Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Bafta fetelor cu bebelei vaccinati! Sa se simta bine si sa fie cumintei.
Bafta la laptic celor care lupta si bravo lor!
Zi grea la mine, sunt racita nici la birou n-am putut merge, ma simt naspa si in plus Ana n-a dormit de la 7 dimineata pana acum nici 2 ore, si asta in reprize :(( Dintisorii ne pasc in mod clar.
Acum sunt cu tone de munca pe cap, Ana e mancat si in loc sa doarma joaca noua descoperire a ei de azi: saliva in gat si facut rrrrrrrrrr, ne-a innebunit :)Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

LAVI02 eu stiu ca esti aproape de inceperea diversificarii, asa ca ma gandesc ca e OK sa mai incerci o data alaptarea exclusiva! Instinctul nu prea da gres.

Eu ma bucur si multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat posibilitatea sa traiesc miracolul alaptarii si placerea de a-ti simti puiul cum te cuprinde si se hraneste. Nu am crezut ca voi fi si eu printre privilegiate dar uite ca minuni se intampla!

Acum ma apropii de finalul acestei perioade, puiul nu mai prea vrea la san - sau poate ca e si din cauza ca a racit si nu are pofta de mancare, cine stie? Eu sunt, totusi, impacata. Cat a fost, a fost bine!!!

Silvia sau cine se mai pricepe, mie mi-a recomandat dr. sa-i pun niste picaturi in nas care contin efedrina. Am auzit ca nu e prea Ok la bb asa mic. ce ziceti?

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gandacel mai bine nu, e umezeala cam mare.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Scutec nou: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71276" target="_blank">nr.32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna seara,

Tania, eu zic sa nu- dai picaturile alea, sau daca zice dr. pediatru atunci e ok. I-ai dat Panadol? Eu zic ca-i revine pofta de mancare.
ripley, si Stefan nu a avut somn azi, ii curg balele de numa...cred ca vin dintisorii si e foarte agitat si maraie aiurea. il fac cu Calgel si ii dau Bonnisan de 2 ori/zi 10-15 picaturi (cateodata uit sa-i dau).

Noi vaccinul de 4 luni il facem pe 23 asa ca mai avem vreme. La cel de la 2 luni nu am facut nici o reactie, i-am dat paracetamol in fundulet 2/zi, 2 zile.
in rest suntem bine sanatosi. Luna trecuta am luat numai 450 de grame. Dar de sambata pana ieri a luat 100 g. Sperma sa fie bine. El e zambaret, sanatos, avem pediatru care il vede lunar acasa sau ori de cate ori salicit. Am avut si eu perioada candcredeam ca-mi pierd laptele dar a trecut. eu seara la ora 18 ii dau cereale cu fructe de la Humana asat pentru a mi s eumple sanii pentru masa de la 22 sau 23 depinde. Noaptea papam late la greu de la titi. Pe la 10 dimineta ii dau suculet de mar, de morcov, depinde. Acum am primi oorcanase cu fructe din Germania (gratis) care se pot da de la 4 luni si ii dau un piculet din acela. Se pare ca-i place. Eu vreau sa-i dau laptic atat cat o sa am. Nu vreau sa intrerup deloc. Doar diversificam de la 5 luni mai mult...Ne laudam cu 7770 g si 71 cm la 4 luni si 1 sapt.
Ce sa va mai zic, mai intrebati-ma voi....va raspund cu drag daca stiu.

Va pupicesc,

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput