Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Of! La mamicile de martie-aprilie 2006 le-a murit un pui la cateva zile! Dumnezeu sa o odihneasca in pace, acolo intre ingerasi!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi cat ma bucur ptr Nati! Lasa, sa vezi ce papa ea acum! Hai ca ati scapat ieftin
ce tare a fost Silviuta! Parca il si vad pe dr. Stanciu cum glumea!!!
Deci pe ea nu a pus-o pe supliment: f.f.bine!!!
Cristina odihna cat mai multe! Lasa forumul, lasa tabelele, ca noi avem nevoie de tine si mai incolo Sa-ti revii repede
mama, si dordia e bine.
Azi e o zi buna!!!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Lavi02, bafta multa cu lapticul. Sper sa reuseti. Eu nu am reusit. Adica eu am incercat sa ii dau numai san ziua si din aceste considerente, o tineam nemancata. Adica, dupa a doua masa din zi, nu mai aveam laptic suficient pt a treia, dar in loc sa-i fac supliment, ma gandeam ca mai bine imi cere mai repede si astfel ma stimuleaza si pe mine. Ei as...Am reusit sa o invat sa manance putin...Astfel incat acum, la 4 luni, ia 5 mese pe zi a cate 120 ml, in conditiile in care ea inainte manca si 160. Asta e. Consecinta: mai putin in greutate luna asta.

A venit pediatra pt vaccin. Uf...Vorbim dupa ce pleaca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Lavi02, iar vii cu vesti din astea triste? Parerea mea cu privire la ce intentionezi sa faci cu alaptatul suna cam asa: faci cum simti tu ca e mai bine pe moment. Chiar daca asta inseamna ca acum faci altceva decat ti-ai propus in urma cu doua ore... Daca este doar o perioada mai proasta cu laptele, o sa va reveniti impreuna. Daca nu, oricum e mare si ai alaptat-o destul incat sa fie ok... Asa ca, cu sau fara supliment, va fi bine daca tu simti ca e bine.

Ina, inca e marait asta mic, dar merge! Macar nu urla non-stop si ma lasa sa dorm noaptea! Ta'su se cam foieste, dar asta e!

Si noi facem vaccin maine dimineata. Speram ca va fi la fel ca si la primul, adica BINE!!!

Pupic! Pe maine!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavi02

Of! La mamicile de martie-aprilie 2006 le-a murit un pui la cateva zile! Dumnezeu sa o odihneasca in pace, acolo intre ingerasi!

Hai, mai, iar? Of, of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Offff.... Doamne!Numai nenorociri. Sa i se odihneasca sufletelul in pace!

Aura si samburelu' Dimitrie

Mergi la inceput

Isi mai aduce aminte cineva daca la BE a fost oferta la Galactogil? Ca la Garmastan si la Sterimar stiu sigur ca da.
Chiar, asa in general, ce oferte au fost? Ca mie mi s-a parut ca a fost cam apa de ploaie... Sau ma insel? Mi-e frica sa nu-mi fac planuri degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Felicia pt veste, ce bine ar fi sa se adevereasca!!!
Bravo, Lavi, ai invins punctele din tabela neagra!!!

Mai, pe la noi umbla nesomnul de vreo doua zile si nopti...Cel putin asta noapte program de scoate suzeta, baga suzeta, marrrrr, marrrr, nu scandal, dar foiala toata noaptea.
Sunt cheauna, am incercat sa mai dorm nitel, dar ti-ai gasit sa ma lase!!!

La noi e o vreme de...facut copii ar zice unii (care nu au). De dimineata curge din cer si nu se mai opreste.

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Mamici din Bucuresti, imi puteti spune si mie repede daca pot iesi cu bebe in carucior pe vremea asta? Ca vreau sa ies putin si n-am cu cine sa-l las!
Merci!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ioana_77 . acum mai am doar pct 6, oarecari probleme cu lapticul si cu Nati care nu suge chiar ca pe vremuri.

Gandacel eu as zice ca poti. Nu bate vantul, e clar peste 0, tragi coviltirul la carut si e OK. Am fost adineauri in balcon fara sosete. Deci nu-i frig. Bb are 4 luni, nu-i chiar nou-nascut.

Mergi la inceput