Copilasi dragalasi de ian-feb 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
MihaT spune:
Eu le mai sterilizez,dar cand mi-a duc aminte,poate si la 2 saptamani,mi-se pare ca prind un miros si daia le fierb.
Am incercat sa-i dau apa cu canuta dar se cam ineaca,asa ca laptele il bea prea bine din biberon si nu renuntam asa usor.
rachel owen spune:
Pai nu le mai sterilizez nici eu, ca oricum le spal foarte bine, intotdeauna le-am spalat foarte bine si nimeni nu avea voie sa se atinga de ele, decat eu.
Cu canita cu cioc bem ziua, suc, apa, apa minerala, dar inainte de nani nu adoarme fara bibe cu laptic.
Ma intreb la ce varsta vor fi destul de mari pt bibe.
Albert are 1 an nou2
www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page
Omuletul meu drag
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
crinuta spune:
Alina, imi pare rau. Mi se pare nedrept. Off, nu il poti da in Ro?
Fetele, eu incep maine regimul, deoarece abia azi am ajuns la Carrefour si mi-am luat tot ce trebuie pentru 4-5 zile.
Sunt cam suparata deoarece Rayan refuza mai nou legumele, el care nu facea niciodata mofturi, de mi-era si frica sa il laud.
In rest mananca enorm de multa paine, a dat de gustul crevetelui ca i-am dat eu sa guste o data si ar manca toata punga ( normal ca nu il las). De asemenea mananca cu placere branza, smantana, fructe si cam atat.
Lui care ii placea enorm conopida, spanacul nici nu le accepta acum.
Nu-mi dau seama de ce schimbarea asta.
Nici mie nu imi plac deloc legumele fierte, dar de mica nu mi-au placut, dar lui chiar ii placeau enorm, " radea" tot si mai si cerea.
Sper sa isi revina din acest punct de vedere ca de pofta de mancare nu ma pot plange. Ar fi super fericit daca ar manca paine tot timpul.
Crinuta si Rayan
Witchie spune:
amo, eu am depus pe 13 ian. si cred ca am intrat in primul lot...am primit suma intreaga: 3 mil.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
L'ombelico del mondo
bubu05 spune:
Alina, nu mai fi suparata, lasa ca o sa-l iei tu!
Amaya, parca tot blondanet e si asa cheliuta
Crinuta, daca ii faci un piure din mai multe legume si cu carnita nu papa? Eu azi i-am facut lui Vlad piure din: cartof, morcov, telina, dovlecel, conopida si broccoli + ficatel, le-am zdrobit cu unt si a papat tot.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Oana, e chelia blonda ...oricum cred ca in timp o sa i se inchida culoarea parului fiindca n-are cu cine semana asa blond...
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
bubu05 spune:
Eu mai sterilizez biberoanele, adica le fierb, o data la o saptamana sau doua, le spal pe toate cu cif si le fierb si se fac aproape noi. Tetinele nu le-am mai schimbat de mult timp si nici suzeta, dar nu sunt deteriorate, arata bine.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Oana, de ce nu apari pe yahoo?
Rayan manca inainte orice, in orice combinatie. Azi a mancat carnita, dar separat, cu paine...
Crinuta si Rayan
ixxi spune:
eu spal bibe cu detergent si le clates bine, iar o data pe sapt se bag la microunde la sterlizat.
Amaya chiar ca e un mic budha, sper din suflet sa dea rezultate!
Alina eu stiu o vorba "cea mai buna investitie e in tine", nu ai aruncat banii!
Crinuta nu te mai supara, copii au perioade si perioade, poate s/a saturat de legume, incearca ceva mancarica cu sos ca sa inmoi paine, ca tot ii place.
Azi crisu s/a intrecut pe ea cu mancatul, nu era o ora de cand a mancat 200ml iaurt si i/am dat sotului sa manance, cand a vazut tava (i/am dat in sufra sa pape sa nu vad) a luat/o la fuga si cu mana in farfurie. a mancat mazare cu painica, dupa vre/o ora am facut cartofi prajiti cu usturoi.....si crisu calare pe farfurie si a papat cativa cartofiori si carnita cu mujdei de usturoi!!!!
sotul foarte serios ma intreba daca eu i/am dat fetii sa manance azi! m/a bufnit rasul de cat de serios era.
am trisat: am mancat putin usturoi....mama ce bun e asa gol... yami, de cartofi nici nu m/am atins, dar am mancat o bomboana fara zahar, caci mi s/a facut rau (intindeam rufe cocotata pe un scaun si am ametit si era sa cad)
de un lucru bun am baut 1,5l ceai slabitplus 1l apa.
Beatrice si
piersicuta Cristina bebe si piersicuta Cristina copilas
crinuta spune:
Dar apa minerala avem voie, sau e musai plata? Mie nu imi place apa plata deloc, ce fac? Daca e musai sa fie plata, asta e, ma conformez.
Crinuta si Rayan