Mamici de mai-iunie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ina eu nu am cum sa ajung la Baby Expo Daca vezi pe acolo, sa imi zici si mie cat mai costa acum! Chiar imi place mult..Prin Buzau n-am nici o sansa sa gasesc! io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Am inteles din prima, Ama. am zis sa te uiti la poze iar eu ma voi uita la BabyExpo dupa ele. Mai ales ca daca Magg vrea sa facem schimbul, ma intereseaza si pe mine.

Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

ina la poze ma uit cum sa nu Dar nu e cam mic de inaltime? Eu am 1,67m si nu vreau sa ma aplec sa il imping ca si asa am probleme cu spatele.Uite in poza asta :http://community.webshots.com/photo/184378908/1184392130054289051CLYwdz Sau mi se pare mie?io 33+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Ama, eu am 1.65 si in poza aia aveam papuci cu talpa ortopedica de vreo 8 cm. Iar manerul ala era pe pozitia joasa , el are vreo 4-5 pozitii inclusiv una in care sta foarte sus. Sotul meu are 1.90m si el isi regla manerul mai sus si ii era foarte comod.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Am reusit aseara sa citesc muultele pagini scrise de voi (am zis io ca ma panditi sa ma intorc cu spatele si bagati repede la scris! In we am stat intr-una cu ochii in forum si nimic..) asa, si aveam o gramada de raspunsuri si aprecieri de scris... da le-am uitat pana acum, dimineata.

Dana, lasa tu coshulete si lucrushoare, am vazut pozele cu pui si m-am topit de tot..... sunt o poezie (n-as reusi niciodata sa ma umplu de incantare in fata unui obiect, oricare ar fi el, cum ma topeste un mormoloc din ala paros, cu doua margelutze!!) sa-ti traiasca!!

Gicutza, si eu stau cam tot asa cu starea de spirit la culcare....

Lyly, ma bag si eu, Irinel nu la mesajul tau se referea, Diana era speriata mai devreme, crezand ca ii vor lua 4 sticlutze. Despre mesajul acela vorbea Irinel, nu te supara pe ea . Am vazut si eu pilota, whauu, e splendita. Cat a fost si de unde? Lasa tralalaul si spune tot, deja site-ul asta e compromitator pentru tine, ai marturisit cum cumperi tu pe furis, nu mai conteaza daca ne spui si cu cat! Vreau si eu la inot, da uite ce-i afara... am piscina in jurul blocului.

Diana, si eu am facut testul. Nu am primit recomandare, da paranoia din mine l-a cerut (m-a convins si ce-a patit Virgi), asa ca i-am pacalit pe aia de la medicover, care ar trebui sa imi suporte analizele da imi tot dau te miri ce si mai nimic, cum ca mama ar fi avut diabet gestational (stiu ca nu-i frumos, da ce era sa fac..) si l-au recomandat. Asadar, intai mi-au luat sange, am stat o ora sa vada de sunt in limitele normale. Mi-a iesit 85, f bine, asa ca mi-au dat sa beau o scarboshenie de glucoza diluata in apa (cred ca numai in tari straine primesti cu portocale...) si am stat o ora, dupa care mi-a mai luat o eprubeta mititica de sange. Nu e cine stie ce, cea mai scarboasa e setea din ora aia..
Am vazut si eu pozele cu tine, tare frumushica. Am si eu o intrebare, ca nu te pui cu neuronul unei gravide: de ce sta catzelul acela negru, de abanos sau ce e, pe perete cu capul in sus si picioarele in jos? Ca daca n-am treaba, uite, imi creez curiozitati....

M-am uitat la tot ce ati cumparat, fetelor, si totul e minunat si degaja o stare de asteptare febrila... cum or arata toate lucrusoarele astea peste un an...?

Ioana, daca ai bani, cred ca n-ar fi o idee rea sa iei vreo doua coshulete din prisma.. rugaciune: da-mi si mie un beep si te sun, cand esti acolo si daca gasesti la un pret rezonabil, ia-mi si mie un cosh de vei putea, pliiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz?? Sunt total nebuna?!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Uite aici se vede bine ca e mutat manerul si cum ii vine lui tati la 1.90m: http://community.webshots.com/photo/184378908/1184391605054289051KXxawV#
si mai are o pozitie si mai verticala decat asta!!!

pozici

Mergi la inceput

ina n-am stiut ca se poate si regla!Atunci e perfect! io 33+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Luana, eu sunt in concediu medical, ca vomit tot ce mananc, mai bine postesc o vreme, dar in prima zi in care s-a topit zapada putem merge la piscina. Au ora de aquagym si dimineata, la 11.30.
Daca e asa cum zici despre mesajul lui Irinel, atunci ii datorez scuze ca am fost eu neatenta si n-am citit toate mesajele.
Cat despre coshulete, parca n-a zis nimeni ca se gasesc si la Prisma, or n-am citit eu tot ce s-a scris despre asta...
Inaioana, vineri sunt de acord cu mersul la Babyexpo.
Lacri 28 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Luana, daca tii neaparat eu ma pot opri la Prisma in drumul meu spre BabyExpo dar nu il cumpar ca poate e vreo oferta mai misto la BE. Daca nu e, iti iau eu ulterior de la Prisma, ok?

pozici

Mergi la inceput

Lyly, te-am inregistrat pt vineri!
Eu am spus de la inceput ca se gaseste si la Prisma.

Cine mai voteaza pentru vizitat BabyExpo vineri si nu sambata???

pozici

Mergi la inceput