Mamici de mai-iunie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Inaioana, a fost greseala de citire, inca n-am studiat produsele dupa marci, nu le cunosc, exceptand mothercare, acu' sunt calare pe net, in masura in care pot sa ma mai asez pe scaun din cand in cand.
Dupa cum vezi, activitatea mea pe aici indica faptul ca sunt in concediu
Lacri 28 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Ina,
Adeca are roti de plastic, de cauciuc, pneumatice sau de care soi?

Lyly,
io stari de lesin la dulce nu am, gust acru da, si l-am rezolvat cu un drenor biliar homeopat (era de la bila).

Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Magg, am vazut link-ul dat de tine si tot mi se pare greu (are 13kg totusi) si scump . DAr daca vrei ceva care sa iti para extrem de solid si nu te deranjeaza ca e mai greutz, facem o afacere: iti dau carutul lui Serghei (e tzipla, are si plasticele pe maner) si imi dai cat costa un Brevi d-ala de care vreau io(4 mil aprox).
Uite, asta este http://www.kayslifestyle.co.uk/psnlnet/product.aspx?sid=XNBXCAJ4RX3LVGGQ8KM8X0V4PCK5GJR2&brand=KaysLS&prod_id=253311
Doar ca albastru cu bleu-gri. Si are tot felul de chestii, reductor pt bebe, acoperitoare d-aia de picioare, se face pat,etc, etc, etc.
si mai robust ca asta nu gasesti garantat! singurul dezavantaj este ca e greu (nu stiu daca are chiar 13 kg dar e greutz) si eu sunt tare finutza si nu suport nimic greu!

Ioana 31 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Lyly, superba pilota, absolut superba! Cate mil. a costat? (Paturica nu o laud pt ca le stiu! Oricum mersi de reclama din titlul pozei!)

Magg, rotile sunt din cauciuc cred. Nu stiu ce inseamna pneumatic ...o sa il vezi la BabyExpo cred si te vei lamuri.
Iar la carutul Chicco 3WD Tech (asta luat pt Serghei), rotile sunt din cauciuc si ai si pompa la ele sa le umfli in caz de ceva , super amortizoare... pe mine personal ma lasa rece!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Ina,
Stai sa vb si cu barbatimiu. Oricum ma intereseaza, mi se pare OK cel de Chicco.
Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Ce-mi mai place cand vorbiti de cumparaturi!! Si cat m a oftic ca nu sunt in Bucuresti Acum vreau si paturica din aia cu jucarie (apropo, jucaria e detasabila nu?) cum a luat LYLY!Lyly merci pt toate pozele, m-am uitat si la cosuletele de la mothercare!Iar paturica si pilota sunt superbe, vreau si eu! Diana79 am vazut pozele, esti o tanara si frumoasa!!!Pune poze cu burtica si la contul comun!ina imi place carutul de la Brevi..unde zici ca il gasim la 4milioane, in Prisma? Pe site-ul ala dat de tine era vreo 5mil si ceva..Si multumesc pt informatiile legate de cosulet si pntru poze!!!Era dulce foc Katja in el!!magg eu am cautat unu' mic si pana la urma m-am pricopsit cu unu' mare, iar acum trebuie sa schimbam patu' din dormitor, care oricum era prea mare, sa facem loc patutului si altor lucruri! io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Ma bucur, Magg! Astept sa vb si cu sotul tau. Pana atunci voi cauta o poza pe net cu culorile lui exact ca sa vezi despre ce e vorba.
Ti-am zis, singura problema a lui este ca mie mi se pare greut dar daca nu te deranjeaza...este super!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Inaioana, nu pot sa-ti zic cat a costat, c-o sa concluzionezi ca-s un pic tralala. Unele lucruri le cumpar cu mare cumpatare, ca mi-e rusine de sot, dar, daca el nu-i cu mine, si pentru ca nu-mi stie veniturile, mai fac si excese... Lui ii spun ca a costat lucrul respectiv mult mai putin
Patul l-a luat el, de la Primii pasi, ala cu doua nivele, bleumarin cu vertnil.
Lacri 28 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ina gata, m-am convins dupa o studiere mai atenta a "problemei". Eu n-am cumparat inca carucior pentru ca vreau unul bun si acceptabil ca pret. Exact ca cel recomandat de tine! Acum ca l-ai si laudat atat si ai zis ca e usor, imi sunt clare lucrurile: din ala vreau!! Ai zis ca era 4mil asta toamna, in Prisma..pe site am vazut ca e vreo 5 si..oare il mai gasesc cu 4milioane? Ziceai ca te duci weekendu' asta in Prisma, pls te uiti si de carucior cum a avut Katja??
Acum o sa bag iar un ochi la pozele tale sa vad inca o data carutul!
io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

[teal]Inaioana, nu pot sa-ti zic cat a costat, c-o sa concluzionezi ca-s un pic tralala.

Haha, ma gandeam eu dupa cum am vazut-o! Asa ceva gasesti in Ro numai la niste preturi de te ia cu lesin!

Ama, du-te si te uita. Nu stiu daca merg la Prisma dar aia de la BabyExpo sigur vor avea, eu de la BE am aflat de magazinul de la Prisma ca intotdeauna merg si ei sa expuna acolo.

pozici

Mergi la inceput