Bebelusi de iulie-august 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 6
joker spune:
Buna ziua la toata lumea!!!
Mama lui Edut e nebuna de-a binelea...nu avea nimic copilu...si eu l-am sacait..isi daduse cu ceva in ochi sau i-a intrat ceva...si eu am sarit pe el cu leacuri, unguente si gadilaturi...saracu copil...cu asa o mama...
Multumesc de sustinere...am vazut pe net chestia cu musetelul...am citit...noroc ca facusem slab ceaiul...nu-i mai dau niciodata...
Cu kanamicina mi-ar fi frica sa ii dau...eu nu o tolerez...zona unde ma dau se roseste, ma ustura si ma doare mai tare...nu stiu daca nu e si el asa..
Anis, cum se mai simte Ingrid??Am incercat sa te contactez pe messenger dar imi merge foarte rau netul...sunt online mai tot timpul..daca vezi mesajul da un buzz...vreau sa iti dau adresa dr meu de familie..are cunostinte mai peste tot...fetita nasilor nostri e foarte bolnavicioasa si el a trimis-o de fiecare data in locul corespunzator...id-ul meu de messenger yahoo e marin_a_i!Multa sanatate si sa aveti grija de voi...
Simona, multumesc de urare...sper sa imi treaca repede ca sunt varza si nu prea pot lua nimic...paracetamolul nu imi prea surade, mai ales ca e cam apa chioara...cred ca am luat cam multe, de felul meu...din pacate...
Fac un chef cu ceaiuri si inghetata...poate imi trece...
Briana, felicitari porietenei tale si bebelusului...sa fie sanatosi si sa ajunga repede acasa la cei dragi.Pupici mamicii curajoase si multa sanatate...
Te inteleg...si eu as mai vrea unul...hihi!!!
Hai sa semnam in condicuta de prezenta:Care vine la babyexpo?Poate facem o reuniune DC la fata locului... sa imi vedeti iedutul cu gene luuungi...O sa fie invidioase toate bebelusele pe genele si pe ochisorii lui...
Grasunelul meu sta in picioruse si da din fundulet...
Pentru mamicile a caror bebelusi iau putin in greutate va spun sa nu va ingrijorati..fiecare copil are ritmul lui de crestere si, o chestie pe care am invatat-o pe propria mea piele, nu trebuie ca ritmul lui de crestere sa coincida cu graficele citite de medici...pana la urma cam toti sunt pavlovieni la partea asta...
Ceva inofensiv de scazut febra si durerea de cap?la algocalmin am interdictie...
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2
anis spune:
Off fetele,
De acord cu voi ,in privinta spitalului.
Dimineata a mancat 25-30 ml de cereale orez cu porumb.A supt f putin de la mine.
Acum 1 ora i-am facut ,pastarnac ,dovlecel si l-am subtiat cu mucilagiu de orez si supa de morcov.Am observat ca in perioada asta mananca cat de cat mai pastos.Nu mi-a mancat nici o lingurita.Strangea din buze si gata.I-am dat cu forta cu siringa vreo 15 ml si dupa a luat cateva inghituri de ceai de menta si a supt la un san.
Ema.nu.ela , e f probabil ca noaptea sa planga de foame.Dar cum s-o fac sa manance .??Asta e buba.Am vb cu pediatra ta,mi-a lasat un gust amar.Am incercat la telf sa-i explic despre ce e vb si m-a repezit ca are pacienti si ca sa vin maine sa stau la coada si vb, si mi-a trantit telf in nas.N-am apucat nici sa-i spun despre ce e vb.
Nu stiu daca fac bine fortand-o cu mancare, prin toata cartile spune ca nu e bine.Nici nu stiu cum sa mai fac.Totusi pana maine cand ii iese coprocultura nu pot face mare lucru.
Imi spunea cineva ca enterocolita se mai face si in urma tratamentelor cu antibiotice.Ea a facut la spital tratamentul cu antibiotice.Voi vedea maine.
De dat o sa-i dau lapte de la mine cat mai mult si daca nu ii ajunge ii dau cu lingurita similac normal.Apropo mai am niste lapte congelat de al meu la frigider.E cazul acum sa i-l dau?
Ma gandeam sa ii dau ,de fapt incerc e mai bine zis , si apa plata, pt minerale.Ca am saruri de 3 feluri...prolyte,ala de la humana si hydracil..nu-i place nici unul..au gust de banana ,portocala..nu-i place.Dar smecta de ex , o accepta.Ciudat, ca aia are un gust f nasol.
Dede, iarta-ma dar am pierdut , de fapt nu stiu daca mi-ai raspuns cu BIOTICS>Am cumparat, de abia am gasit.Cum se prepara?
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Irda spune:
Salutare fetele!
Off Anis, biata Ingrid prin cate trece , dar lasa ca-i o fetitza puternica si are o mamica iubitoare impreuna cu care o sa treaca si peste perioada asta mai grea!
Sanatate multa!
DAria e plina de muci, deja cand ma vede cu Marimerul incepe sa urle...
De mancat mai din 2 in 2 asha....de dimineata mi s-a innecat cu muci si mi-a vomat "cu bolta" vreo 180 ml de lapte praf de a trebuit sa schimb toata lenjeria instant + sa curatz patutzul....
In legatura cu Baby expo.....noi avem invitatie de la matushica si de la bebe Irina sa mergem vineri, dar nu stiu inca ora.
Asha ca daca reusim sa ne punem pe picioare pana atunci si sunt fete care merg vineri ...poate ne vedem pe-acolo!
Multumim de urari fetelor pentru cele 8 luni implinite ieri si uram la randul nostru sarbatoritilor de azi LA multi Ani!
Pupici
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
giayan spune:
Buna ziua la toată lumea!
Joker-încearcă Nurofen pt. copii,la mine a făcut minuni când am fost răcită și aveam dureri puternice de cap.
Multă sănătate bebicilor bolnăviori!
ema.nu.ela spune:
anis,
imi pare tare ca ti-a lasat un gust amar. eu n-am fost nevoita niciodata sa-i dau telefon desi ea mi-a dat nr de mobil si mi-a zis ca pot s-o sun daca am intrebari. dar cum n-am avut urgente n-am indraznit. sa stii ca ea este o pediatra f buna o stiu de la prietenele mele (si de pe net) si mie de fiecare data cand am fost mi-a inspirat incredere.
banuiesc ca atunci cand este la clinica si are pacienti nu prea are timp sa stea de vorba. de-aia iti si ziceam ca mai bine te duci acolo ca sa o si vada ca e mai bine. si avantajul ti-am zis e ca nu tre sa faci programare. te duci acolo si in max 30-50 min intri, depinde cati copii sunt. poate sa dureze si 10 min doar, iti zic din experienta. mie asta mi-a convenit tare mult pt ca eu ma duc cu ea in weekend si cu sotul ca acum cand am inceput si eu serviciul chiar n-am fi avut timp....plus ca la bebe mic stii si tu ca depinde f mult de programul lui de masa si somn...de-aia e mai bine fara programare.
altfel e varianta spital dar chiar nu cunosc pe nimeni si sincer daca nu e urgenta eu nu m-as duce sa nu cumva sa ia altceva sa fie si mai rau.
cat despre Biotics e recomandat 1 pliculet/zi asa zicea si dede. de preferabil sa i-l dizolvi inainte de culcare in apa. daca nu poti sa incerci sa-i pui cate putin-putin in fiecare masa pe care i-o dai.
incearca sa-i pui si un pic de glucoza in apa ca s-ar putea sa-i placa ca e dulceaga si e si hranitoare. parca zicea si dede sau diana de glucoza. si ai vazut ca si la oameni cand nu pot sa manance le baga in spital perfuzii cu glucoza.
mamica de maria, 7 luni si 2 saptamani
Yasmari spune:
Salut!
Pantera neagra, ai dreptate, nu ma impacientez, doar ca mi-am vazut previziunile rostogolite asa socant, in cele 3 saptamini de dinainte pusese 500 gr, sigur a fost si o eroare/diferenta de scala la mijloc, ca ne-am mutat cuibul in alt cartier deci alt doctor. Mismina mea e vesela, ghidusa, arata bine...poate c-a crescut mai mult in lungime....Dar voi fi cu ochii pe ea mai des, la saptamina.
Brianamica, please, cum faci tu supa Anei?
Hristina, multumesc de intrebare, casa e mai spatioasa, mai luminoasa, mai zgomotoasa
ca-i la strada pricipala. Dedesubt e o farmacie, sub vecin e cabinet dentar...sint bine imprejmuita! Avem o gradina uriasa si paraginita, e nevoie de fonduri sa o aducem la lumina, asteptam vara si banii
. Sint foarte multumita, yasmin la fel.
Anis, si e valabil in general vorbind, imi pare rau ca nu intervin niciodata cu sfaturi medicale, nu-i din nepasare ci din lipsa de experienta. Ce-as vrea eu sa -ti spun tie in particular, din inima si nu de la carte, e ca ar fi minunat daca ai reusi sa te destinzi nitel, sa echilibrezi admosfera, sa-ti controlezi ingrijorarea, sa-ti pui speranta in Dumnezeu si sa-L rogi sa te ghideze, sa-ti scoata in cale un medic cu adevarat competent, sa-i dea putere fetei s atreaca cat mai repede de necaz. E usor doar de spus, numai tu stii cat de teribile sint framintarile si grijile tale. Zilele astea, alterneaza alergaturile dupa Ingrid cu saruri, seringi samd(chestie destul de traumatizanta, basca atmosfera tensionanta,deprimanta,disperata) cu momente cat mai lungi de joc si tandrete. Tu stii ce-o destinde, distreaza.....fii Cascador al rasului, invarte_o, arunc-o in sus, fii catel, pisica, iepuras, magarus....gadilo,
Yasmari spune:
Scuze, calculatorul meu maninca cratime, sterge mesaje, a luat-o razna.
Dar cred ca ai inteles ce vreau sa spun Anis, sorry sa inoportunez cu mai nimic decat vorbe goale. Mai am o poveste cu morala in buzunar, dar o scriu eu mai incolo...legata de doctori vestiti si doctorii demente.
Aldebaran spune:
Joker - ideea ta cu hranitul afara e buna si merita incercata, de fapt eu din cand in cand il mai distrag cu televizorul, desi nu prea vreau ca se invata asa. Seamana cu tac-su ca imi povestea cum il alerga ma-sa cu mancarea prin casa cand era mic, asa vezi ce ma asteapta, desi cred ca eu o sa-l las mai degraba flamand decat sa fac asa.
Pt. febra ta: paracetamol numai, nu stiu daca exista altceva, insa paracetamolul sigur merge. Sanatate!
Anis- Nu e o nenorocire sa o fortezi putin sa bea, cred ca stomacelul ei s-a strans de atata nemancare si nu mai simte foame. Mai bine o fortezi putin decat sa se deshidrateze. Multa sanatate puiului!
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp
Aldebaran spune:
Giayan- sa-ti traiasca puiutul dulce si scump, am vazut pozele.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp