Mamici de mai-iunie 2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
ralucis spune:
dorotidraga, define "sa sara pe o minge mare" ca sa inteleg si eu, nu de alta, dar nu prea ma vad in luna a 9-a
facand acest lucru!
inaioana spune:
Si eu cred la fel ca nu are ce sa se mai intample din cauza toxo in trimestrul 3, dar..nu stiu exact, tot un dr trebuie sa se pronunte! Eu am anticorpi de toxo de demuuult, dinainte binisor de sarcini!
Ama, am mare grija!
Ar trebui sa sara producatorii cu comisioane..mai fac si eu un ban!
Ralucis, foarte dragut carutul, seamana cu cel Chicco. N-ai o poza mai mare ca totusi e cam in plan departat...Oricum, sa il stapaniti sanatosi!
Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
26octombrie spune:
Virgi, nu stiu despre ce vorbiti, insa cu Ioana am vorbit pe messenger despre toxoplasmoza. nu cred ca asta va interesa.. si nici ea nu stie prea multe, eu tot sper sa vina DIANAR, sa imi spuna si mie ca sunt proasta, sa ma linistesc (sau nu...)
DIANAR!!! Unde te ascunzi??!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
dilaural spune:
Fetelor... am si eu o intrebare daca stie cineva...
Ce teste ar trebui facute pt a evita neplacerile/ problemele de la anestezie??? Exista cumva teste sau analize pt a vedea in ce conditii suporta corpul anestezie de orice del ar fi ea? Cum putem evita treaba cu tensiunea oscilanta (vezi cazul lui Gabi)
Eu ma gandeam ca un examen la cardiolog nu mi-ar strica. Si vreau sa ma programez la CMU. Si aici vine a doua intrebare: ce dr bun cardiolog stiti la CMU???
Dr. mea mi-a spus ca nu e rau sa fac un examen cardiologic chiar daca nu am probleme si nu sufar cu inima...
Pupici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
26+ cu
Andreea Eliza
gicutza spune:
Luana,
Eu ti-as da cateva link-uri despre toxoplasmoza in sarcina dar articolele sunt putin cam "infricosatoare". Tu nu intra in panica, pentru ca cel mai probabil cea de-a doua valoare s-a incadrat in intervalul de incertitudine si de aceea te-a chemat sa repeti analiza. Daca prima valoare (care indica prezenta bolii) iti iesea pozitiva, atunci nu-ti mai spunea de incert ci iti spunea clar ca e pozitiva. O valoare incerta poate avea mai multe cauze si nu indica neaparat existenta bolii in organism. Asa ca relax si du-te si repeta analizele ca ai sa vezi ca o sa fie bine.
Vlad
Sa traim bine!
ama_kaly spune:
ralucis foarte frumos si ieftin caruciorul!Sa faca plimbari luungi si multe bebe in el!vivi toata lumea te-a vazut in poza..eu nu te gasesc nicaieri.In albumul comun n-ai pus poze, la semnatura nu ai..unde le-aia scuns ca vreau si eu sa te vad!!io
33+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
virgi spune:
Luana - am glumit.....la mine e 12 noaptea..am vrut sa fac si eu o gluma ![]()
dar n-a iesit.
LYLY809 spune:
Luana, nu vreau sa-ti alimentez nelinistea aducand acum iar vorba despre analiza aia. Dimpotriva, iata incurajarea mea: capul sus si sa ai MARE credinta. Stii cat m-am stresat eu incepand cu saptamana 12 cu sindromul Down? Pana la urma n-am mai facut nici o amniocenteza,si doar ma rog sa fie bine! pai daca ma luam dupa primul ecografist, care mi-a trantit-o atunci, la 12 saptamani, ca translucenta nucala e prea mare,sau dupa alte gravide ( nu de aici) sfatoase si atotstiutoare, ma imbolnaveam de nervi! O sa fie bine, simt eu asta.
Gabi25, cred ca costa mai mult taxele postale decat paturica
. Dar daca vrei, spune ce culoare, eu daca trec pe acolo si gasesc iti iau. Aveau: bleu, maron, roz. A propos, lucrurile de imbracat de gravida pe care mi le-am luat erau productie firma din Iasi, mai aproape de tine, macar de-alea iti poti lua mai ieftin, ei, ce crezi?

Adela, eu am testat carucior cu doua roti duble in fata si este absolut minunat cand il manevrezi
Inaioana, este de admirat tactul de care dai dovada de fiecare data, in orice imprejurare.
Lacri 28 fix
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
gabi25 spune:
LYLY daca nu e deranjul prea mare as vrea paturica pe roz (mor dupa galben, dar daca nu e....). Hainute de gravida cgiar din Iasi mi-am luat cand am fost la socri.
29+
Evolutie Daria
Poze
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ralucis
dorotidraga, define "sa sara pe o minge mare" ca sa inteleg si eu, nu de alta, dar nu prea ma vad in luna a 9-afacand acest lucru!
Pai sa vezi ca nu e vorba de luna a 9a ci de momentul in care a ajuns la maternitate, deci avea ea deschidere col 3 si capu lu fata intro parte, iau dat o minge de aceea care se fac exercitii in sarcina, mare, si au puso sa sara, eu am vazut foto, sa o vezi in camasa si sarind pe minge, saraca ea mia zis ca atunci numai de sarit nu ii era, dar ce trebuia sa faca daca bb incapatinat? Si a sarit saraca vreo ora si sa dat copilul cu capu cum trebu, apoi pe masa, era deja la deschidere 6, au mai asteptat o leaca si dilatatie maxima si copilul ese, are poze si cum era in prima minuta de viata, eu mam topit mai ales ca asistase si sotul, si apropo de asta el a zis a atunci cind a esit de acolo parca zbura de fericire.
doroti_5
31+ si
Natalita-Elenaevolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa