Mamici de mai-iunie 2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Intai sa transmit felicitari tuturor sarbatoritelor din ultimile doua saptamani.....dupa aia felicitari pentru minunatiile cumparate si pentru bebeloii grasulini din burtica.
Si in final ia sa fiu si eu in ton cu plangacioasele....pai bine mai mamici eu dispar atata timp si nu spune nimeni nimic....GLUMESC. Numai ca am trecut prin atatea grozavii si as vrea sa ajung sa ma declar si eu linistita si calma in final......mai vedem.
Va spuneam pe 27 februarie ca ma duc seara la spital ca a doua zi mi se face cerclaj.....am fost si pe 28 la ora 11 am intrat in sala, m-au spalat m-au schimbat si hopa sus pe masa de operatii pentru rahianestezie. Doctorita anestezista, o draguta, mi-a tot explicat pas cu pas....asta ca sa imi treaca stresul, a facut anestezia ca pentru 50 de kg si nu 63 cat aveam si cat mai jos ca sa fie stresul cat mai mic pentru dodolina. M-au intins, au bagat perfuzie cu glucoza inainte pentru ca eram nemancata de seara si sa ma linisteasca....au bagat parca si atropina....etc.....nu mai stiu exact. Dupa astea s-au apucat de treaba doctorita mea si cu celalalt medic ginecolog....asta a durat putin....doar ca in timpul asta mie mi s-a facut rau (tensiunea mea cea mica si probabil ceva incompatibilitati cu vreuna din solutiile injectate).....si cobora tensiunea mea la 6, si cresteau bataiule bebelinei la 160. Mi-au mai bagat repede o branula si o perfuzie cu solutie ringer cu ceva pentru crescut tensiunea....dar cand a inceput sa creasca se ducea brusc in sus pana la 14 si atunci aveam ceva ca frisoanele si vomam.
S-au cam speriat toti.....ceea ce nu ar fi trebuit sa dureze decat vreo jumatate de ora a ajuns sa tina doctorii langa mine cam 4 ore si sa fiu tinuta la reanimare pana a doua zi si cu vreo 6 perfuzii bagate in mine si cu o asistenta la cap care imi lua tensiunea la jumatate de ora toata noaptea......COSMAR......ca sa nu mai spun de durerea de cap infernala din cauza ca pe masa ma luase voma si au preferat sa ma intoarca pe o parte ca sa nu ma sufoc plus ca nici bebelinei nu ii mai placea faptul ca stateam pe spate de atata timp.
Urmatoarele zile le-am petrecut tot cu perfuzii in mine si de acum repaos total pana la nastere.
Oricum azi e ultima zi de concediu medical, ca am ajuns la limita de 90 de zile, si de maine sunt in prenatal. Vizite la doctor cat de dese si restul vad cam doar patul.
Sotul incearca sa imi gaseasca un laptop cu imprumut pana nasc sau ceva ieftin la mana a doua ca sa pot sta in pat sa butonez ca pe scaun nici nu pot si nici nu am voie. Deci daca stiti de asa ceva dati-mi de stire!!!
Stau acum si ma gandesc ce ti-e si cu instinctul asta (cu Rares a functionat mereu)......in primul rand visele si stresul ca am ajuns la 7 luni si daca nasc .....apoi tot felul de presimtiri. Noroc ca dodolina mea e fixata destul de sus pentru ca colul se deschisese si apasarea o simteam cam de o saptamana, plus ca ultimile doua zile ma duceam la baie si de cate 20 de ori pe zi.......Dar la ce stres am avut cateva zile nici nu ma mir!!!!!!!

29+

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

gabi uff..prin ce ai trecut! Bine ca ati scapat cu bine si tu si bebelina si sper sa nu mai ai nici un fel de problema de acum incolo, sa decurga totul normal si bine! Ne bucuram ca ai revenit printre noi si ca ne-ai dat vesti despre tine!dilaural si eu am pus okii pe carutul recomandat de ina de cum a pus linkul cu el si l-a laudat! Acum mi s-a pus pata ca numai din ala vreau! Evident, m-a convins si pretul, care mi se pare acceptabil fata de cele de la chicco, graco etc care le-am gasit pe net numa' de la 8milioane in sus(unele chiar prea mult in sus )io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Gabi
Vai prin ce ai trecut!!!!! Bine ca ai iesti la suprafata!!!!! Nu e de jucat cu tensiunea asta...Doamne, bine ca e bine acum.....sper sa fie bine la nastere.

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

vad ca se dezbate suboectul "carucior"
nu am citit toate mesajele incaaaa, insa vreau sa va intreb ce parere aveti despre carucioarele cu 3 roti (am vazut la mothercare cu 3 roti mai mari)
sunt mai usor de manevrat decat cele cu 4 roti? ca sotul meu este super incantat de designul celui cu 3 roti dar eu vreau sa fie si usor de manevrat si bun si ...STITI VOI
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

luana eu zic sa te linistesti...

nu stiu ce varsta are bebele tau dar presupun ca ai mai mult decat mine si anume 24 sapt...eu mi-am intrebat doctorita de toxoplasmoza pt ca am pisici...si i-am zis, ok la inceput in primul trimestru nu aveam nici urma de toxoplasmoza, dar acum pe parcurs? le mai refac? daca fac intre timp...si ea mi-a zis asa: ca bebe a crescut si ca e gata format...si ca in aceste conditii nu mai am de ce sa-mi fac griji...

acum nu stiu ce sa zic...o sa vezi ce-ti zice doctorul tau...dar pana atunci eu zic sa te mai linistesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly
dilaural si eu am pus okii pe carutul recomandat de ina de cum a pus linkul cu el si l-a laudat! Acum mi s-a pus pata ca numai din ala vreau! Evident, m-a convins si pretul, care mi se pare acceptabil fata de cele de la chicco, graco etc care le-am gasit pe net numa' de la 8milioane in sus(unele chiar prea mult in sus )[/purple]

io 33+ cu Seby

Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby

Bebe[/b][/font=Comic Sans MS]

Ama... o s-o rog pe sor-mea sa treaca pe acolo (ca ea sta langa Prisma si tot timpul isi face de lucru pe acolo) si sa vada daca mai au acest model si cat costa. In orice caz, stiu de la ea ca merita sa te duci in Prisma chiar si numai pt acest magazin mare cu articole pt copii care este acolo. Zicea ca sunt f multe modele.

Pup

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 26+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Adela
Caruciorul cu 3 roti este la fel de bun ca cel cu 4 roti. Eu am cumparat unul asa, cu 3 roti mari pneumabile. Marca XADVENTURE. Important este ca rotile din fata sa se roteasca pt ca usureaza "munca" celui care impinge. Oricum trebuie sa il "incerci" in magazin , sa-l simti cum merge. Al nostru este foarte suplu si nu se poate rasturna usor...totul depinde de calitate.
Poti sa vezi aici despre ce este vorba:

http://www.xadventure.nl/xadv/index.php?option=content&task=view&id=19&Itemid=40

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Gabi25, ce gresala pe capul nostru, imi pare rau ca n-a sesizat nimeni lipsa ta dupa anuntul cu cerclajul, drept sa-ti spun eu nici n-am prea citit tot ce s-a scris, abia de 2 zile, de knd sunt in conced medical, stau si eu pe net. Iti doresc sanatate maxima.

Luana, n-are sens sa te invinovatesti si nu intra in panica. Fuguta la doctor, iti spune el ce si cum.

Lacri 28 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

LYLY stai linistita....eu am scris sub forma de gluma faza cu lipsa mea trecuta cu vederea.....ca sa fiu si eu in ton cu dereglarile hormonale din aceasta perioada. Crede-ma ca la cate am patit si stresul prin care am trecut numai treaba asta nu m-a mai interesat, oricum am fost cumintica si nu am scapat nici un capitol necitit si nici o pozica nevizionata.

Chiar am vazut paturica cu jucarie si mi-a placut la nebunie.....VREAU SI EU!!!!!!

29+

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

dilaural merci frumos! Sper sa gaseasca sora ta carutul si sa ne spuna cat costa! De abia astept sa intru in posesia lui! Amonar foarte frumos caruciorul!Cred ca a costat o gramada de bani! Sa il stapaneasca sanatos bebele vostru, in fond e prima lui masina!io 33+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput