Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi, am vazut patutul, si astea de la abc design mi se par mai vesele, Chicco meu e bleumarin inchis si atat.Insa mi se par la fel de mari, asa or fi toate modelele, iar eu cum n-am nevoie cand calatoresc sa fie asa de mari, poate de aia nu ma impac cu ele.
Al meu in schimb e pe 2 nivele, si chiar radeam cand l-am pimit, ca puteam sa punem 20 de bebei de talia missei de-a latul.

In schimb, cand am fost la socrii, au imprumutat ei de la o verisoara de-a lui Phil un patut pliant foarte fain, culori vesele,si parca nu asa de mare, mie mi-a placut si mi s-a parut foarte practic, insa missa nici nu s-a atins de el!.Modelul este vechi, are 20 de ani...

Hai ca eu fec teoria patuturilor si miss tot la mine in brate doarme! Ma duc sa o pun in pat...

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi mar 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

mandysch, la Bogdan s-a vazut alb la gingie pe 10 martie, la ambii incisivi (mi-am notat in caietel), pe 13 s-a inflamat in dreapta (putin, adica s-a umflat gingia, ca un boboc de floare) si pe 14 a iesit acolo primul dintisor. Eu zic ca a fost foarte usor. Iar el doar a marait putin zilele dinainte, cam o saptamana. Adica facea mmmm mmm. Ma duceam la el, ne jucam si radea. Mi s-a parut doar mai rasfatat, necesita mai multa atentie decat de obicei. Incolo, dormit la fel de bine, mancat la fel, a dormit insa mult mai mult decat in mod obisnuit in ultimele 2 saptamani.
Asta a fost povestea ditisorului!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

of, si io... aseara am avut spectacol...
la 2 fata voia sa manance, desi la 11,30 terminase... a adormit.. la 4 plangea... am luat-o in brate, am incercat s-o linistesc... tati venise cu ideea de dinti, ca tocmai ii povestisem de gandacel...
asa ca i-am dat 2ml de calpol, am mai leganat-o nitel si a adormit. dar eu cu doua treziri deja sunt franta...
maine avem vaccin, asa ca alta distractie...

la BE nu stiu daca mai ajung, ca nus tiu ce reactii avem la vaccin. oricum vineri e exclus iesit din casa... poate sambata.

ps. am trimis aseara pe site datele si pozele pe care le mai aveam... urmatoarea livrare maine seara, asa ca mai astept materiale.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Maria Alexia
Gabitaco, ti-am ramas datoare cu o explicatie, desi e posibil sa fie tarziu deja.In legatura cu salaruil bonus: eu am trimis doar copia dupa certificatul de nastere a lui bb la serv,iar banii i-au virat pe card.
flaviuta mea e o scumpa, dupa ce n-a mancat vreo 3 zile la rand cu trebuie, acum recupereaza de ma sperie.Sper s-o tina asa si sa vad cantarul cu ochi mai buni de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lavi02 ma bucur ca fetele sunt ok!!! Si eu zic la fel ca cel mai bine e sa revii la programul de dinainte cu alaptari dese si sa renunti la completare.

Fetele noi am facut vaccin acu' si bb doarme de o ora dus. Ne-a zis nenea dr. ca suntem ok, ne-a ascultat la plamani, inima si s-a uitat in gat si e ok. Cu fornaitul-sforaitul mi-a zis sa stau linistita ca asa face ca are vegetatii pe care eu nu i le pot aspira si ca sa continui sa ii pun ser si sa incerc sa scot cat mai multi mucisori. S-a uitat si la putzulica si e ok, dar se pare ca ajungem pana la urma la chirurg. Asta e!!! Si mi-a schimbat retzeta de Lapte ca acu' se da Vitalac in loc de Bebelac. Sper sa il tolereze ca daca nu...o sa-i cumpar Bebelac. Cat despre dimensiuni: 6.960 kg si 69 cm!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dordia, Madau, Cristina, sa treaca cu bine vaccinul si bebelusii sa nu-l simta!
Sper ca nu am uitat pe nimeni din seria "vaccinatilor".

Lavieu zic sa-ti urmezi instinctul de mamica, tu stii cel mai bine ce ai de facut si pina acum ai facut foarte bine, dovada: o Nati dolofana .Daca alaptarea la cerere iti surade, da-i inainte!

Gandacel ce frumoasa si simpla "povestea dintisorului" mi-a placut mult de tot; sa speram ca toti copilasii vor avea parte de asa ceva, rapid si nedureros.

Eu ma simt mult mai bine , aseara am adormit cu perna electrica pe spate -se inchide singura - asa ca astazi am chef de treaba asta ca sa ignor vremea urata de afara (viscol, zapada)si sa nu ma las prada depresiei.
Daca imi voi termina treaba, poate ma voi urni totusi din casa cu pufoasa ca astazi avem iar un curs cu cantecele si poezioare.

O zi buna tuturor!

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Am facut vaccinul si suntem bine.
Lavi felicitari!!!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy, Alinus,Ina, Dordia, Felicia, va ; multumim de sugestii si incurajari. Vad ca vrea cam la 2h30 ceea ce mi-e OK si confortabil. Asa pot si eu dupa mese sa ma joc cu ea, nu sa ma mulg, sa biberonez, etc. sa vedem si cantarul ce-o zice

Alinus a la volonte sa fie!
Da, si eu as prefera patut mai vesel. Dar nu vreau sa treaca de 3 milioane (300 RON). Sa vad ce gasesc la Baby Expo.

Gandacel si mandy la Silvia albul se vedea cu saptamanile. ce-i drept, primul dintisor la 9 luni.

Dordia bine ca sunteti OK si ca nu-i motiv de ingrijorare cu sforaiala.

Ina ce trebaluitoare incorigibila esti!!!
Cu dolofaneala - mai prost acuma dupa scaderile in greutate

Si la noi vremea este.. putin zis oribila, zau. Si cica mai dureaza.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello, fetelor!

Am trecut si noi peste vaccin, facut la ora 11.15. Acuma asteptam reactiile! Sa speram ca va fi totul in regula!

Lavi02- instinctul tau de mamica trebuie urmat! Lupta pentru laptic! Arunca in cuptor Nan-ul si fa o ciocolata!

Mai raspund pe seara. A venit mami la mine, pentru suport moral!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Acum sa mai si raspund:
Ioana s-a schimbat prognoza meteo in bine: http://vremea.my-press.com/Romania/Bucharest.html> Deci de marti numai pe afara stau!

camelia da, pune o masca, e bine asa preventiv. Sper sa nu fi luat virusul deja...
Ina multumim de compliment. Ce mai faci la cursuri?
Multa sanatate!!!
Pischi Ilincutza a trecut de la constipatie la diaree (pe perioada bolii, din cauza antibioticului). Duminica am terminat tratamentul ptr diaree si cand am crezut ca va fi ok, iar e putin constipata. Dar nu mult, face la 2 zile si se cam chinuie. Sper ca diversificarea (pe care o voi incepe cu drag sambata) sa aduca ceva bun in sensul asta.
BB_alinus cati euroi costa Galactogilul la voi?
ilenutza si eu mananc de sparg si nu m-a ingras. Asa mi-e felul, am arderi rapide. Asa a fost si mama, asa e si sora mea. IN schimb, Doru dc mananca un patratel de ciocolata a si pus un kg pe el. Sper ca Ilinca sa ma mosteneasca in aceasta privinta.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput