii stransi si o sa ma rog la Doamne-Doamne, sa-ti trimita si tie sufletelul mult dorit. Pupici si sa auzim de bb

Eu nu pot nicicum sa dorm, ufff, ma tot gandesc la contractia aia puternica

Noapte buna fetelor (ca voi dormiti duse, numai eu sunt de la 7 in picioare si azi am fost si la plimbare in padure, dar somnul tot nu ma ia)

alina, 9 sapt+

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna Burtici
Voi scrieti cate trei pagini eu cate un mesagel acolo...
Noi suntem bine, crestem, simt muschii abdominali ca se dilata parca am febra musculara, nu pot sa va pun poze ca avem ceva restrictionari la calculatoarele de pe vas dar cand vin acasa am sa pun.In fiecare seara stau in pat si incerc sa simt fluturasii dar inca nu vor sa apara...In rest sunt bine, ma bucur ca am citit ca stranutati si voi ca eu daram vaporul de cat stranut....aveam si inainte o rinita alergica la aer conditionat acum...cum ma trezesc si trag un piept de aer "curat" din cabina, cum incepe show-ul....ce e mai nasol e ca mai scap si pe mine cateodata si trebuie sa pun tampoane mai tot timpul din cauza asta. Incerc sa fac cat mai multe exercitii Kegel, merg si la gym dar tot degeaba...am intrebat si ginecologul , mi-a zis ca nu sunt probleme dar totusi....Eu nu l-am mai vazut pe BB de la 9 saptamani si nici nu-l mai vad decat cand o sa ajung acasa daca totul e bine...Stiu ca merita toti banii dar deocamdata eu simt ca totul merge ca pe roate si nu are sens sa mai dau 200$ pe un ultrasound cand acasa fac 15 de banii astia....Mai vedem...Va pup si o saptamana frumoasa

14 fix

Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Plus ca eu cand scriu voi dormiti si tot asa...pupici

Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Buna mamici, burtici si bebei!
Cu stranutul am si eu aceeasi problema dar deja citisem ca pe parcursul sarcinii se ivesc tot felul de probleme cu nasul, asa ca nu mi-a facut probleme.
http://health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html
Intrati aici pe linkul asta sa va vedeti bebeii. E super. L-am "furat" de la mamici noiembrie-decembrie. Eu m-am topit toata.
Va pup pe voi si pe bebeii dulci!
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Salutare burtici! de stranutat si eu stranut mai des. In fiecare zi.
Am si eu o problema. Nu mai pot sta culcata pe spate. Parca-mi creste o coada si ma doare. Mai are cineva astfel de senzatii? Si mai amo intrebare - medicul mi-a zis sa vin la consultatie la 14 saptamani, dar inca nu mi-a facut eco pentru ...nucal (ca am uitat cum se numeste). Am inteles ca se face intre a 11 si a 13 saptamana. sa ma programez oare singura la vreo eco?

10+ saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

AndraPG nu te scot de pe listuta deoarece eu inca sper ca ne vei ramane alaturi....e asa cum au spus si fetele: esti la inceput si ti se modereaza mesajele, din acest motiv iti apar mai tarziu si de multe ori nu le vedem ca apar pe pagina anterioara unde poate nu mai intram ca stim ca am citit tot....
Asa ca ai si tu putin rabdare sa vezi ca se va rezolva!

Osna am modificat DPN-ul!Frumosa burtica ai!

Laliq am trecut si la tine DPN-ul....sper sa ajungi cat mai aproape de el si sa fie totul bine!

Cricor lasa ca are timp sa creasca si burtica ta....a mea mi se pare ca e totusi f. mare....dar si la sarcina anterioara a fost f. mare....!

Avalon iti tin pumnii sa intri si tu in clubul burticilor.....dc n-a fost sa fie la noi poate la mamici de nov-dec.....Bafta multa!

Susa nashpa cu stranuturile astea....dar mai nasol e ca si pierzi urina, dar in afara de exercitiile Kegel nu prea ai ce face...decat sa fol. tampoane...

Eu deja am emotii.....miercuri mergem la Cluj sa ne vedem ingerasul mic din burtica....sper din suflet sa fie bine....

Pupici!

Ioana(14+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nokia am uitat sa-ti raspund in mesajul anterior: si eu am patit sa mi se contracte uterul sa se faca asa ca o piatra ca il poti lua efectiv in mana....dar nu ma ingrijorez f. tare ca la sarcina cu Alesio pe tot parcursul ei am avut contractii din acestea +dureri....si totusi uite ca finalul a fost fericit
Eu zic sa nu te sperii, dar sa vb totusi cu medicul.

Am deschis subiect nou
AICI!!!!

Pupici!

Ioana(14+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput