Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana75 spune:
Anto, nu te speria. Noi nu ne-am completat formularele de acasa, de aia a durat asa mult (si in plus, eu le-am completat si pe ale mele si pe ale sotului, ca el statea cu miruna in brate, si s-a dublat timpul). La Biroul 1 din corpul C erau doar 2-3 persoane la coada (birou special pt copii sub 7 ani si batrini peste 60). Pe spate la anexa 4 trebuie data cite o declaratie de la celalat parinte cm ca e de acord sa se inscrie copilul in pasaportul celuilalt.
mimsi, hai la intilnire! Sper sa nu uit sa sun azi la ora 12 sa fac rezervare pt 12 persoane (poate veniti mai multe
).
Ieri i-am dat vitel la borcan, i-a palcut foarte mult, si tot pentru prima oara, un borcanas mai mare, pt 6 luni, meniu de cereale cu fructe care are si gluten (trebuie sa o obisnuiesc ca acusica face 7 luni
). Si asta i-a placut, si e Bio.
Pentru fetele din Bucuresti interesate: borcanase hipp BIO de caise la 3,81 lei la Carrefour.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
tangerine spune:
mimsi, 7 cereale sunt de la luna 6 in sus, de-aia sunt mai grosiere; si alea cu biscuiti sunt si mai si; ca regula, pe masura ce creste varsta creste si grosieritatea ca sa zic asa, pt ca astia pp ca le dai cu lingurita si tb sa incurajezi masticatia copilului
daca vrei sa i le dai cu biberonul- cum fac si eu de altfel, iti sugerez sa ii iei tetina favorita si sa i-o gauresti cu o forfecuta sau cu un ac incins: asa mi-am fabricat eu tetine pt cereale; asta daca mai ai separat tetine pt lapte, ca eu am chicci fisiologico care de 3 luni nu se mai gasesc pe piata si sunt intr-un mare rahat ca altele nu se potrivesc la biberoanele mele; si am incercat sa ii iau alt biberon da nu suge ca lumea din el, chiar daca e chicco
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
Simo74 spune:
Buna dimineata frumoase doamne! [floare] Astazi sunt mai bine dispusa asa ca sper sa fiu mai printre voi...inteligentia tot nu mi-a revenit, asa ca scuzati exprimarile.
Ioana si toate fetele doritoare de Baby Einstein. Eu detin in DVDoteca 2 bucati: Baby Mozart si Baby Beethoven. Asa ca sambata sariti cu dvduri si le copiaza monseur Jimi, no problem.
Vera chiar tu ce Baby Einstein ai?
Ina garantat vin la Baby Expo chiar daca e demiurgul pe le birou. Mi-am aranjat ploile in asa fel incat sa scap.
Anya20 transmite-i cuscrei ca poate fac un efort si vin si vineri, macar asa sa va vad si sa bem si noi un sucator ca fetele. Si apropo de Sarah, cand o sa invete sa mearga, o sa defileze direct pe catwalk 
Sofia 

m-ai spart cu echilibrul karmic al stomacului. Ti-e frica sa nu se amestece cu ce-a mancat intr-o viata anterioara? ![]()
Cam atat...mai revizuiesc si mai scriu
la toata lumea
tangerine spune:
si acum trec la recuperari:
multumim tuturor care nu ne-au uitat la aniversarea de 6 lunite -eu n-am facut tort, da am mancat tort la brasov unde am fost la aniversarea de 3 ani a finutului nostru; de-aia nu ne-ai vazut prin parc cristina; de ceva weekenduri suntem tot plecati; da vine primavara si ne linistim si iesim si in parc
la 6 luni am facut mai multe lucruri importante: ne-au iesit 2 dintisori in fata jos -pe neasteptate si fara nici o maraiala
si am mancat un borcanas intreg de nestle duo pui cu morcov cu LINGURITA! am ramas complet surpinsa si mandra
si am avut o revelatie cu aceasta ocazie: mariei nu ii plac maglavaiturile; tb sa ii dau separat morcov si separat pui; asa ca facand o extrapolare mi-a venit ideea sa ii dau banana simpla cu lingurita; si a mancat (desi amestecata cu mar si cereale nu a mancat niciodata); ca sa vedeti ce procese complexe de gandire solicita cresterea unui copil
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
mimsi spune:
Ioana, eu sunt cu bebe la paket! nu ca nu i-ar placea la carciuma (cu cine-o semana nu stiu
), dar e cam greu. Voi veniti cu bebeii?
locca, nici eu nu-s filozof
. Da' creieru de injiner m-a ajutat sa-mi explic fenomenu'![]()
A, nu v-am zis ce pitici are Alexia! (reminescente de pe vremea cand avea colici pe care-i rezolvam cu feonul): daca e obosita si totusi nu reuseste sa adoarma si se frikineste, ii dau drumul la feon, il las jos langa patutz si adoarme. (Feonul meu e f zgomotos, am incercat cu feon silentios si n'are efectu' scontat)
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
b_irina_c spune:
'neata,
Am citit dar nu am retinut mai nimic
....
Multumesc inca odata tuturor fetelor pentru gandurile voastre bune 

!
Mary I si eu as opta pt Cd-uri
ca si mie mi-a fost lene sa incerc dupa descriere
.
Dany tarcul a fost 4.200.000 rol. Da o cautare pe site-urile de la noi ca sunt o gramada de modele. Vladut sta in picioare daca il ridic eu
. Urmez tratamentul constincioasa, desi mi-e dat si niste supozitoare
. Eu urasc supozitoarele
.
De vreo 2 zile paseste daca il tin de maini, ca i-am zis ca Miruna stie deja, el ce asteapta?!?!
, asa ca s-a conformat baiatul. Diseara ii zic ca Andrei merge in 4 labe
.
Azi barca sunt batuta... Vladut a dat trezirea la 6.10. Pe la 6.30 s-a culcat totusi cu mine in pat (dupa vreo4 luni jumate) pentru inca juma de h. Eu am fost asa incantata ca a dormit cum mine ca am stat si m-am holbat la el cum doarme (orcum nu mai puteam dormi ca misuna tatal meu prin casa
).
Am vazut poze cu copii frumosi
, dar nu mai stiu care
...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Simo74 spune:
Aha, mi-am amintit!
Mimisi nu esti singura care faca dracarii d-astea. Exact la fel am patit si eu anul trecut
si de atunci mi-a dat sotul interzis la orice inseamana aparat electrocasnic in casa. Si acum cand fac ceva la blender, se uita la mine de zici ca manevrez focoase nucleare 
Tangerine si mie mi se pare diversificare un lucru extrem de solicitant din punct de vedere al intelectului 
Ege La multi ani de pe acum! ah Doamne ce varsta frumoasa, 26 de ani, ehehe!
b_irina_c spune:
Ramona si Ioana
pentru dintisori.
Imi place de voi fetelor ca sunteti vesele si ma tineti treaza la birou care azi mi se pare ca seamana bine cu un pat
si ma trage la somn...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
mysweetest spune:
'neatza fetelor,
Pitu tare frumoasa fata ta
!
Ioana si Ramona felicitari pentru dintisorii iesiti!
Si noi am incercat aseara sa pasim si a mers...paseste tare dragutz...zici ca danseaza..m-am distrat de minune.
De mers de-a busilea inca nu putem cred ca din cauza fundului greu.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem