Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005(31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Mey, terorista de fiimea, dupa ce toata noaptea ba a mancat, ba s-a zvarcolit si oftat de numa, a capotat acuma la 9, si doarme de sparge...nu stiu pt cat timp! Si e nemancata de 3 ore jumate...cum nene poate ziua si nu rezista noaptea? O fi chestie de consistenta laptic? Ca doar iau galactogil dupa amiaza special ca sa nu am treaba cu lapticul noaptea.
Alexandrina, sa incerc si eu chestia cu miere in laptic, dar anason nu am de unde sa iau! eu am constatat ca imi creste pofta de mancare de la vitaminele pt alaptat pe care mi le da dr...Ce e fain, ca mananc de sparg si nu ma ingras gram, ce e nasol, ca nu reusesc sa dau jos cele 12 kg (pardon, 11 acum) ce mi-au ramas!

Fetelor ce dati complement, chiar vroiam sa intervin mai demult. Nici eu nu stiam, insa intr-adevar cand alaptezi nu poti sa dai in complement orice tip de lapte praf. Ca si eu cumparasem milumel de la milupa si il tineam in caz de, ba i-am si dat la inceput de vreo 2 ori pana mi-a zis pediatra sa ii dau un lapte adecvat, si m-a trecut pe Conformil tot de la milupa, o fi gen Toepfer de care tot vorbiti, cel putin la pret e la fel de piperat. Insa in complement folosesti mai putin deci se compenseaza! Iar perioada de constipatie a Amaliei coincide cu perioada in care i-am strecurat un bibe de milumel...o fi doar pura coincidenta, sau nu!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi mar 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna Dimineata mamici!!!

Felicia, Madau,Ancaloredana si Adriana 15 sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!!!

Despre noi...ce sa va spun; suntem ok cu exceptia fornaitului-sforaitului. Doarme mai bine, si e un baiatvesel rau. Cand nu doarme rade si chiue de il mananci. L-am cantarit aseara si...surpriza. A luat 320 gr in o saptamana si o zi adica de luni seara pana aseara. Are acum 6.960 gr. Eu zic ca e ok dar asteptam medicul azi pentru vaccin si cred ca il si masoara. Daca nu o sa-l masor eu.

Revin cu amanunte dupa ce vine dr. cu vaccinul sa va zic cum a fost!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

fetelor, vine dr acum din minut in minut sa-i faca vaccin Ilincai. S-a anuntat abia la 10, cand eu abia faceam ochi. Nu prea a mancat de dimineata, deci este posibil ca pe la 12 sa vrea papa Poate nu-l facem ca are tempetura in fundulet 37,5, dar la subrat 36,7. Tineti-mi pumnii!

Multumim de urari!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ilenutza, deocamdata bb adoarme la mine in brate.Stau pe canapea, il tin in brate si il legan un pic pe genunchi.Adoarme in cateva minute.Ideea e ca trebuie sa incerci sa il adormi pe bb cand da primele semne de oboseala:ochii mici si rosii, cascat, frecat la ochi. Chestiile astea pot sa apara si la o ora jumate sau la doua, aproximativ. Dupa ce bb a adormit il pun in patut.
Aura, zau ca nu te inteleg. Te deranjeaza daca cineva o simpatizeaza pe Gogolos sau pe Pisi? Sau pe nu stiu care dintre noi? Eu mai sper ca suntem niste femei suficient de mature si tolerante.
Gandacel, cam in cat timp -dupa ce s-au vazut dintisorii in gingiuta- au iesit? Ca si lui Kriszti i se vad doua umflaturi in gingia inferioara.Si roade la greu tot ce apuca

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

ALINUS, mananci si nu te ingrasi?Cum vine asta?

ile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Alinush, asa am observat si eu: odata cu laptele praf, kk a devenit mai rar si ma tare. Inca nu ne-am constipat, DF!

Sunt fericita ca incepe sa iasa ceva soare si pe la noi: de ieri dupa-masa n-am mai avut nevoie de supliment!! . Acum, la masa de la 11, am "reusit" 125ml si cred ca mai era ceva, dar n-a mai vrut puiul. E drept ca azi-noapte am tot mancat, tot la 3 ore: la 9, 12, 3, 6... Si asta ne-a ajutat la laptic. Sper s-o tinem tot asa, inca nu zic hop!

Mara, cred ca tu intrebai de cum se pot rari mesele lui bebe. Ma chinuiam si eu cu asta inainte de problema (acum il vreau sa pape cat mai des ) si am ajuns la concluzia ca trebuie sa amnance consistent ca sa reziste mai mult. Daca ai lapte mult, mulge prima parte, cea mai apoasa, ca s-o fortezi sa ajunga la lapticul de final. Alta idee n-am, puiul pare sa faca exact asa cum vrea el intotdeauna

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Slava Domnului, fetitele sunt bine !

Ce-i zic eu acuma Nan-ului: vedea-te-as ciocolata!

Va las ca merg sa alaptez.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

felicitari bebelusilor de ieri, cu intarziere!
felicitari bebeilor de astazi!

maria alexia, ma bucur ca ai invins!

lavi, ce bine ca fetitele sunt bine, sper sa nu mai ai prea curand motive de stres!

cuscra, bafta la vaccin. asemenea puiutilor care urmeaza sa fie intepati!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

frumosul meu la 3 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Copilashi, poznashi, sa treceti bine de intzepaturile de luna 4!!!!!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata fetelor!
FELICIA, ANCALOREDANA, ADRIANA 15 sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii.

Noi azi trebuia sa mergem la doctor ptr controlul lunar dar am sunat dimineata si a zis ca are nu stiu ce probleme si amanam pe sapt viitoare. Chestie care m-a enervat nitel ca imi facusem ditai lista sa o intreb o groaza de chestii. Asta e, acuma nu e bai pana luni, marti.

Dordia, Noki bafta la vaccin, sa fie fara dureri si fara febra!

Cristina Negara si eu am auzit de o problema asemanatoare cu ce descrii tu la un bebelus a carui mamica ii dadea cu Johnson. acuma nu stiu poate nu o fi de la ulei, dar merita sa incerci sa iei altceva, poate cine stie? Eu folosesc acum lapte de corp si gel de dus de la Bubchen si sunt foarte multumita de ele. Pana acuma am avut Nivea, am fost la fel de multumita, numai ca parca miros mai frumos astea de acum. Eu nu-i dau cu ulei Mirunei ptr ca se agita mult dupa baie, la masaj si transpira si ii ramane urat pe piele. Asa lapticul intra imediat in piele si e super cu el.

Pischi si a mea se chinuie sa-si bage mai nou 4 degete in guritza, bineinteles ca nu are loc si se enerveaza. Sa vezi ce ma cearta cand il scot din gura . iar cu manuta dreapta se trage de ureche de imi vine sa o bat, poate ramane cu ea clapauga sa vezi atunci revolutie

Cristina datele pentru tabel (sunt neoficiale, am cantarit-o si masurat-o noi ieri seara) poti sa le treci pe astea si daca s-o mai modifica ceva iti spun atunci. Desi nu cred ca am cantarit-o pe cantar electronic. Deci la 3 luni: 6200 gr si 63 cm. Iti trimit si pe mail, nu stiu cum iti e mai usor.

Hai ca m-am lungit ca o zi de post

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput