Mamici de mai-iunie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 12
inaioana spune:
Magg, e ok dar avem de intampinat doua probleme: 1. Sa-l conving pe sotul meu sa il care pana la Bucuresti in ziua de cumparaturi cu riscul de a-l cara din nou inapoi (noi avem o masina cu portbagaj mic rau) si 2. Nu stiu cati bani sa-ti cer pentur ca eu nu vreau bani ci un carut d-ala Brevi Grillo despre care nu stiu exact cat costa. Daca pe site-uri e 5 mil si eu am vazut cu 4 mil la Prisma..banuiesc ca undeva intre aceste doua sume. Repet, nu ma intereseaza banii, eu il dau "la schimb".
Ce carut Grillo gasesti, cu cat e mai ieftin, cu atat mai bine.![]()
Am vazut ca e o tipa care vrea sa vanda unul chicco 3WD Tech la mica publicitate pe DC (cu 5 mil) si care are si poze cu el si este identic cu al meu numai ca acolo unde al ei este crem (sau asa pare in poza) am meu este gri-bleu in aceeasi tonalitate. Uite ce descriere ii face:
- 3 Roti din cauciuc cu camera,rezistente la soc. (are si pompa)
- Spite cromate.
- Blocare roti pe spate (frana picior)
- foarte solid
- pozitii spatar de la orizontala la 90 de grade.
- hamuri de siguranta in 5 puncte de prindere.
- maner cu frana reglabil in inaltime ( 3 pozitii)
- cos mare pentru bagaje
- Suport de picioare
- Parasolar cu fereastra cu vedere la copil
- sac de iarna pentru picioare
- se strange
Caruciorul 3 roti este ideal pt. persoanele ocupate si cu un mod de viata modern.
Design-ul este extrem de modern, ceea ce face acest produs perfect pt. parintii tineri si moderni. Varsta 0-3 ani.
Mai adaug eu ca are si un alt maner pt pus in fata unde se poate fixa scaunelul de masina si perna-reductor pt bebelusi mici (ca sa nu le fuga capul incolo si incoace!).
Uite pozele tipei aici: http://pg.photos.yahoo.com/ph/chiccotech/my_photos
Oricum, sper ca daca te hotarasi sa il iei de la mine nu de la ea!![]()
Deci eu zic sa va mai uitati pe poze si sa va hotarati in mare macar.
Repet, inconvenientul lui este ca e greutz ...asta ca sa nu vin cu el acolo si sa ziceti ca e minunat dar vreti unul de 5 kg.![]()
Uita-ti-va si voi pe net la dimensiuni, greutate, etc, ok?
Luana, ti-am raspuns pe privat. Vezi cu ig-urile! Si fara stress ca nu rezolvi nimic!
Gabi, ba sa stii ca s-a intrebat de tine atunci cu cerclajul de ce nu mai apareai. Ma bucur ca sunteti bine si chiar daca stai in patut, important este ca bebe sa fie sanatoasa. Ca aveti timp de plimbarit si stat pe net dupa aia! Multa sanatate!
Dilaural, cu toata placerea!
Cred ca ar trebui sa ma fac promoter d-ala ca v-am zapacit cu cosul de rachita , acum cu carutul ala....![]()
Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
virgi spune:
Cristina - utila informatia despre toxo.. Mie nu mi-au cerut s-o fac niciodata si chiar mi-am pus cateva intrebari...dar daca tu spui ca ai intrebat medicul..si ti-a dat explicatia asta e super...stau si eu linistita.
Luana - eu iti tin pumnii sa fie totul bine..hai nu mai fi necajita, c-o sa fie bine. Dar ce nu inteleg eu, de unde 85 valoarea la testul de diabet. ???? Pana la 146 cat mi-a iesit mie, mi se pare cale lunga. Si cica limita superioara este 140...dar care e cea inferioara?
Gabi25 - imi pare tare rau...ce-am citit. Stai cumintica acolo...ca noi suntem cu gandul la tine.
Amonar - eu am inteles ca daca bb nu e pozitionat cum trebuie ( adica cu capul in jos ), se incearca intoarcerea lui manuala si nu numai( mai eu ei niste metode babesti). iar daca tot nu se intoarce, se face automat cezariana. In asfel de conditii, daca medicul nu este foarte experimenat se poate intampla o nenorocire si nu se risca nimeni.
26octombrie spune:
mi-au spus ca au aparut anticorpi, care nu erau la primele analize. ma duc miine sa le refac.
Virgi, mie mi-au spus ca valori normale erau intre 80 si 140, asa ca eu eram aproape de limita de jos
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
ama_kaly spune:
ina ai grija ce produs mai promovezi ca vezi ca ne innebunesti pe toate pe aici! Cu cosul de rachita ne-ai facut pe majoritatea sa ne dorim..dar acum cu carutul asta park m-ai uns la suflet ca de vreo 3 zile tot caut pe net si n-am gasit decat lucruri scumpe..A picat la tanc recomandarea ta!
Ma intreb ce urmeaza!
io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
vivighe spune:
Ufff Gabi...ce nasol...bine ca ai scapat cu bine si tu si bebe...Acum stati cumintzi sa nu care cumva sa mai fie nevoie de ceva interventzi d-astea.
Tu aveai tensiunea mica dinainte...sau ti-a scazut atunci de la anestezie...ca io am un mare stres cu chestia asta.Io de cand sunt insarcinata am tensiunea mica(intr-o zi am avut 8 cu 5) si ma tot gandesc sa nu fac vo boacana cand o fi vb de anestezie pt cezariana.Oricum o sa-mi anuntz doc sa fie pregatitzi...
viviana
30w3d
ralucis spune:
Buna! daca tot vorbiti asa de frumos despre carucioare, sa va arat ce carucior am luat eu, dev la magzainul ala tcm de la lujerului, cu 2,1 mil. uite link-ul: http://www.hauck-group.de/en/untertyp.asp?PLID=1&BID=1&KID=1&HID=6. Noua ne place tare mult, ni s-a parut si super ieftin si se lasa complet spatarul in jos, asa incat e bun si pt bb mic. Iar de toxopalsmoza, am inte;es ca cine a avut-o candva si-a creat o anumita imunizare la ea si nu mai poate sa o ia, periculos e pt cine nu a avut pana acum, dar, iarasi, stiu ca dupa luna 6-7 nu mai e pericol pt bb, mai nasol e in primul trimestru. cam la fel e si cu listeria. cine stie mai multe, gen inaioana
, sa ne zica si noua.
ralucis 27+ si
ilinca
gabi25 spune:
VIVI eu dupa prima sarcina am ramas cu tensiune mica, 8,5 -9 fara cafeaua de dimineata. Cand am intrat in sala aveam 10,5.....de la emotii cred. Oricum doctorita a vazut ca ma simt mai bine cand e mai mica si le-a spus la asistente sa urmareasca sa nu scada mai jos de 7,5......cand crestea ma simteam mai rau decat atunci cand scadea. Dar bebelina mea avea bataile inimii mai dese la tensiunea mea mica si de aia mi-au bagat si tubul de oxigen.
Oricum tin sa spun PREFER DURERILE NASTERII DECAT PROBLEME AVUTE CU ANESTEZIA......si vorbesc in cunostinta de cauza pentru ambele.
Partea care ma mai linisteste e ca am tot citit si toate mamicile care au avut cerclaj spun ca au nascut mai usor ca celelalte.....oricum nici prima nastere nu a fost ingrozitoare :)
29+
Evolutie Daria
Poze
virgi spune:
Luana - am inteles....deci sunt acelasi valori. ASta e..incerc sa nu ma mai strezez.
Ralucis..tu ai dreptate...iar daca inaioana nu vrea sa ne explice, poate o rugam pe luana sa ne dea un paste-copy la mesajul ala pivate..primit de la stim noi cine![]()
![]()
![]()
doroti_5 spune:
Buna burtici.
Ma bag si eu cu parerea, eu am dat analiza la glucoza simplu mi sa luat o proba de singe, doar ca mi sa zis sa nu maninc dimineata si atit.
Cit priveste ca nu este copilul cu capul in jos la noi se procedeaza astfel: daca e de tot in sus merge direct la cezariana, daca e pozitionat intro parte, cum a fost la o prietena dea mea care a nascut in decembrie, au puso sa sara pe o minge mare pina sa intors fata cu capu unde trebuie.
Am auzit si eu de cazuri cind medicii au scos copilul invers, doar ca nu a murit copilul, slava Domnului, dar au rupto pe mama foarte urit.
Va pup.
O zi buna.
doroti_5
31+ si
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
LYLY809 spune:
Si pe mine m-ar fi tentat caruciorul postat de Inaioana daca nu as fi vrut unul 3 in 1. Sa iau separat un auto seat, costa cam mult. Oricum, fotoliul asta de masina trebuie sa fie cat se poate de safety pentru copilas. Trebuie neaparat sa vad la BE ce fotolii de genul asta au... Poate gasesc separat unul bun si sigur, alegerea asta trebuie facuta cu grija, bebelusul fiind foarte usor, este cat se poate de expus in autoturism... zic eu ca si la o frana mai serioasa e in pericol. Iar eu sunt o mare plimbareata
, deci musai trebuie sa cumpar si acest obiect.![]()
Lacri 28 fix
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik