Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bic am uitat sa-ti dau un si un buchet de pt ca ai fost tare draguta cum te-ai ingrijorat pt mine cu alaptatul.

Chiar vreau f f f mult sa renunt la Nan si asta nu inseamna aaaas vreaaaaa eu, ci inseamna ca fac tot ce pot pt asta.

Uite, acum la 9 a mancat ambii sani apoi cu greu a reusit sotul sa-i bage pe gat cei 70 ml mulsi de mine dupa suptul precedent (cand a vrut doar 1 san) asa ca Nan - no way.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia, Madau, Lavi va multumesc pentru schemele de diversificare, le-am copiat pe toate.
Buluci m-am terminat de ras cu mortaciunile tale. Prima data am crezut ca e vorba de niste gaini, dar tu vorbeai chiar de oameni...

Noi, din pacate, am ajuns iar la constipatie, ca tot ne-am facut bine. ASa ca Ilinca iar are concert de la 5 dimineata pana ne trezim, pe la 9, cand mai scoate cate un tipat atunci cand vrea sa scoata gazele. Eu ma trezesc de fiecare data si adorm greu de tot...

Dar fata e bine, drept dovada sunt pozele noi din contul comun.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Pentru fetele care o deplang pe Gogolos, o gasiti la Zona Zoster impreuna cu Pisi si Boscu, cautandu-Si dreptatea.

P.S pentru cele care nu au auzit de intimitate si de bun simt

Aura si samburelu' Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Abia acum am reusit si eu sa mai citesc si din urma. Va stresam saptamana trecuta cu pielea uscata a fiica-mii. Tot uscata e si acum, insa nu se mai descuameaza.
Joy - tot cu Nivea 2 in 1 o spal si eu iar dupa baita o ung cu ulei Johnson sau Hemel.

corap - imi pare rau ca nu am reusit azi sa intru in contul cu poze... Nu cred ca ai de unde sa ma cunosti. In Bucuresti am fost o singura data in viata mea. Sunt nascuta la Barlad, acolo am stat pana la 19 ani, apoi am facut facultatea la Iasi iar acum sunt casatorita in Gura Humorului.
Lavi02 - Bunicul sotului meu are o vorba :"Nu te da muiatului / Ca iarba taiatului!". Mi-a trebuit ceva timp sa-mi dau seama ce vrea sa spuna.... Adica NU TE DA BATUTA!!!!

Si acum despre TRASPIRATIE!
Am citi in revista Mami, numarul din Iunie 2005, ca transpiratia execesiva la bebelusi (in zona capului) atunci cand mananca sau dorm, daca nu este mostenire genetica, ar putea reprezenta un semn de rahitism. Daca se elimina aceasta suspiciune, atunci transpiratia nu inseamna nimic.

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

negara, io am auzit ca multa lume se plange de johnson asta. cand ti se termina, incearca si tu altceva, poate nu-i face prea bine.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mama, ce reprize de urlete trage nichitutul de 2-3 zile. inca studiez daca nu se acomodeaza cu bona, nu-i place nan-ha (ca tocmai l-am schimbat) sau are altceva. ceva de nedescris, nici nu stiu cum sa-l linistesc. cumva sunt in jurul biberonului, dar nu sunt sigura inca.
lordro, ce mai faci doamna?
siminaf, pe unde te piteshti?
monet, esti ocupata?

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Anda - pana acum am folosit uleiul de bebelusi de la Hemel si tot asa avea pilea. Am trecut pe Johnson ca al meu sot nu avea ce face cu banii si a zis "Hai sa mai cumpar un ulei...". Nu de alta, dar mai aveam inca 2 sticlute (tot J.): una cumparata de mine cand eram gravi si una primita la botez...
Corap - ti-am vazut albumul... Mie nu imi pari cunoscuta. Pupuri la ingeras. E un scumpel!

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buluci, da in germana fier = Eisen, asta daca nu ti-a raspuns cineva intre timp!

Fetelor, care ati mai fost racite ... in caz ca imi curge nasul si ma doare in gat sa-mi acopar gura in timp ce stau pe langa bebe?

Pupici,

Camelia & Daria

DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chapin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Camelia, mie medicul mi=a spus sa imi pun o masca daca am un usor guturai si sa nu mai alaptez daa fac febra. Asta e tot sa iti spun

Aura si samburelu' Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna-noapte, fetelor dragi!

Hai ca semnez si io condica, dupa o zi de stat la coada la posta si cu un milion de lucruri de rezolvat!

La multe luni, cu intarziere, bebelacilor zilei de 14!!!

La multe luni in avans ILINCUTEI si MIRUNEI! Sa fie sanatoase, voioase, scumpe si iubite o viata intreaga!

1. Despre noi: miine la 11 executam vaccinul. Deci trupa de soc Elias-ista - ooof, voi rata intalneala de joi!Sper sa fie bine!

2. Am luat alocatia copilului, pe luna februarie. Ma intreb ce s-a intamplat cu cea pe lunile decembrie si ianuarie, ca in noiembrie am priceput ca nu ia, ca deh, atuncea s-a nascut! Maine imi fac timp si dau un telefon de balacarire!!1

3. Nu se semnaleaza urme de CIC in cazul meu. Desi chipurile am intrat pe 4 ianuarie. OOff..ma consolez cu ideea ca vor veni toti banii buluc si o sa ma bucur atuncea intreit!

Am citit pe diagonala stivele de pagini scrise.
2-3 raspunsuri, ca sunt rupta de oboseala:

Buluci- confuzie: io nu am 2 fetitze, Cea mare din poza este fetitza unei preitene d-ale mele. Are un an jumate si este o scumpete. daca voi avea in viitor, asta chiar este un lucru pe care numai Doamne-Doamne il stie!

Meems- ai fost o scumpa! Pai tie ti se pare ca io-s matura?? Pai la fel ca si tine ma simt si eu! No way sa ma compar ca maturitate cu Lavi02!

Lavi02- tare ma bucur ca se iveste un soare timid pe strada ta! Daca Nati deja a inceput sa ia in greutate, inseamna ca boala e pe duca, galma a diparut si ea, deci numa' vesti bune!

Anda77- de acord cu fetele in privinta babetei! Cu multa perseverenta si bunavointa din partea ta, cred ca o vei dresa!

Corapino- deduc ca esti mai bine! Pupam dolofamul vaccinat si curajos!

Si nu in ultimul rand,

XANDRA- pai daca nu ca e un scump, un frumos si un destept si mai nou un precoce - daca nu toate astea, atuncea de ce crezi ca-l vreau io pe Vladutz ca ginere?

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput