Copilasi dragalasi de ian-feb 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

wow, cite fete tin dieta? Succes! eu in afara de Monti nu ma bag la nimic.

abia azi am reusit sa intru si eu sa va mai citesc... am mult de invatat la birou dar merge, pe masura ce ma mai eliberez voi mai intra/scrie.

azi dim nici eu n-am reusit sa-i dau lui C tot lapticul preparat - 200ml, ci doar 150. el bea din canita cu cioc, nu l-am mai trecut prin biberon caci nu avea rost, oricum nefiind obijnuit cu el. seara bea constant cam 220ml Milubrei cu lapte. plus iaurtul de 170ml, ar fi cam 450ml lapte/zi.
ESTE SUFICIENT??? a avut si zile cind bea cam 500ml/zi (adica bea dim toti cei 200ml) eu tot am stress-ul asta ca din cauza intarcatului nu bea suficient lapte ... de parca stiu eu cit lapte bea el cind sugea exclusiv lapte de la titi. Seara cel putin s-a intarcat SINGUR, de ceva seri NU MAI VREA DELOC dupa cei 220ml Milubrei, dim parca mai suge ceva ceva... sa vedem pina cind!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

eu i/am dat cristinei si apa minerala, dar mai trezita.

Beatrice si
piersicuta Cristina bebe si piersicuta Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by ixxi

eu i/am dat cristinei si apa minerala, dar mai trezita.

Beatrice si
piersicuta Cristina bebe si piersicuta Cristina copilas

Ma refeream la dieta, la noi. Lui Rayan ii dau doar apa plata si ii place foarte mult.
Din ce stiu eu in diete se recomanda apa plata iar mie nu imi place. De aceea am intrebat.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Pana la urma ce facem? Ne mai intalnim sambata, pe 25 martie?
Daca da, hai sa facem listuta. Cine vine? Si propuneti o ora care va este convenabila.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

N-am trisat...dar cand il vad pe sot ca papa ma apuca o poftaaaaaaa. Azi mi se parea ca miroase asa frumos banana lui Vlad, eu care mananc una la o saptamana . Dar sunt hotarata sa nu renunt!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

ixxi mersi pt aprecieri, dar si piersicuta ta este dulcica foc. Are niste ochisori superbi!

Patricia, oare cand vor merge si fetele noastre? Eu parca nu mai am rabdare! Daca nu avem prolemele acelea cu displazia de sold, cred ca fetita mea mergea de pe la 10 luni. Primii pasi i-a incercat pe la 7 luni implinite.

Nu stiu daca v-am povestit, dar pe la inceputul lunii martie am fost la un alt ortoped, care mi-a confirmat in urma radiografiilor facute cu un dr. de la Gr.Alexandrescu, faptul ca fata mea nu a avut niciodata displazie.

Mi-a spus ca din 10 diagnosticari care se fac doar 2 sunt reale. Am ramas fara cuvinte.
Eu de la 8 luni am retinut-o total de la mers pana pe la 9.5 luni, timp in care si-a pierdut dexteritatea si nu a mai mers pana pe la vreo 11 luni. Astfel a prins gustul mersului de-a busilea.

In rest nu prea am de ce sa ma plang:
-facem la otita de pe la 10.5luni;
-mancam cam de toate cu exceptia lactatelor si a oului- din ceea ce este permis pt varsta noastra;
-dansam orice gen de muzica;
-ii fugarim pe parinti si bunici prin casa chiar sustinuta de -o manuta;
-inca mai sugem san de la mami ( si asta ma mai linisteste ),
-a renuntat singurica la suzeta,
-dar... tot o trezim pe mami si chiar de 6 ori pe noapte, desi a 2-a zi mami se duce la servici 8 ore;
-avem 8 dintisori + 2 care sta sa iasa si 3 maselute deja.

Cam atat despre noi pt astazi.

M-a cam chinuit pana la ora asta cu somnul astazi si sper sa doarma pana dimineata, lucru care s-a intamplat doar de 2 ori pana acum. Dar eu tot m-am trezit de vreo 3 ori sa vad ce se intampla.

multi la toate si sa ne auzim cu bine

vedeti, incerc sa-mi intru in ritm. Poete reusesc sa postez mai des.

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

alina maria, inteleg sa fii suparata si pe buna dreptate, parerea mea e insa sa nu renunti. gindeste-te ca fara masina iti pierzi independenta, poate in Ro masina e un lux, dar in alte tari e o necesitate. vei reusi tu sa faci rost de bani cumva si pastreaza speranta ca vei reusi. noi iti tinem pumnii.
shobo, dupa parerea mea codrin maninca destul lapte, important acum e sa manince mincare solida cit mai variata. daca bea prea mult lapte poate fi in detrimentul mincarii.
eu nu mai sterilizeze biberoanele de la 7 luni si pina acum n-am avut absolut nici o problema
kris, cit de bine te inteleg, trezitul noaptea e un cosmar si pt mine, la serviciu sint de multe ori extraordinar de obosita. azi-noapte am avut pauza de somn de la 1 la 2:30, sint sigura ca l-a durut ceva f tare pt ca a tipat ingrozitor. de citva timp nici nu ma intorc in pat dupa ce se trezeste, pt ca ar trebui sa ma dau jos de N ori pina se linisteste d-lui si il deranjez si pe senior, asa ca ma plantez la tv sau calculator pina revine pacea si linistea in casa.
e posibil ca acum dumnealor copilashii nostri sa intre intr-o faza in care se simt atasati mai mult de un parinte, am observat ca si gabitza plinge daca ies din camera, de citeva ori a vrut sa plinga si dimineata la gradi, noroc ca s-a luat cu alti copii si a uitat.
o zi buna tuturor. l-am dat afara pe bebe de la semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Hello!

Ce fac fetele???cum va merge?
eu am trisat putin aseara, adica mi-au cazut in mina niste seminte
In rest, nu am slabit, insa deja ma simt mai plata la burtica si o senzatie de bine si nu mi-e foame deloc, azi am mincat felia de paine prajita si ce buna mi s-a parut.

Kris, las' ca or sa mearga ele, nu e timpul trecut; de ce nu papa ou, nu ii place? dar lactate, in afara de tzizi?? a crscut parul dupa tunsoare??

shobo, merge Monti, merge??
Kita, nu mai zici nimic??
ixxi, wow, i-ai dat usturoi?? eu inca nu am avut curaj dar cu prima ocazie voi incerca. Noi sintem topiti dupa usturoi! sper sa ii placa si ei.
Eu nu i-am dat apa minerala si nici nu ii voi da pentru ca stiu ca nu e buna pentru copii asa mici, nici pentru noi, cei mari, decit ocazional.
In plus, in orice regim se bea numai apa plata (cu lamaie, eventual).

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

'Neatza fetelor.
Eu am inceput azi dieta, acum sunt la cafea. Deocamdata nu mi-e greu avand in vedere ca eu dimineata nu pot manca, dar sa vedem mai tarziu.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Buna dimineata, fetelor!

Kris, bebele meu a mers la 13 luni, fara sa fi avut vreo problema, si tot la 7 luni jumate a facut primii pasi sustinut. Tot asa, a mers mult de-a busilea si nu cred ca stia el ce bine e sa fi independent. Nu trebuie sa te ingrijorezi, cand va fi pregatita, va merge singura. Am citit ca nu trebuie fortati sa merga, pt ce bebelusi nu au nevoie sa fie invatati, ci o fac de la sine, cand sunt pregatiti. Albert a plecat pe 27 februarie, si dupa 2 zile deja alerga prin casa. Acum cine-l mai tine locului

Spune-mi mai mult despre facutul la olita.

Mai sunt mamici de copilasi care fac deja la olita?

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput