Mamici de sept-oct 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

'neata burtici,

Eu am fost mai ocupata in week-end si ieri am dormit mult. Plus ca pe aici s-a intors iar iarna , ce sa zic ca au fost 2 zile mai caldute si iar a venit frigul.
Ce burticute frumoase aveti Pufymic, Osna. Am si eu rotunjoara burtica dar parca a voastra ii mai mare. O sa imi pun si eu poze cu burtica va anunt eu cand.
Nokia si eu imi cumpar haine de graviduta tot de la H&M. Mie imi plac foarte tare hainele de bebei de acolo, tare-s dulci.
Andranu te supara pe noi ca nu ti-am raspuns la intrebarea cu "nonreactiva" dar sa stii ca eu nu stiu ce sa-ti raspund si decat sa spun prostii mai bine tac. Eu nu cred ca nimeni nu a vrut sa-ti raspunda la intrebare dar probabil fetele ori nu au stiut ce sa zica ori nu ti-au vazut mesajul.

Cu stranutul am si eu aceleasi probleme mai ales dimineata.
Eu am niste vise intense de-as putea regiza filme cu ele Ma trezesc dimineata si ma tot intreb de unde asemenea scenarii

Fetelor va doresc o saptamana plina de soare si numai de vesti bune!

Vauva 17

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina timau spune:

buna, mamici
Eu sunt in sapatamana 15, ma simt ca si saptamanile trecute: vomit, am greata , nu pot manca orice, etc. Credeam ca daca trec 3 luni scap, uite ca nu este asa. Oricum astept cu nerabdare sa il simt miscand.

Va pup.
Sarcina usoara

Mergi la inceput