Mamici de mai-iunie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Fata verde,
vineri la ce ora? ca eu la 17.00 de-abia pot pleca de la munca, se face 6 pana ajung... asa, as veni. Insa, dat fiind ca unele dintre noi lucreaza, eu v-as propune, fetelor, sa aveti si voi nitica rabdare si sa mergem, totusi, sambata. ca stiu eu, nu mai aveti stare sa asteptati o zi.... relelor! fie-va mila de clasa muncitoare. unde mai pui ca sambata am fi si mai odihnite, totul s-ar desfasura mai la relanti...
ce ziceti?

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Eu votez pentru vineri ca vreau sa veniti mai repede cu impresii de acolo io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Prisma e foarte departe de mine, dar o sa ajung si acolo, sa vad oferta de carucioare. Caut un carucior 3 in 1, sa fie si auto seat.
Eu raman pe lista BE de vineri. Abia astept
Lacri 28 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor ce grabite mai sunteti! Eu nu mai pot tine pasul cu voi.....

Sa zic si eu repede ceva...in legatura cu testul de diabet, eu l-am facut aici pt ca moasa a vrut sa vada de ce bb e asa de mare. Mie mi s-a luat doar sange fara sa mi se faca interdictie la ceva sau sa mi se dea ceva de baut....chiar mi-au spus sa mananc dimineata normal. Nu stiu de ce diferenta asta intre tari....

In legatura cu patutul: aici toate paturile sant din lemn sau lemn prefabricat si au doua nivele, deci nu e nevoie sa te apleci. Cat priveste carutul sa fiti atente la roti si la greutate: aici se avizeaza rotile pneumatice si mari deci nu mici (fac enorma galagie si nu sant ideale pt calatorii lungi si ternuri mai inaccesibile) si carut din material de aluminiu pt ca este usor de manipulat. In plus sa fiti atente ca, cat bb e mic nu are voie sa stea in fundulet si nici macar indoit pe maxi-cosi. Aici se spune ca mai mult de doua ore nu are voie in scaunul de masina (adica in pozitia fund) deci sa va uitati la carut care are si parte de culcat.

Acum am o intrebare pt cine stie:
socrela mi-a povestit cum un ginecolog aici a efectuat o nastere la un copil care era asezat in canalul de nastere cu funduletul in loc cu capul. Ei si tampitul ala a tras de el pana la omorat....aici in OLANDA!!!!! Care este protocolul in Romania? se efectuaeza o astfel de nastere pe cale naturala? e normal ce a facut el?

Si mai un caz..a fost la jurnal acum cateva zile..si m-a ingrozit iarasi....o tipa care avea doi gemeni in burta fata si baiat. Ea a vrut cezarian iar ginecologul a insistat pt nastere naturala. Ei bine....fetita a iesit in mod normal dar cand sa-l scoata pe baietel....era asezat de lungul deci nu puteau sa-l scoata. Idiotul de ginecolog a rupt "sacul" si a mai asteptat 10 minute pana sa se hotareasca el sa faca cezariana.....pana cand s-a hotarat el...a trebuit sa o duca pe femeie la camera de operatii...anestezistul nu era prezent..au trebuit sa-l sune ca nu lucreaza dupa ora 6 dupa amiaza, in sala de operatii era totul intuneric, nici un aparat nu era pus in functiune.....a durat in total 50 DE MINUTE pana au pus cutitul pe ea.....si bineinteles copilul era mort deja......
La intrebarea presei cum de s-a intamplat acest lucru spitalul raspunde: noi am procedat conform protocolului, noi nu santem de vina.!!!!!!
Oricum parintii au dat in judecata spitalul pt a schimba protocolul....dar eu cred ca se bat cu morile de vant....

Eh..si uite asa..ma gandesc eu de multe ori..ce ma va astepta si pe mine.....as vrea sa adorm si sa ma trezesc cu bb in brate.....

Va pup
32+

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Amonar si eu vreau sa ma trezesc cu bebe in brate acasa! io 33+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Mey,

Pai io nu pot vineri, ca va zisei ca am responsabilitati fatza de barbat! Doar seara, pe la ora inchiderii...

Ina, am vorbit ca barbatimiu, care sta prost cu imaginatia (adeca uitatul pe net la modele de carutz e sport inutile, el tre sa puna mana pe ele) si a zis asa: aduceti voi sambata/vineri carutul si noi banii si daca ne place il luam? Va coafeaza?

Magg

Mergi la inceput

Gata, am facut albumul nostru comun public! Acum daca dati click pe prima pagina intra deja in poze, nu mai trebuie bagat user-ul si parola!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Luana, am nu mila, ci respect pentru clasa muncitoare, din care fac si eu parte(exceptand sapt. aceasta), dar nu am rabdare sa astept pana sambata. Te rog sa nu te superi!

Lacri 28 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

am o problema. m-au sunat acum de la medicover, ca mi-a iesit prost toxoplasmoza. m-au chemat sa repet, au zis ca nu e clar inca. oricum, la inceputul sarcinii iesise bine, da m-a mancat pe mine in fund sa mananc niste carnati din aia de casa, mai nefacuti, ca asa erau mai buni....
imi vine sa imi dau cu pumnii in cap!!!!!!!!!!!!!!!
ce inseamna asta, cat e de periculos pentru copil???? stie cineva?? poate da marformatii?!!!!!!!! in primul trimestru nu aveam nimic.
help, ca imi iau campii..

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Buna dragelor... ce mai faceti???
Si eu p-aici... va citesc de zor dar abia apuc sa mai postez si eu ca la ce viteza aveti....!!!

Felicitari pt toate achizitiile voastre. Ati luat numai lucrushoare superbe si daca voi sunteti fericite asta conteaza cel mai mult. Fiecare a ales ce a crezut de cuviinta pt copilashul ei si dupa propriul gust si in bugetul aferent fiecarei faimilii... Asa ca este de apreciat fiecare obiect luat de voi si este o minunata sursa de inspiratie pt toate! Felicitari!!!

Eu inca nu ma pot lauda cu nimic pt ca voi primi mare parte de la sora mea. Fetitza ei are un an jumate si a primit atat de multe lucruri incat are foarte multe obiecte si hainutze pe care efectiv nu a apucat sa le despacheteze. Incepand cu patutz si haine si scaun de masina si ghetutze si cantar si tot ce va trece prin cap...
O sa iau numai carutz ... si m-a cucerit cel recomandat de Inaioana.

Nu stiu daca va mai amintiti ca eu va spuneam ca ma mut la etj 4/4 si va fi un chin sa cobor carutzul. Deci imi trebuie unul usor si care se pliaza repede. Mi-a placut cel de la Brevi. Merci Ina!

Amoanar... nu te mai speria... sa stii ca si in Olanda ca si in Romania exista cretini... Chiar daca nivelul de viata si educatie este altul nu sunt scutiti sa aiba si ei poamele lor. Tu trebuie sa fii optimista ca tie nu ti poate intampla asa ceva!

Ce burtici frumoase am vazut la Ama si Diana si Vivighe...Yam-yam!!!

Noi suntem bine, nu prea am mai simtit contractii... Azi m-a batut rau cu piciorusele... acum s-a mai linistit! Astept eco de pe 15 aprilie cu mare emotie!

Va pup si sunt aici la post. Citesc tot! Sper sa scriu si ceva mai des!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 26+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput