Super poznasi de iulie-august 2004 (164)
Raspunsuri - Pagina 5
corianai spune:
Neata,
Olivia ma bucur mult ca nu a fost astm, aia e treaba serioasa, bine ca ati scapat.
Dana ce mi-a placut treaba cu gaica!!!! Cred ca o sa fur ideea ca si eu am belele cu Eva, nu vrea de mana neam, o mai iau eu de gluga dar iese din capse si raman cu ea in mana in caz de ceva... in carut nu mai sta decat daca e lesinata de somn, vai de capul meu cum ne deplasam mai nou. Aaaaa... si in magazine e belea ca ii place sa cotrobaie prin rafturi. M-a enervat rau si m-am ratzoit la ea odata si imediat s-au infiintat doua duamne sa vada ce se intampla ca aici cupiii astia au drepturi nu gluma...
Mey si spuneti-mi si mie ce naiba sa fac sa nu se mai tavaleasca pe jos, ca ma apuca neste nerfi... cum nu-i faci pe plac, cum se da cu kurul de podea
roxanaz spune:
neatzaaaaaa
la noi ningeee.....cu fulgi enormi.o fi zapada mieilor? sau prima zapada a primilor miei?![]()
Mitzu felicitaaaari! sa fiti sanatosi la maxim si fericiti!!!! heheheheeeeee ce ma bucur! totul va fi bine, vei vedea! 
Olivia hihihi bunicu respectiv e tatal meu....si mama in cealalta poza. da m-a distrat ca ai zis ca seamana cu el!
imi pare super bine ca suspiciunea de astm e inlaturata....super!
Dana - ema ai fost suuper cu gaica! si super buna ideea.....eu reunosc ca nu mi-a trecut prin minte, il tin de gluga sau de eticheta de la geaca!
Simona R eu nu ma ingrijorez deloc de greutatea lui Pat, e tare greu si mananca bine de tot....la doctor trebuie as ajungem saptamana viitoare asa vitamine no way! misto de tot pozele voastre!
Tizo beton bebe Oak! si imi place de Serban ca e si el nu burtozaur....eu rad de Pat de mor!![]()
![]()
fug la treaba....o zi super tuturor!
carmenp spune:
`neata frumoaselor
madam spil, m-ai dat pe spate cu glosu`
, iaca la asta nu m-am gindit, io o sa-mi trag un rosu de ala turbat pe buze, poate asa o fac mai atenta
olivia, nu stiai de ilinca?! da, fu surpriza mare cu atit mai mult cu cit in luna aia o facuram exact de doo ori, prima data in a 10-a zi
si astfel la vreo doo zile cind am mers la dr mea am plecat cu carnetu` de gravida in mina... asta fu cadou` de la mos craciun in anu` ala, hehehe
mitzule, nu te-am intrebat, cum te simti? fizic vorbesc...
chiar asa, liooo, pi undi-tz lucesc okii?
in alta ordine de idei ilinca mea se trezi cu febra, 38 cu ceva, habar n-am de ce, o hi gitu`, n-o hi... azi mergem la dr.
am fugit la treaba da`s cu geana la voi
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Mitzura, iti zic sincer ... io te invidiez. Ai un bb2 dorit si asta conteaza. Aseara si io ma gandeam sa ciulesc si sa nu iau pilulele, dar nu e corect fata de tati al nostru care nu vrea bb2 ... io as vrea, mai ales cand vad atatea mamici cu bbi sub 2-3 ani deja gravidute.
ai sa vezi ca totul este bine !
Carmenp - ufff, febra ??? Sa treaca repede !
Kim - veste bunaaa, veste bunaaa, asa mai merge !
Roxa-boxa - pupam bulaneleee si burticiul si broasca :-) dar mai ales pe Serban !
SimonaR - vazut pe Mario, noah el a crescut de cand nu ne-ai mai arata poze !
DanaSpeel - io o tineam pe Giulia de capison, rezultatul acestui tinut sau al oricarui tinut a fost o criza de nervi si alegat in directia dorita. Noi mai avem de lucrat la asta :-(
AdreeaPhilip - ahaaa, deci cochetezi sau nu ideea de bb2 ? :-)
Merg la lucru, deh, parca am chef ...
O zi faina tuturor !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
Adema spune:
Buna dimineata! O alta dimineata cu ninsoare, ceata si frig si urat!
Carmenp, de la ce febra? Rosu in gat sau ce? Mergeti la pediatru sau la homeopat? Asteptam vesti!
Tin sa va spun ca m-ati cam bagat la pareri in ce priveste inaltimea copiilor. Codrut are 82 cm! E cel mai scund din trupa????? Chiar toti copiii sunt in jur de 90 cm????? Lamuriti-ma si pe mine!
Adema&Codrut
leeloo2004 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Ieri am fost la o petrecere de copilasi - Stefan iarasi s-a speriat de copii mai mari care tipau si alergau. El saracul se ducea fericit catre ei si cind ii auzea tipind sau ii vedea zmucindu-se pe linga el il lua plinsul...In rest a fost ok si ca urmare a oboselii acumulate mi-a dormit toata noaptea foarte bine!
Adema - ca sa te linistesc pentru ca eu abia ce am fost cu Stefan la masuratori - el are acum la 20 de luni 84.5 cm, ceea ce au stiu ca este normal. In plus eu am 167cm si tac-su 184cm, deci eu zic ca el e ok cu inaltimea si cred ca la fel e si Codrut!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Kim - cred ca mai bine-i cumperi dvd puiului de aici - gasesti dvd player in jur de 110 usd la care vezi si dvd si divx-uri
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Mimilinca spune:
Neata, neata 
Intai de toate: Felicitari Mitzura!!!!
Lasa la o parte gandurile, este un lucru minunat ca vei avea bb2! sa ai o sarcina usoara, un bb sanatos si ai sa vezi, ca toate se vor rezolva, incetul cu incetul... si cine va fi mai fericita ca tine? 
Olivia, ma bucur ca aveti vesti bune si ca Luca mic este spre vindecare! ah, si acum ce aveti de facut vis-a-vis de disciplina, time-out si alte alea ...de v-a zis doctoru'? invata-ne si pe noi, astea, ca mine asa, carpa de sters in fata copiilor ![]()
Carmen, sanatate la tzucurica!
Dana, mortala cu metodele tale de disciplinat Ric si mai ales de facut Ric sa vorbeasca 
schimba marca, poate nu-i place baiatului Dior!
Andrea, aspiratorul din poza este de jucarie, cu el face Ilinca curat la"casa ei" ![]()
Am vazut poze cu baietii, pupam dulce pe amandoi 
Daria,
si nu te lasa batuta, il vei convinge pe tati pana la urma, se simte ca iti doresti tare mult bb2....
Altfel, Ilinca a mancat ieri un copanel cu cartofi la cuptor, singurica, cu furculita de oameni mari, ea, care cu carnea nu se impaca deloc ... a mai dat pe jos, a dat la urs
, dar ma faceam ca nu o bag in seama si spuneam "doamne ajuta, sa o vad si pe asta, ca mamanca ea carne...."
O zi frumoasa la fete!