Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna seara la mamicutze frumoase si bebelaci cumintzei,

Acusica am reusit si eu sa intru, nu cred ca vreti sa stiti ce nashpa e cu 2 maimutze pe cap si fara sotz care sa mai puna si el un umar mic, macar seara ...

hihihi Anya, la tine acu' incepe ziua

Da' vaz ca ati scris, nu v-ati incurcat.... si cine nu tine pasul are de lucru

Sa o iau intii cu urarile:

LA MULTI ANI bblusilor de pe 14, carora abia acum apuc sa le urez:
Karola Anita, Teodora Sara, David(Amalia.U) si Andrei(vio_reurean)
Sa fie sanatosi, norocosi, papaciosi, sa creasca mari sa aduca numai bucurii parintilor.

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Christina, iacata-ma. Suntem bine, mersi!! A mica mai tuseste, da' sper sa treaca!!!!!! A mare e inca destul de racita ce palaria mea sa-i fac... Da' miine o trimit la scoala, nu poci nici acasa sa o tin asa mult ca pierde

Sa-ti traiasca Mateias , maaaaaama da' ce dimensiuni Si numai cu laptic de la mami.
Lasa ca s-o rezolva ea si diversificarea. Dr. ta ce zice legat de asta? Poti sa mai astepti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Dani - tocmai cand ma pregateam sa zic noapte buna, ai aparut si tu

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Bau! Bag si eu capul pe aici inainte de culcare/

Vera, am reusit cu Baby Einstein. Am instalat dracia si brusc am gasit pe dc++ minunatia, asa ca sunt si eu datoare cu o bere.

Mimsi trebuie sa recunosc ca si eu m-am amuzat. Mai ales de faptul ca, la fel ca si la noi in familie, femeia se dovedeste ca are intotdeauna dreptate. Oricum, sa stapaniti sanatosi cuptorul, cu sau fara geam. Cine stie, poate e un pretext bun sa va cumparati o casa mai mare. Noi avem o bucatarie de 2/2 si o baie la fel. Numai eu stiu cum reusesc sa gasesc. Cateodata ajung oalele pana in casa..

Ege, incearca www.masini.ro, gasesti orice acolo.
Nu am citit subiectul cu musulmanii insa eu de fiecare data cand aud asa ceva mi se pare ffff ciudat. Sa privesti pe cineva in altfel doar pentru ca are alta religie, rasa, sex...Poate cu curiozitate dar de aici pana la marginalizare e drum lung. Dogville nu altceva.

Anya esti pe val in seara asta. Iti multumesc si eu pentru faptul ca esti dispusa sa ne raspunzi fiecaruia in parte. Chiar aveam mare nevoie de tine pe aici. De cand s-a nascut Irina imi doresc sa stau in casa cu doctorita. Noroc ca macar sta pe strada mea si stiu ca daca e cazul dau navala.

Azi a mancat fata mea un bol intreg de supa de morcovi. II placea asa de tare incat in scurta perioada in care nu ii dadeam lingurita isi baga babetica plina de morcov in gura sa o suga. Cand ma apropiam cu lingurita deschidea o gura maaaare sa intre tot. Nu am mai introdus treptat pentru ca tot morcov e. Sper sa nu-i afectez echilibrul karmic al stomacului.

Hai ca plec! Noapte buna

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Cobor si eu de pe val si va urez noapte buna!

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Aici vedeti paianjenulla 6 luni.
Vera, ma gandeam sa caut si eu ceva , dar n-am rabdare nici sa citesc pana la capat indicatiile tale. Poate mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Pitu,e foarte frumoasa paienjenica ta! Ce okisori frumosi are si o gurita..
Va spun si eu noapte buna!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Haideti mai... iara bintui singurica

Maddy, imi pare rau ca v-a iesit prost urocultura. Ce oribil cu infectiile astea urinare.
Apropos, Anya, mai sunt si alte simptome ale infectiei urinare in afara de inapetenta? Ca noi nu am facut urocultura, nu ne-a recomandat. Am intrebat si eu o data dr. si zicea de pipi mirositor si inchis la culoare. Io m-am benoclat si nu mi s-a parut...
b_irina_c, merci ptr pozica. Frumusel foc Vladutul tau. Se ridica singurel in picioare??? Cit costa un tzarc acolo? Ma bate gindul sa iau din Ro, eventual sa si doarma in el cit stam acolo...
Imi pare rau ca ai avut asa o zi nashpa pe 13, ca s-au nimerit toate in aceeasi zi . Iti doresc multa sanatate , ai grija de tine, fa tratamentul constiincios, cum zicea Anya.
karmenutza, bine ca s-a terminat fara urmari aventura cu masina.
Ioana, imi pare rau ca nu ai gasit bona, nu prea stiu preturile pe acolo la bone, dar 200 euro parca mi se parea cam mult... Cresa nu te tenta mai bine?
norina nici noi nu avem ziua somn cu program. Io nici nu mi-am pus problema . Ma bucur doar cind adoarme. Dar noaptea e noapte incepind de pe la 8-9 si tine cam pina la 9 dimineata cu pauza de mincat de la 6-7.
mimsi... ce nashpa

Mergi la inceput

ege, nu pune la suflet. Pe forumuri, si din pacate asta nu face exceptie, vin unii parca special sa se certe. Si gasesc motive cu carul.
Normal ca nu conteaza nici religia, nici culoarea, conteaza omul.

Mergi la inceput

pitu, frumusica foc paienjenica ta.

Pentru ca nu se stie miine cind apuc sa intru, poate deja pe 16
urez
LA MULTI ANI bebelusei Adela.
Sa fie sanatoasa, norocoasa, papacioasa, sa creasca mare si sa aduca numai bucurii parintilor

Mi-am reeditat aproape toate posturile din motive de exprimari ambigue si agramate de nu le mai intzelegeam nici eu

Fetelor! merge suuuuuuuper DC-ul si voi dormitzi! E pacat, zau!
ma gindisem sa schimb io capitolu' in noaptea asta, da' m-am plictisit sa ma intretin de una singura, nu cred ca am rabdare sa postez 2 pagini intregi
De aceea va urez si eu noapte buna, somn usor! Va .

Mergi la inceput