Bebelusi de iulie-august 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 4
Ella2000 spune:
Lia, daca incep dintzisorii nu prea mai papa...
Simona, sunt blocata de spate... e si Paula de 9.5 kg si ieri am dus-o in marsupiu prea mult timp! La iaurt: eu cumpar Danone normal din comert si la 1 l lapte caldutz il pun tot il amestec si-l las sa se " prinda". Anis mai stia o retzeta.
Cin, nu are ce sa se intample... majoritatea bem o cafea zilnic!
Ella si printesele
blackpanterro spune:
Yasmari, suta aia de grame a fost luata nu pierduta, parerea mea e ca e ok.Atata timp cat nu slabeste e ok.
Aidan a avut perioade cand a luat 50-100g dar asta este, asa e ritmul lui de ingrasare :)
Cateodata ia 350g iar alte ori mai putin.Nu imi fac griji pt ca e sanatos tun si hlizit toata ziua cand nu ne deranjeaza dintii :)
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
ema.nu.ela spune:
deci era vorba de 330gr/luna in lunile 7, 8 si 9.
apoi 250gr/luna in lunile 10, 11 si 12.
ca poate nu s-a inteles f bine cum am scris mai devreme.
anis spune:
Fetelor...
Eu am sa innebunesc ,credeti-ma.Aseara am sunat la PULS...n-au medic decat pt copii de la 2 ani...am sunat si la alte dr , recomandate de cateva dintre voi...n-am reusit nimik..adica pai sa-mi fac programare...ba bla..si programarea era peste 3 zile..e incredibil.Azi am vb cu dr din spital, coprocultura e gata maine.De venit nu poate ajunge azi.
Auzi la ea, cica e normal sa nu manance, de la antibioticul pe care il ia.E adevarat? Pai atunci ea cu ce traieste>?
PAi si ii zic, am tot incercat sa-i dau lapte fara lactoza si n-am reusit si azi noapte i-am dat laptele ei obisnuit pe langa san.Ea care nu mananca biberon a ras 125ml.
Si imi zice, pai sa o las in pace si sa-i dau lapte normal de care ii place ei, san, si pe langa ce mai vrea ea.Si ii zic pai nu mai vrea nimik.
Si zice ca o sa-si revina dupa ce nu mai i-a antibiotic, adica 5 zile, maine e ultima zi.Imi vine sa ma urc pe pereti.
Nu stiu unde Dumnezeu sa ma duc..ca nu mai rezist asa, ..mai ales cand vine seara ma apuca panica si noaptea cand o aud gemand..iar am luat-o in pat cu mine dimineata si a dormit aproape pana la 11.Si in perioada asta doarme mult.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Sa astept pana maine?
Ca mie cam clar ca de dus...pe undeva ..ma duc aiurea...
Daca ati vede-o pe Ingrid, a slabit tare..mi se rupe sufletul
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
brianamica spune:
Anis, daca totusi a inceput sa manance cate ceva, e bine.
Eu , sincer, in locul tau as merge la Grigore Alexandrescu. Acolo sunt pediatri foarte buni !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
brianamica spune:
Anis
Eu m-am saturat de alti doctori. Pana acum am avut 2 doctore consecutiv: una la clinica de cartier (unde era inscrisa ) si una la Centrul Medical Unirea. Insa, nu am fost multumita de nici una din ele. In afara de faptul ca tot timpul cotizam cand veneau acasa, de multe ori ... nu veneau.
Astfel incat atunci cand am fost cu ANa la Grigore Alexandrescu (inainte sa ne internam) m-am lipit de o doctora tinerica dar care stia foarte bine ce spune (nici nu am vazut pe cineva asa la obiect) si acum tin legatura cu ea. Nu vine acasa, ma duc eu cand e de garda insa parerea mea este ca doctorii de policlinica nici nu se compara cu cei de spital (si sincer NU VREAU sa jugnesc pe nimeni aici). E foarte simplu. Cei care fac garzi in mod curent vad zeci de cazuri pe zi, cazuri foarte serioase daca au ajuns la ei. Asa incat, mergand pe principiul asta pur si simplu m-am "lipit" de doctora asta. Cand o sa intarim un pic relatia, o sa incerc sa o aduc si acasa. Poate e bine ce am facut sau poate ca nu. Timpul ma va lamuri.
Aldebaran spune:
Buna fetelor!
La multi ani pt bebelutzii nascuti azi!
Simona -noi papam iaurtel din comert si nu am avut probleme, dar prefer sa-i iau simplu, adica fara zahar si fara fructe si sa ii pun eu fructe in el.
Lia - stiu ca nu suntem singurii codasi la greutate, dar Aris a avut la nastere 3,200 kg, nu era chiar mic si cat de cat ne mai tineam de curba aia a greutatii, insa acum cu mofturile cam ramanem in urma.
Joker - sper ca te simti mai bine. La multi ani pt. iedutz!
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
emaaimee spune:
hahaha,intru si vad capitol deschis cu numele meu
ce ai facut,Veve,m-ai bagat deschizator de drumuri?
de fetita cu fundita
Uite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Yasmari spune:
Brianamica si Emanuela, milioane de multumiri, sinteti incredibil de prompte si detaliate, mi-am pus Dragostina la somnic, mi-am pregatit caietul, fac un dus si ma pun pe notat si schematizat.
brianamica spune:
Simona, mie mi-a interzis doctora sa ii dau iaurt fructe din comert. Doar iaurt simplu in care sa pun eu fructe. Insa eu ii fac iaurt in casa (si mananca toata lumea... ca de am 2 fete). E usor de facut si il fac seara. Intr-un Kg de lapte caldut (lapte degresat, de obicei LaDorna, pun o jumatate de iaurt Danone Cremoso. Il pun la bucatarie undeva la cald si il las pana dimineata si .... GATA! Fac la 2 zile ceva de genul asta ca mananca toata lumeea (inclusiv eu )
Anei il dau simplu, cu bgiscuiti sau cu banana. Depinde...