Bebelusi de iulie-august 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 5
Aldebaran spune:
Lia - cred ca progeniturile noastre s-au vorbit. Asa mi-a facut si mie aseara si azi dimineata cu laptele, dar eu am insistat ca m-am gandit ca nu se poate sa nu-i fie foame la cat de putin a mancat, asa ca s-a suparat, a bazait nitel si dupa aia s-a linistit si l-a baut fara suflare, desigur nu o cantitate f. mare, 120 ml cu 2 lingurite de cereale, ca atata bea domnul. Dimineata s-a repetat povestea. Cred ca sunt dintisorii, si Aris are 2 umflaturi albe pe partea din fata a gingiei, nu ma lasa sa ma uit in schimb cum prinde un obiect il freaca de gingie.
Ella - iti doresc sa te lase durerea cat mai repede. Ai incercat masaj cu Diclofenac? Si eu am cam abuzat de marsupiu si acum simt cand ma aplec sau il tin pe Aris in brate. Culmea, cat am fost gravida nu m-a durut o data spatele si acum ma doare.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
hristina spune:
Anis, toate gandurile bune ,pentru tine si Ingrid! Speranta la Dumnezeu si incredere ca se va face bine! Va imbratisam cu drag si va uram sa va faceti sanatoase si papacioase!
Ella, sanatate multa tie si fetelor pupici! Durerile de spate cred ca vor fi in curand si problema noastra pentru ca deja copiii au crescut si sunt greuti tare!
Aldebaran, pupici lui Aris! Uneori mai au si ei toane, trebuie intelesi! Sa aveti pofta buna si sa cresteti mari!
Simona, Caprita nu vrea iaurt facut in casa! Nici Campina cu fructe! Papa doar Danonino cu vanilie sau caise! Asta e, ii dau si nu i s-a intamplat nimik! Pe cel de casa il fac super , reteta lui Brianamica, si il mananc eu!
Sa papati bine si sa fiti cuminti!
Yasmari, bine ai revenit! V-ati mutat ? Ati amenajat noua locuinta? Da-ne si noua mai multe vesti si imbarbateaza-ne cu umorul tau care ne-a lipsit tare mult!
Joker, sanatate multa si sa-ti creasca iedutul mare si sanatos! Sa va bucure viata!
Brianamica, pupam doua fete cucuiete, frumoase si sanatoase! Trebuie sa fie bine si la voi!
Cin, felicitari pentru dintisori! Noi facem 8 luni si nu avem niciunul!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Monica-Elena spune:
Briana si eu tot pe considerentul asta am pastrat doua dr la Mihnea. Una este pediatru de policlinica si una este de spital care face garzi si ii trec zeci d ecazuri prin mana.
Simona daca nu iai dat inca iaurt lui Mario nu ii da Danone.Dai iaurt romanesc simplu milli, campina. In nici un caz Danone. Nu este natural si mie una dr mi-a zis sa ma feresc de danone si s anu ii dau in nici un caz.
Am o prietena care lucreaza la Cantacuzino unde se fac cercetari pe alimente si mi-a zis sa nu ii dau copilului sub nici o forma Danone si nici eu sa nu mananc. Este 100% sintetic nu are nimic natural. Nu stiu cum o fi in alte tari o foi natural dar la noi nu este asa ca mai bine alegeti altceva ptr puii vostrii.
Eu o sa merg la baby expo vineri dar fara Mihnea, care va ramane cu bunica. Pe vremea asta nu il bag in aglomeratia care este acolo unde sunt atatia copii.
Anis ce sa spun multa sanatate lui Ingrid.
anis spune:
Brianamica..cu cine ai vb la G.Alexandrescu?
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
brianamica spune:
Anis iti dau PM.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
brianamica spune:
Anis, da-mi un semn cand primesti informatia!
Albinutzza spune:
Buna fetele dragi
sarbatoritzilor la multe luni inainte, sa fie sanatosi si voiosi
Dede sa fii sanatoasa, iubita si fericita sa le poti duce pe toate, sa-ti vezi stranepotzii
Vad ca vb de iaurt, noi am incercat Milli si Campina. Cel mai bine mananca Campina, Milli e putin mai acrisor. Danone nici mie nu-mi place, mi se pare oribil. Si papam cu banana, cu cereale, cu branzica, mamaligutza sau chiar simplu.
Sambata mergem si noi la BabyExpo, sa facem niste cumparat, si duminika la concurs, la 11.30.
Au inceput sa ne doara si sus, cred ca o sa apara si ceilalti in curand. In rest e un zambaretz si "certaretz", vb multttt, face PA, BRAVO, arata mingea, renul, chit-chit, invata fff multe cu mamaka (bunika) Vremea asta ne tine in casa, sper sa fie frumos in wkd.
Anis, sanatate multa, si restul ca tare rau e cand ai copilul bolnavior.
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic 7-12luni
Am crescut atat de mult
Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni
Parintzi de bondarici
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
ema.nu.ela spune:
anis,
eu zic sa-i dai lapte de care vrea sa bea, eventual sa-i pui si niste cereale de orez in el sa fie mai consistent. fetei mele ii plac cele de la Nestle ca sunt aromate.
eu in locul tau nu m-as duce la spital daca nu e urgenta de viata si de moarte ca acolo mai rau e.
as incerca sa-i dau eventual si niste apa cu glucoza (au la farmacie). stiu ca asta tine de foame ca ii dadeau in spital si bebelinei mele ca eu nu aveam lapte si nu vroiau alea sa-i dea cu biberonul. si 3 zile cat am stat acolo a trait numai cu 10-20 lingurite de apa cu glucoza pe zi.
si ti-am mai scris si pe PM eu m-as duce si la alt doctor sa mai aflu o alta parere. ti-am zis pediatra la care ma duc eu are program si dimineata si seara in fiecare zi si in weekend si nu trebuie sa-ti faci programare pt ca nu dureaza mult sa stai la coada. eventual poti sa vorbesti cu asistenta cand te trece pe lista acolo sa-i zici ca e o urgenta si sa te bage in fata.
eu zic ca pe Ingrid o doare burtica de la foame saracutza.
eu iti zic ce as face eu. asa cum si-au dat cu parerea si alte mamici. insa tu decizi ce e mai bine pentru puiul tau luand in considerare toate datele. oricum eu stiu ca deshidratarea e f periculoasa la bebei asa ca ai grija.
multa, multa sanatate!
mamica de maria, 7 luni si 2 saptamani
brianamica spune:
Am fugit la maternitate sa imi vad prietena si puiul de aproape o zi.
Incerc sa intru mai pe seara.
Abea astept sa vad iar un nou nascut
Ca sunt tare simpatici !
Parca parca as mai vrea unul....
blackpanterro spune:
Briana, felicitari prietenei tale!!!! Si eu cand vad noi nascuti parca as mai vrea unul, ma apuca visarea....dar ma trezesc repede !!!
Am vazut-o si pe Ana, frumusica si grasuta :)
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos