Mamici de sept-oct 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna fetelor,

nu am mai intrat de mult sa va mai scriu noutati dar am citit tot ce ati scris.intre timp am fost si am facut testul de sindrom down,au venit sirezultatele analizelor,totul este bine.

azi am fost la plimbare,este foarte frig afara dar am iesit sa iau o gura de aer si acum mi s-a facut somn.

ioana ce burticuta frumusica ai.mi-am facut si eau azi cateva poze si le-am pus in album.te rog sa schimbi si data nasterii ca dupa ultimul control,cand l-a masurat din nou pe bebe mi-a spus ca 90% este in 14 septembrie nu in 26 cum era inainte

va doresc o zi minunata,numai bine si voua si bebeilor!

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Osna in cat timp ai primit rezultatul la analiza ptr depistarea sindromului down? urmeaza si eu sa o fac si vreau sa stiu cat o sa imi tzatzie fundul

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Pufymic, ce burtica frumoasa ai... A mea e mai mica (avem acelasi DPN), si sunt la a x-a sarcina, dar ma bucur deocamdata pentru ca inca nu stie nimeni... Desi la serviciu un coleg se tot mira ca ma feresc de cuptorul cu microunde, noroc ca aici le e groaza sa te intrebe ceva prea personal, asa ca doar imi arunca niste priviri mirate si bate apropouri.
Osna cat dureaza la voi sa dea rezultatul testelor? aici dureaza cam 3-4 saptamani.

Gripo am impresia ca moderarea depinde si de cate mesaje pui nu e numai de timp, dar nu stiu. Osna e moderator, poate stie ea. Tot timpul apari ca ai pus un mesaj si mesajul nicaieri.

Noi am fost ieri la un restaurant chinezesc-chinezesc (adica unul cu mancare traditionala nu unul unde mancarea e adaptata pt gustul vestic), eram singurii albi de acolo. Am plecat flamanda, nu m-am putut convinge sa manac mai nimic dupa cum arata, chelnerii nu stiau engleza deci nu stiam ce erau exact chestiile alea, meniul era in chineza,iar eu shrimpi nu mananc ca astia erau singurii de-i recunosteam. Vreau sa va zic ca mama a fost cea mai curajoasa, a incercat totul, eu si fi-miu miorlaiam amandoi de foame cand am plecat.

Pe mine m-au suntat de la doctor sa-mi spuna ca am hemoglobina prea mica si trebuie sa iau fier... de ce mi-a fost frica n-am scapat, mie groaza de fierul asta.

Corina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

nokia joi dupa amiaza am fost la analize(iti ia sange si face eco,masoara bebele ,ceafa,etc) si marti dupa-amiaza am sunat la cabinet si am aflat rezultatul.

sunt curioasa cat costa la tine analiza asta(la mine 110euro)pt ca am vazut ca difera preturile de la un land la altul.
sa auzim numai de bine!

14+

Mergi la inceput

Coricor de ce te feresti de cuptorul cu microunde?? Eu chiar il folosesc zilnic si l-am folosit si pe parcursul ambelor sarcini. Am copii sanatosi, nascuti la termen, nasteri naturale.

Osna eu am primit trimitere de la ginecolog sa fac analiza la spital. Urmeaza in aprilie iar analiza e platita de casa de asigurari

Gripo da-i non-stop cu mesaje in noi, pana scapi de moderare. Habar n-am cate mesaje trebuie sa ai ca sa nu te mai modereze. Tu scrie, ca-ntelegem noi

Putzurca uite, aici se gasesc haine ptr. gravidoase super faine si o gama larga. Dar preturile ma pun in cap efectiv: 50 de euroi o pereche de pantaloni, 25-30 o fusta Eu m-am bucurat enorm ca am gasit o fusta la H&M redusa cu -70% (de la 25 de euro). Si cand ma uit la eticheta: Made in Romania Deja in H&M se gasesc ffff multe haine fabricate in Romania si eu sunt de parere ca-s faine.

Fetelor sa va spun ca azi am avut o contractie puternica?? avand 2 sarcini la activ, stiu exact ce s-a intamplat. Mi sa intarit burtica tareeeeeeee si am simtit cum mi se aduna uterul in partea drepta. L-am pipait si l-am simtit. Desigur ca m-au trecut toate caldurile ptr ca la sarcinile anterioare mi-a s-a intamplat asta destul de des, dar abia de la 5-6 luni cand aveam ceva burtica si bb zburda

Ati patit-o??

Pupici la toate si seara placuta.....
azi bat recordul la mesaje, ce o fi cu mine??

Alinam 9 sapt+

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

ha!alina asta-i buna!!mie nu mi-a spus ca e platita de casa de asigurari,eu am platit deja 110 iar prietena mea din essen va plati 80€,o va face saptamana viitoare dar stie deja pretul.nu-mi vine sa cred.

sa fim noi si bebei sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Pufymic, te rog frumos sa ma scoti de pe lista, nu mai vreau sa postez nimic aici ca oricum scriu de pomana si nu-mi raspunde nimeni si nu vad ce rost are sa vorbesc de una singura. Sanatate multa si o sarcina cit mai usoara tuturor, eu am iesit de aici.

APoianschi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Andra, rezultatul analizei este bun, asta inseamna 'nonreactiva'.
Eu nu sunt graviduta, dar te rog eu nu te supara pe fete, din cauza ca pana la 10 postari mesajele tale sunt moderate, apar cu intarziere si fetele nu au vazut postarile tale... au trecut la pagina urmatoare pana cand s-a vazut mesajul tau. Sunt sigura ca ti-ar fi raspuns.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Salutare -utze si multumesc pentru primirea in club :o)
Desi imi propusesem sa scriu chiar vineri pe topic, abea acum sunt in stare sa intru pe forum... Nu stiu cum a trecut si w-e asta. Intr-un fel ma bucur ca timpul trece asa de repede.

Desi stiu ca nu prea ajuta cuvintele de consolare pentru fetele care pierd o sarcina, vreau sa le spun sa nu-si piarda sperantele si sa se gandeasca la viitoarele sanse. Si eu am pierdut un copil indelung asteptat (spatamana 38 de sarcina) si stiu ca am sa resimt toata viata aceasta tragedie, dar incerc sa fiu optimista si ma gandesc ca o sa vina soarele si in sufletele noastre.

Eu acum am intrat in luna a III-a, si in afara unor gretzuri all day long in ultimele 4-5 saptamani ma deranjeaza ca stranut intr-un hal... in special cand sunt la birou (in fiecare ora cel putin 3 stranuturi legate si foarte puternice). Voua vi s-a intamplat? Saptamana viitoare merg la dr. si intreb daca e normal. Imi amintesc ca si la sarcina anterioara avam avut astfel de manifestari, dar acum parca sunt mai abitir.

Eu am DPN 29-30 octombrie, dar sansele sa ajung cu sarcina in saptamana 40 sunt ca si inexistente pt ca sunt izoimunizata - de aici si monstrii care nu-mi prea dau pace... Dar poate se intampla o minune.

Azi am ajuns si eu prin Herestrau pentru o gura de aer, dar mai pe la 5 p.m. si m-am ingrozit sa vad ce atmosfera de balci era in zona pavilionului H spre debarcader. Nu mai fusesem demult pe acolo, dar sigur repede nici nu mai merg. Ma gandeam la mamicile cu copii mici din Bucuresti ce putine optiuni au la dispozitie daca vor sa plimbe copiii prin parcuri. La brambureala din Herestrau, trebuie sa fii mereu in garda ca sa nu dea cineva peste tine, cel putin in w-end. Dar asta e, pana la urma aici invatam sa supravietzuim in fiecare zi.

Hai ca m-am intins la vorba... si s-a facut 11 noaptea.Va mai zic doar ca abia astept sa intru pe net si sa va citesc postarile. Ma bucura toate vestile bune si va doresc tuturor numai bine, sarcini usoare, cu bebei sanatosi si ganduri frumoase.

Pe curand

Laliq8+

Life is a journey, not a guided tour. Bryan Rehard

http://pg.photos.yahoo.com/ph/larisa_bucur/my_photos

Mergi la inceput

AndraPG Avalon are perfecta dreptate si n-ai de ce sa te superi. Gripo are aceeasi problema, ptr. ca este inca moderata si mesajele apar cu intarziere. Esti fetita mare, ce-i aia sa te superi, sa-ti iei jucarille si sa pleci? Ramai cu noi sa ne bucuram impreuna de burtici si bb-ei. Uite o si un de la mine sa-ti treaca supararea. Deh, toane de gravidoasa, intelegem noi

Avalon ma urmaresti?? Te tzuc si iti multumesc inca o data pe aceasta cale

Osna hast du von mir eine PM bekommen? Bussi

Seara placuta, pupici

Mergi la inceput