Super poznasi de iulie-august 2004 (164)
Raspunsuri - Pagina 6
carmenp spune:
adema, la sase am programare la homeopat, tind sa cred ca-i de la git, `om videa..
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
szivarvany spune:
Si ziceti voi de vorbit ... naaaa, noi suntem la capitolu` repet ce vreau io si cand vreau io. E lupta crancena cine o invata mai multe cuvinte, io sau tati ![]()
Chiar Kim, ce metode au astia pe acolo ???
Sunt curioasaaa !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
roberta04 spune:
Salut, gagici! Eu plec in Maui, vreau soareeeeeee!!!!
MITZURA, felicitari, sincere si invidioase in acelasi timp!!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara! sa vezi ce usor o sa fie cand vei avea ajutoare la bebe doi, va avea cine sa-ti aduca un pampers, un bibe cu lapte, cine sa se joace cu surioara/ fratiorul pe post de papusa!![]()
Misto faza cu gaica, eu l-am dus toata iarna de fualrul legat la spate si mi s-a parut tare comod pentru amandoi, dar la gaica cusuta nu m-am gandit! Super!
Vreau si eu reteta de disciplinat copil, se da cu capul de pereti mai nou cand vrea ceva- si ce vrea? Prelungitorul in care e pus tv in priza, cutite, sticla cu otet sau mixerul din dulap!
Mai, nu ma speriati cu inaltimea copiilor, Matei are 84 cm la 18 luni si 14,5 kg. E prea scund??? De gras nu pare foarte gras, are insa o burta de om insurat
! Il bate acusi pe tat-su!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
kro spune:
In primul rand ...felicitari Mitzu...eu cred ca e o veste minunata ... Si tot asa o sa zici si tu cand iti va trece surpriza...E normal sa-ti faci griji...Cum spunea cineva pe aici...niciodata nu suntem complet pregatiti pentru (inca) un copil...E adevarat ca poate fi greu la inceput, dar e mai bine asa...Eu regret ca nu am avut curaj sa fac bb2 mai repede...acum au nevoi si preocupari diferite si uneori imi este greu sa ma impart intre activitatile lor....Felicitari inca o data....si curaj, totul o sa fie bine
...Cand simti nevoia de incurajari...spune-ne, noi suntem aici...
Apropo de activitati...Olivia sa stii ca nu sunt prea multe...de fapt, in afara de gradi mai mergem doar la balet de doua ori pe saptamana...iar la gradi nu fac ceva special...doar lb. straine...Asteptam sa se mai incalzeasca putin si sa mergem la inot...Ma bucur ca a-ti primit vesti bune de la doc....Si chiar, povesteste-ne si noua despre metodele de disciplinare...Aaaa...si promit sa pun si poze de la balet cat de curand...
Carmen...off,off...iar febra ?...imi pare rau pt. voi...
Dana - felicitari si tie pt. asa copil cuminte...Eu nici despre Feli nu pot sa spun ca e asa cuminte la cumparaturi, de Alessia nici nu mai zic...
Cristalule...pe unde mai esti ? ...Tot pe meleaguri straine sau te-ai intors la Botosica ?
Rain...ai rezolvat cu gradi ?
Adina...tu cum mai esti?...ce a-ti facut cu masina ?...Alex ce mai face ?
Adema...Am masurat fata...sa stii ca nici noi nu suntem prea departe...are 85 cm...O fi putin ?...Ca ea ar avea lungani in familie pe care sa-i mosteneasca...
Pupacim pe toti poznasi pe care i-am vazut in poze: Serban cu bebe Oac, cei doi cavaleri de la malul marii si cele doua printese - Ilinca si Maria 
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
rain spune:
Adela, FELICITARI !!! sa ai o sarcina usoara, sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu tot ce doriti voi! cand am citit nu mi-a venit sa cred, ma bucur tare mult pentru voi, chiar zilele trecute ma gandeam ca sintem mamici cuminti, ca nu mai apare nici o veste de bb2 si uite ca ieri apare un test cu doua liniute, bravo!
fetele, pe noi sa ne scuzati de chiulangeala, eu am o gramada de facut, alerg toata ziua, sint ocupata cu gasitul gradinitei, unui alt job, telefoane peste telefoane, tati pleaca sapt viitoare pentru o sapt si mie nu-mi place deloc sa stam fara el, moata cand nu doarme trage de mine si nu ma lasa la calculator, iar seara sint franta, abia reusesc sa citesc cateva pagini dintr-o carte si adorm instant, de s-ar rezolva toate ca sint tare stresata!
v-am citit, am vazut toate pozele cu puii mici si scumpi, i le-am aratat si Andreei, la poze ii place sa se uite
si sa le comenteze, astazi se uita la Serban si a vazut intr-o poza ca se dadea in leagan, imediat a inceput sa spuna "uta uta"
, mai nou asta ii place cel mai mult, sa o dau in leagan, dar cum vremea asta e asa urata, nu am am fost in parc de vreo cateva zile ...si se simte!
cam asta avem de raportat ![]()
Olivia, ma bucur ca Luca e bine, si ca suspiciunea de astm a cazut, asa cum te-au sfatuit si fetele, cel mai bine cumparati dvd player de aici, costa in jur de 100$ si citeste tot ce vrei!
Ema si Gabi, moata e si mai mica de inaltime decat ai vostri, eu n-am mai masurat-o, dar la o tentativa chinuita de-a noastra am vazut ca are vreo 80 cm, iar la greutate, cred ca e tot ultima, are 10 kile fix!
ne bucuram pentru toti piticii care au inceput sa manance (Ilincile), sa doarma bine (Stefan si David) si ne bucuram pentru absolut toate progresele pe care le fac ei la varsta asta, oricum sint toti speciali si deosebiti pentru ca sint ai nostri!
va pupacim pe toti si toate

Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
pako spune:
Salutare!
Dupa cum am zis alalta seara m-a luase o durere de cap ca ieri am bolit toata ziua, deci nici macar nu m-am atins de calculator
A trecut in sfarsit dupa o durere de o noapte si o zi....cu tot cu pastila...
Mitzura, ce surpriza placuta......

Felicitari iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos!
Fata verde,ce m-am amuzat de bb"Oaka"...cu cata migala ancoreaza broasca aia...hehehe...
Roberta nu conteaza cu ce bea lapticul , important e ca bea...si vad ca voi beti nu va incurcati.Andreea bea din biberon...cred ca daca i-as da din cana nici nu s-ar atinge.
Leeloo, sunteti de coma cu usa....pe mine m-a amuzat...sa nu te superi...io rad dar pe voi v-a costat ceva bani.Parca ma vedeam eu cu sotul asa ati fost voi...
Roxana,ce bunici mandri de nepotzelul lor am vazut....pupici li Patrick
SimonaR, vazut pe David..i sta foarte bine cu batic rosu pe cap...pupici si pe el
revin
pako spune:
Cristalina acum cred ca e in avion...am incercat aseara sa vorbesc cu ea dar nu mai era in laborator.
Papadicu zace la pat pentru o perioada...asta stiu de la Cristalina.
Corianai, si tu te vaiti de nevizitatori? Eu am zis ca platesc si drumul numai sa ma viziteze si pe mine cineva...am dus lipsa de asa ceva, dar nu mai e mult si ne caram...
Ioana,hehehe...stii de cate ori m-a amenintat sotul ca-mi schimba parola daca mai stau pe forum....
Dar am scapat pana acum...
Lumi, vazut iepurasul...mereu cu rochitza, o adevarata domnisorica...Aspiratorul ala e mut sau are baterii???
vrabiuta spune:
Felicitari Ilincutelor pentru progresele la papica.
Dana, multi pupici finutului meu scump
Sunt sigura ca este foarte atent la ce spui si memoreaza tot - sa vezi cand o rupe el sa vorbeasca in trei limbi!
Fetelor, ca tot vorbiti de mersul pe strada si prin magazine cu copiii – eu am observat la mandra mea urmatorul lucru: cand sunt ferma si calma este foarte ascultatoare. Mergem impreuna la cumparaturi, ii explic ce e pe rafturi, o mai las sa mai ia si ea cate ceva sa mai mestereasca (chestii care rezista la incercari insistente de a le desface :-) . Daca sunt obosita si grabita, daca nu am rabdare si nu ii dau atentie, este si ea mult mai agitata si ar face numai chestii nepermise. Asa ca atunci cand sunt obosita, nu ies cu copilul la cumparaturi. Il rog pe tati sa mearga singur si stau cuminte ;-)
stiti ce facea mandra intr-o seara? eram toti trei in sufragerie. a rupt un servetel in bucatele mici si le dadea drumul deasupra capului si spunea ni-ni, ni-ni... nu imi vine sa cred ca a crescut asa de mare. fetelor, maine poimaine facem majoratul copiilor...
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
leeloo2004 spune:
Pako, cum sa ma supar - imi dau seama ca eram tare comici cum ne-am panicat noi ca 2 nauci ca o sa ne sparga casa cu noi in ea...
Mai copilul meu sta tare cuminte cind mergem la cumparaturi - eu nu l-am lasat niciodata pe jos - il asez in cos, in partea din fata acolo unde poti pune copilul si el sta linistit si observa tot - e drept ca mai trage din cind in cind de lucrurile din cos, dar atit!
As vrea sa-i cumpar lui Stefan un trening mai subtire cu care sa-l tin prin casa - aveti idee unde as putea gasi asa ceva?
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
pako spune:
Ooooo...la noi a trecut demult faza cu statul in carucior...acum alerg dupa ea in magazin de ma cocoseaza ca apuca toate alea din rafturi.Asa ca facem cu randul cumparaturile...stau cu copilul-tati isi pune in cos ce-i trebuie, apoi sta tati cu copilul si ma-sa isi pune in cos....