Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 14
b_irina_c spune:
Mi-am adus aminte... Ina sa inteleg ca ai comandat batista degeaba
?! Macar sa fie asa si sa scapati odata de mucisori.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
mimsi spune:
Pentru fetele cu dintzi! (ati inteles ce-am vrut sa zic)
Am trimis pe adresa comuna un tabel haios in care sa va notati cand au aparut dintzisorii bebeilor.
sper sa va placa, mie mi-a placut tare.
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
Anya20 spune:
Crista - frumoasa foc Clara. Are niste oki...
Dani - infectia urinara la sugari poate avea multe alte simptome mai "zgomotoase" decat inapetenta: febra, varsaturi, deshidratare, somnolenta s.a. De obicei sunt insa silentioase si se manifesta cu scadere in greutate sau stagnare a greutatii, in ciuda aportului alimentar corect. Deci nu avea dr. de ce sa-ti spuna sa faci urocultura.
Ioana - felicitari pt al 3-lea dintisor!
Tangerine - si voua felicitari. Asa am "patit" si noi. Primii dintisori au fost tare "cuminti"
Simo74 - daca ai putea sa treci si vineri un pic ar fi minunat, s-o vezi pe nora "live". Macar sa beti un suc impreuna (ma rog, ea un lapte...
)
Nadina - nici eu nu sun fan medicamente, mai ales antibiotice, decat atunci cand chiar e nevoie. De obicei recomand tot "softuri" de-astea cum ati luat si voi.
Sa stii ca e bine ca ai devenit mai relaxata. Nu e cazul sa-ti faci griji din orice. Oricum, atunci cand e cu adevarat ceva grav, instinctul tau de mama o sa te anunte.
Ati luat super in greutate pt luna a 7-a.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
mary ilie spune:
buna ziua !
fetelor sunt plina de nervi
, tocmai a fost socrul meu intr-o scurta vizita de juma" de ora, ca tot a avut drum la dentist si a venit sa-si vada nepotul.....si Andrei tocmai adormise de 15 minute, si s-a trezit ca socrul vorbeste cam tare de felul lui, si s-a pus si pe plans cand sa-l ia in brate tataie, si a urmat apoi un discurs, cum ca ar trebui sa mai socializam copilu ca uite ce sperios e.

aaa, sa nu uit, i-a adus tataie la nepot niste oua de tara sa pape sa cresca mare(socrii mei de cand au iesit la pensie s-au retras la tara, pe langa Bucurest)si era tare mirat cand i-am zis ca e prea mic sa pape oua

. dupa care a plecat grabit ca de, mai are omul si alte treburi, si m-am chinuit juma de ora sa adorm iar bietul copil, care nu-si facuse somnul si maraia de zor
buun! ce bine ca m-am descarcat! pai cui sa ma plang si eu.......
in alta ordine de idei, si eu ma bucur ca vin la intalneala, mi-a dat sotul liber, ca cica merit si eu cateva ore de libertate, asa ca vin fara copil, las baietii sa-si faca de cap
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
Carmi spune:
Buna ziua la fete !
Pitu, tare frumusica domnisorica ta !
Noi am ramas singurei, tati e in delegatie si bb face figuri,
vrea sa manance din ora-n ora, cum facea pe la 2 luni. Se joaca cu bibe in gura si ma exaspereaza. De ciuda, am mancat un Snickers, asa ca la revedere regim pe ziua de azi...
Va pup, fug la bb,
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
mary ilie spune:
am reusit sa descarcam si noi baby Monet, acum am vizionat ceva din el, nu e film de animatie, ci o succesiune de imagini, flori, fluturi, peisaje, pasari, etc, si se fataie pe marginea ecranului o girafa care vad ca da din gura pe acolo, da eu am oprit boxele ca doarme Andrei langa mine in carut, asa ca nu stiu ce spune.
o sa-i mai zic sotului sa caute si alte filmulete ......
Irina, tu ma stii ce priceputa sunt in ale PC-ului,asa ca faza cu copiatul, e prea mult pentru mine
.....poate daca aranjati cu sotul meu![]()
Felicitari copiilor cu dintisori!!!! noi inca ne chinuim cu dintisorii de sus, care nu vor sa iasa cu una cu doua
Mary si
Andrei(29.09.2005)
poze
country girl spune:
'neatza mamici!
Intru rapid de la birou ca am o gramada de treaba si shopping de finalizat inaintea bagajelor ca maine, pazea, ca vinnnn!![]()
Irina, batista bebelusului este foarte utila si am sa o iau oricum. Prinde bine, fiindca etape mucioase vor mai veni fara indoiala.
Ioana, astept barfe live atunci si nu te mai bat la cap.
Simo, in marea mea nesimtire pot sa te rog sa-mi tragi si mie doo dvd-uri cu baby Mozart si Beethoven? Abia astept sa ne vedem. Eu aterizez maine noapte, vineri la 9 dimineata mi-am fixat rdv la coafor si dupa vin la birou. Asa ca ma infiintez la acelasi etaj 7? ca ai nostri ca brazii parca s-au mutat la 5...
Ilinca (10 septembrie 2005)
Ioana75 spune:
Simo, esti foarte draguta sa il oferi pe sotul tau sa ne copieze dvd-uri
. Eu una iti multumesc foarte mult
.
Fetelor, eu am cutiuta muzicala 1, si ma ofer sa o copiez pe un cd si sa o dau la schimb pentru alta cutiuta muzicala; ce ziceti, e interesata careva de schimb?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
country girl spune:
ah, uitasem sa va spun ca Ilincai dau sa-i iasa direct doi dintzishori jos. Banuiesc ca fericitul eveniment va avea loc in acest week-end in care ramane tat-su singur cu ea. pot sa spun ca ma simt razbunata? ![]()
Ilinca (10 septembrie 2005)
b_irina_c spune:
Ioana eu am o gramada de cutii muzicale
. Nu mai stiu care ca le-am capatat. Ideea e ca am 2 CD-uri cu muzica pt copii, colinde si povesti. Si azi e randul tau sa schimbi capitolul la oara asta cand nici iarba nu creste
.
Mary I lasa ca vine caldura si poate ne vedem si noi in WE (noi= eu, sot si Vladut + tu, sot si Andrei).
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze