Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Catuta, Ina, Buluci, Mirabilis, Silvia, Lavi02, Camelia, Noki va Stefan pentru urari!!!

Joy felicitari pentru banuti@!!! Eu am sunat si mi-au zis de 16 mil adica ian+feb sai asteptam sa vina!!!

Eu nu am somn si bantui pe aici in asteptarea povestirilor adevarate ca urmaresc cazul unei fetite infiate si revendicata de mama naturala careia i-a fost luata fetita dintr-o eroare mai mult sau mai putin.

Buluci o sa va zic maine ce zice dr dar eu nu cred ca e racit!!!

Gandacelule bine ai revenit pe forum si felicitari pentru primul dintisor si pentru progresele facute!!!

Noi am ramas tot la stadiul de intors de pe burta pe spate dar numai daca are o mana bagata sub el ca altfel nu poate inca sau nu vrea.

Xandra felicitari pentru progres!!!

Lavi02 felicitari pentru perseverenta si nu te lasa!!! Ma bucur ca iese soarele pe strada ta!!!

Fetelor ma duc si eu la nani si mai vb maine!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Bulu, am intarcat-o de saptamina trecuta fiindca nu se mai atingea de sanul meu. Am purtat un sutien foarte strins in timpul zilei, cica da inapoi laptele. Ieri inca mai aveam doi stropi deci ar trebui sa mai port sutienul.Mai, ce frumusel baietel ai tu acolo, sa-ti traiasca!
Xandra felicitari pentru Vladutu-dragutu! Ca maine il vezi ca incepe sa se plimbe de-a busilea
Gandacel, deci avem primul bebelus in grupul nostru caruia i-a iesit dintisorul! Asta trebuie sarbatorita!
Bicule mi-era dor de tine! Mai povesteste-ne si noua de Sma-ua ta!
Feli, ce bucalata este Ilnicuta, se vade ca-i merge bine!
Dordia
Lavi nu te lasa!

Canuta om sucit, poti sa fii mai explicita, te rog, ca eu nu am inteles? Daca poti, daca nu...

quote:
pentru cele care nu au auzit de intimitate si de bun simt

Mie astazi mi-a fost rau de tot....m-a durut nervul sciatic si m-a durut de la baza sanului in jos. Pe scurt, sanul m-a durut din ce in ce mai rau, mi-am imaginat toate oribilitatile posibile si imposibile.
Cind mi-a venit barbatul acasa si m-a vazut in ce hal sint – ca de obicei eu tin boala pe picioare si nu preget, dar si cind cad la pat, sa te tii- si dupa ce m-a intrebat el ce si cum ma doare a descoperit de unde vin toate durerile; simbata , in timp ce am tinut-o pe fata afara, la soare, ca sa nu stau degeaba am adunat cu grebla frunzele adunate in fata casei ( of, frunzele astea m-au inebunit si cind eram gravi si acum) si sotul mi-a aratat ce muschi am folosit si de-aia sufar acum ca am febra musculara. Of!
Bine cel putin ca nu-i mai rau, ca atea trec!

pupicesc fetele dulci ca mierea!
le pupicesc si pe cele sarate - care or fi ele

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

La multi ani, Ilincuta si Alexia Miruna! Mamicilor le doresc sanatate si putere, iar printesele sa le aduca numai bucurii!

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Alexandrina, da informatii mai precise cu privire la reteta de facut lapte:cantitati, de cate ori pe zi… etc!Asta e “secretul” tau sau esti una din fericitele care au lapte pur si simplu!

Referitor la dezvelit: o sa cumpar un sac de dormit de la BE daca gasesc ca sa nu se dezveleasca bb!

Ca sa imi cresc productia de lapte mi-am propus aseara sa ma scol la 1 ca sa ma mulg!Dar n-a fost nevoie pentru ca sa sculat Victor si la 12 si la 3 si la 6 am ca sa suga…asa ca sunt cheauna!

Mandi imi pare bine ca ai roade cu metoda culcatului la 2 ore!Incerc si eu si e bine!Spune-ne cum il adormi ca asta e o alta problema!Doarme la el in patut?

Ati stabilit ceva cu privire la intalnire?

Xandra, felicitari!

Gandacel, bine ai revenit!si felicitari pentru dintisor!

SANATATE, SOMN USOR SI PAPA BUN SARBATORITILOR DE ASTAZI!

Pupice si floricele de campie!

Ile si bb Victor – 22 dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola mamici,
Rapid va salut si urez la multe luni sarbatoritilor de azi si celor de ieri ca au fost multi!!

Lavi, ce bine ca galmulita se retrage, hai, pompeaza bine si fa laptic bun!! Pupici lui Nati cea viteaza care se opune completarii!
Cat despre patut de voiaj, de fapt eu vroiam sa zic ca nu imi place ce au astia la Chicco, mi se pare prea magaoaie, si stiu ca exista modele mai micute si foarte practice!

Fetelor, missLadena mea si-a gasit un alt mod de a o teroriza pe maica-sa: mancatul noaptea! Azi noapte mi-a cerut de 4 ori! Iar ziua e ok, cere cam la 3 ore, 3ore jumate! Sau poate azi noapte eram asa de adormita ca o tot puneam la san din reflex. O sa studiez problema dupa ce imi beau cafeaua ca sunt chiauna!

Cert, vaccinul asta ne-a dat pseudoprogramul complet peste cap. Azi o sa fiu rea si o sa ii acord spatiu pt plans Amaliei.

Gata, incerc sa mai citesc dar nu promit,sper sa mai revin cu completari.

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi mar 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Ilenutza, eu cred ca in primul rand sunt o norocoasa.
Despre lapticul cela: am avut o perioada in care imi faceam ca asa-mi place mie cam cate 400-500 ml de lapte, indulcit cu cata miere vroiam eu si macinam deasupra anason pentru imbogatirea gustului. La un moment dat am avut 3 zile consecutive pofta asta, si m-a luat cu o pofta de mancare de nu mai stiam unde sa caut prin casa chestii de ingurgitat. In paralel simteam si ca-mi explodeaza sanii.
Ca un facut in una din zile am gasit intr-o carte de naturiste ca lapte + miere + fenicul este reteta de ingrasat si am inteles de unde mi se trage.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Sa nu uit, intai LA MULTI ANI pentru copilasii dragi ai FELICIEI, ANCALOREDANA, MADAU si ADRIANA15.

Noi suntem bine, doar cu degetul mare ne tot luptam. In lipsa lui, cand mami insista sa ni-l ia din gurita, certam jucariile!!!!!!!

Lavi sa auzim numai vesti bune da la tine si sa scapi de laptele praf in favoarea sanului.

Felicia, Ilincuta e mai bine, a scapat de constipatie?

Noki, succes la vaccin.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La Multi Ani seriei de bebelusi de astazi!
Sa fiti sanatosi si voiosi!

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Alexandrina si eu-am ingrasat pt. ca daca mananc cat vreau eu- adica putin- nu fac lapte - asta e!

ile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cristina Negara, si eu zic ca Anda: renunta la uleiul Johnson. Eu am incercat sa-l folosesc pe burtica si la fel pateam, ma cojeam toata de nu mai stiam ce sa fac. Asa ca pentru bebe nu folosesc de la ei nimic!

Cristina Baku, ce mare a crescut si Simon! Pare un adevarat barbatel, nu mai are figura de bebe. Imi place mai ales poza aia "sexy, sexy"

Lavi02 si nu numai: azi m-am invrednicit si eu sa citesc ce scrie pe cutia de NAN 1 si ... scrie mare de tot ca e pentru bebelusi care se hranesc exclusiv cu lapte praf (fara san) . Oare exista si alta formula de la Nan pentru alaptarea mixta, ca la Toepfer??

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput