Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

sofia, cred ca Nuka este chiar unicat cu papatul morcoviorului fiert. Stiai tu ce stiai cind i-ai facut juma de kil

Acu' chiar ca am sters-o.

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna dimineata
Ne-am trezit si noi de vreo ora si am papat 150ml lapte, ca ieri m-a disperat cu cei 470ml mancati intr-o zi.
Mama da ce nora frumoasa avem.Pai mama de Clara mie mi se pare ca pitica arata superbine, nu mi se pare slaba, si e asa dragutaaaaaa.Si ce bine sta in fundel.Sa fie sanatoasa ca frumoasa e foc.
Maddy, ce sa zic cu infectia asta, e naspa rau de tot, dar asta e, va face tratamentul adecvat si va fi bine.
Codruta, pe unde esti?Cred ca e tare greu cu mutatul acasa, pana le pui toate in ordine si mai e si faptul ca acum trebuie sa te ocupi de toate.E bine cu ajutor, dar parca e mai bine la casa ta.Pe mine numai ma incurca cei ce vor sa ma ajute, asa ca prefer sa ma ajut singura.Nu-mi ies toate perfect, dar e bine ca nu are cine sa-mi dea note, sotul meu fiind un dulce.El intelege tot, si unde nu fac eu face el, ca vede si el ca nu e usor cu asta mic.
Sofia si mie imi plac mesajele tale, imi aduc aminte de o colega din facultate si, chiar asa, avem nevoie de umor
Ege, nu lua in seama nebuniile de pe forum, cum a zis si Dani, parca unii intra tocmai sa-i streseze pe ceilalti.Eu stiu un lucru, suntem oamnei cu totiii si trebuie sa ne respectam ca atare.Religia nu este un factor care sa ne desparta
Am vorbit cu o prietena de la Sibiu si mi-a zis ca a facut analiza la Danonino, undeva la Cluj, si ca nu este nimic in plus fata de ceea ce scrie pe cutiuta.Colorantii sunt naturali, ca si aromele si dr ei i-a recomandat sa-i dea la pitic fara teama.Eu nu stiu ce sa zic, am vazut si eu pe cutie ca nu are amidon modificat si nici alti aditivi, cum are iaurtul simplu de la Danone, nu stiu ce sa fac, voi le-ati dat Danonino la bebei?

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Neatza!

Alinaaseara m-am dus la culcare si continui acum cu tratamentul care a fost ft usor: Panadol baby vreo 5 zile, Nafzin 2 zile, Paxeladine tot 2 zile ca mi-a zis sa nu i le dau decat daca nu poate respira sau dormi din cauza nasului/tusei. In rest mi-a recomandat vitamine si Imunno baby si lamaie pt gat ca era cica putin rosu. Oricum pediatra lui Serban nu e fan medicamente dupa cate am vazut io. Iar mie mi-e teama ca am cazut dintr-o extrema in alta: dupa ce in primele luni aveam senzatia ca orice manifestare e un posibil semn de boala acum nu ma mai ingrijoreaza nika

A, Serban mananca in continuare ft bine, in prima sapt de raceala a si dormit la greu. E vesel si a luat in greutate cam 300 g in aceste 2 sapt noi fiind in luna a 7a.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna dimineataza,de dimineatza!!

fetelor multumesc pt.vorbele frrumoase!
ege nu stiu ce are de se trezeste noaptea de nustiu cate ori.sunt zombiiii
pitule ,tare frumoasa paienjenica ta.cand i-ai facut gaurile in urechi?am si eu un of.ma hotarasem sa-i fac azi gaurile in urechi dar e o vreme urata ...si cred ca am gasit inca un motiv sa mai aman momentul.
la multi ani sarbatoritilor zilei
maine imbatranesc si eu cu inca un an (26)
va rog sa-mi ziceti si mie ce aveti de gand sa cumparati de la babyexpo
poate cineva sa-mi explice si mie pe unde e sala polivalenta??imi spusese miflore ,dar...noi venim de pe autostrada soarelui
va doresc o zi buna!!!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna fetelor.
La multi ani bebelusilor care sarbatoresc azi,sa fie sanatosi si mancaciosi.
LiaMia felicitari pentru stelute.
Vera poate incepeti si voi cu dintii.
Norina nici Stefania nu are program de somn.Doarme cand ii e somn.
Karmenutza bine ca ati scapat cu masina intreaga dupa o asa vijelie.
Irina condoleante pentru bunic.
La noi a zis la tv ca sunt cazuri de rujeola.Este si un bebelus de 5 luni care are rujeola si are si pneumonie.
Imi e o frica de nu mai pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata fetelor! Noua ne-a iesit si al 3-lea dintisor, de sus de data asta. Nu stiam eu de ce acum 2 nopti a plins fata de citeva ori prin somn, de eram eu zombi.

mary, ma bucur ca vii si tu la intilnire. Grupa de simbata venim fara bebei, dar tu poti sa-l iei (insa va fi fum de tigara). Te rog eu mult, cu Baby E, dupa ce termini, zi-mi si mie ce dimensiune are, si daca e rezonabila vin sa-ti aduc niste DVD-uri/CD-uri sa mi le tragi si mie (contra cost si daca ai timp, nu e nici o graba). Multumesc.
mimsi, eu scot cu o seara inainte borcanul din congelator in frigider. Sa stapiniti sanatosi microunda buclucasa.
Ina, multumesc!
Carmi, Ina, concluzia e ca am refuzat ambele oferte. Fie piinea cit de rea, tot mai bine-n tara mea. Va povestesc despre Olanda zilele astea, n-am uitat.
Bianca, ok, te-am mutat simbata.
maddy, imi pare rau ca nu poti veni, dar ne vedem in parc cu carucioarele. Mie calapod mi-a zis sa-i dau banana doar din borcan, ca aia nu e alergena (nu stiu daca asta e termenul corect, dar ai inteles).
ege, nu i-am zis bonei cu scoala ca o acceptam. Cit despre discutiile despre religii, nu te apuca sa citesti decit daca ai chef sa auzi cuvinte grele.
Daniela, cresa particulara sub 1 an nu exista, iar la cele de stat nu as da-o sub nici o forma.

Ieri mi-am calcat pe inima si am sunat la o agentie de bone, asa ca azi ma duc la interviuri. Sofia, la mare fix mi-ai dat documentul ala, le fac o lista si mai mare cu indatoriri si reguli.

Deci eu sint singura careia nu i-a iesit brinza (nu ca ar fi de mirare, era doar o concluzie). Poate imi explicati si mie la intilnire mai cu detalii cum se face.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata fetele cochetele,

Intru si eu un pic sa va urez o zi buna si la multi ani sarbatoritilor din ultimele 3 zile, nu v-am uitat dar nu am apucat sa va scriu.

Ioana, Ege, mersi pt raspunsul despre pasapoarte, ma ia cu fiori reci cand ma gandesc ca trebe sa ajungem pe acolo dar nu avem de ales.

Karmenuta, bine ca nu s-a stricat masina.

Pana apuc sa mai citesc din urma va pup,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Neata!
Multumim celor care si-au exprimat compasiunea pt cuptorul nostru. Sper sa reusesc s-ajung la service cu el in curand.
Inainte sa uit:
ege, cand ajungi la Dristor venind de pe autostrada faci stanga (daca ai merge inainte ai ajunge la Mall), iar apoi mergi pana la intersectia cu calea Vacaresti si faci dreapta. asa ajungi sa mergi paralel cu parcul. Dupa ce ai trecut de Palatul Copiilor faci stanga ca si cum ai intra cu masina in parc (si chiar asta se intampla). este o strada in rampa. Mergand pe ea ajungi fix la polivalenta. daca nu te-am lamurit, combini cu ce te lamuresc fetele, in principiu nu-i prea greu de ajuns 9adica nu traversezi juma' de Bucuresti)
Acum lista mea de intrebari:
1 - am schimbat cerealele copilului (in loc de orez de la milupa ii dau 7 cereale) si-s tare nemultumita pt ca au o consistenta grosiera, care blokeaza tetina. La voi se intampla la fel? Ce alte cereale mai folositi? Am incercat sa-i schimb tetina (acum Nuk) cu Chicco cu flux variabil da' nu-i place mustiucul de nicio (sic!) culoare, asa ca o scuipa. Mi-a pierit inspiratia si nu mai stiu ce sa inventez. Alte cereale...Numai ca pana nu deschid cutia nu vad cat de grosieri sunt fulgii
2- fetele care dati biscuiti la bebici - parca in cititul meu pe diagonala am vazut un petit beurre. am vazut bine? Sunt cumparati din Ro? De unde? Ca eu in afara de hero n-am gasit nik
3- mobila de bucatarie cu cant ABS!!!! - aveti vreo recomandare de firma care face la comanda?
Cred c-am terminat cu insiruirile. Am aflat ca nasica mica face petrecerea duminica, nu sambata, m-ar bate gandul de socializare la Thalia, dar copilu trebe sa-l iau cu mine ca soptu' are mult de lucru si nu poate sta cu el.
Gata, am incheiat repriza asta.
La multi ani pt bebicii nascuti pe 15.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata gagici

Fi-miu tocmai s-a culcat si eu in loc sa dorm bantui pe forum. De fapt am reusit sa mai pun si eu poze, la 5 luni si la 6 luni . Cu aceasta ocazie am vazut-o si eu pe cea mai shic fetita cu bascuta rosie (nu va suparati restul mamicilor) numita Ilinca. Mai am niste poze de don Corleone cu fimiu dar nu am apucat inca sa le pun si nu stiu cand o s-o fac.
Si eu sunt zombi, fimiu s-a trezit la 1 si s-a mai culcat la 4, stabilind astfel un nou record .
Ioana, trimite-mi si mie te rog pe email niste nume de agentii si numere de telefon aferente, m-ar interesa daca au si femei care ingrijesc persoane cu dizabilitati. Mersi frumos
Ege, cum ziceau si alte fete, nu mai citi forumul ala decat daca vrei sa te enervezi sau ai nevoie de un ultim impuls ca sa te descarci nervos.
Mimsi, stiu ca nu e de ras dar nu m-am putut abtine. Mi-a adus aminte de mama care, inginer fiind, a bagat un ou sa-l "fiarba" la microvele, iti dai seama ce s-a auzit dupa un timp.
Cred ca o sa incerc totusi sa dorm nitel, daca ma lasa cainele, pisicile, bunica din dotare si nu in ultimul rand fimiu.

Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

semez si eu condica...

Ioana, merci

dani, am vazut si eu ca mergea super aseara, dar eram obo si m-am dus la culcare....amuzant e ca am ajuns in pat pe la 3...m-am oprit pe la sotz si nu am mai plecat

in rest, bebe al meu tot somnoros...azi s-a trezit la 8 si la 9.30 a adormit cand l-am luat in brate, da nu ca sa doarma, ci asa, ca sa il pup... maine mergem la dr si ma plang....credeti ca o sa spuna ca sunt??????????

am fost la mobila si am comandat sifonier, sper sa iasa ok....asteptam peste o saptamana!!! si am luat in sfarsit si tricouase din Cora...

ah..am o mare problema...v-am mai spus ca de cand doarme pe o parte se uda salteaua in fiecare noapte...nu stiu ce sa fac? zilnic tre sa o spal si sa o usuc!!! plus ca el se trezeste fooaaarte suparat, cred si eu, ud si rece!!!

mai vorbim mai traziu

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput