Copilasi dragalasi de ian-feb 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by Alina Maria
Astazi am picat pt. a 3 oara la examenul de conducere

Imi pare tare rau pt tine. Mi se pare o nedreptate doar pt atata, mai ales ca tu spui ca examinatoarea era . Nu ai cum sa dai cu altcineva? Cum se nimereste ca tot cu ea dai? Nu se poate aranja?
Nu stiu cu ce as putea sa te ajut mai mult decat cu o vorba buna, sunt alaturi de tine si imi pare sincer rau, e un esec, poti avea o noua sansa, dar treaba cu banii pare complicata. Si eu trebuie sa incep scoala de soferi si mie o frica de mor, nu am deloc curaj, tot aman. Mie imi pari o curajoasa, asa ca nu te lasa!
si

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc Ixxi , Mandy doarme si a fost la opas de asta imi permit eu sa plang , insa imi revin cand o vad iti dai seama , data trecuta cand nu am luat am plans si mi-a sters ea lacrimile , se minuna ce sunt alea , era serioasa si apoi m-a pupat cum nu a facut-o niciodata , usor si apasat fara sa se grabeasca si a stat cu gurita ei trei secunde pe gurita mea .
Apoi mi-am revenit direct .
Multumesc inca odata ca mi-ai scris .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ma bucur ca v-am amuzat cu pataniile mele...
Am pus poze cu noua freza:
http://community.webshots.com/user/andrei_alexandru , numele albumului este sugestiv...

Anda, Dana, camera este Phillips ToUcam PRO II, a fost 280 RON si are si microfon incorporat. O conectez la calculator prin cablu USB, noi am luat o prelungire de 5m si una de 1,8m ca sa ajunga de la calculatorul meu (care este in sufragerie) pana sus intr-un colt strategic din camera lui Andrei de unde se poate vedea aproape 90% din incapere. Camera a cumparat-o sotul meu de la o firma de pe Stefan cel Mare dar am vazut-o si la Carrefour (dar era putin mai scumpa).

Simona, eu i-am dat si fasole verde si mazare, ambele le-am facut cam la fel: cputina ceapa taiata marunt si morcov ras fin le inabus in ulei cu putina apa apoi agaug pasta de tomate si o mai las putin pe foc, adaug mazarea/fasolea si completez cu apa si Secretul gustului (nu dati cu rosii) si las sa scada la foc mediu...cand a scazut indeajuns, sting focul si toc o legatura - doua (depinde cat e de mare) de marar si il pun peste mancare. Eu carnea o fac separat la gratar si o amestec in mancarica direct in castronelul lui.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc Sirimie, as vrea sa ma ajute mama insa nu stiu daca sotul vrea ca el cica s-a saturat sa dau tot atata in bara si sa dau banii in vant , nu cred ca ma lasa el .
Rici multumesc mult de cuivintele tale , sunt de felul meu intradevar curajoasa insa de data asta m-am terminat nu mai am nici o putere , cat priveste examinatoarea , nu nu se poate aranja nimic a fost o coincidenta uriasa .Eu zic sa nu amani scoala ca nu are rost totul e sa incepi apoi vei vedea ca o sa iti placa . Cel putin asa a fost la mine . Am sa fiu aici sa te ajut daca ai intrebari ca sunt lucruri pe care le afli tu si instructorii ti le spun prea tarziu asa ca am si eu tip-urile mele .
Va multumesc mult !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Alina Maria, cum adica sotul nu mai e de acord, cum adica sint bani aruncati pe fereastra? Eu zic ca nu poate fi asa, sint pentru tine.

Cel mai bine dai acum cit mai repede din nou examenul, ca sa nu uiti ce ai invatat. Mult succes!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Of, Alina, credeam ca numai in ro se ia carnetul greu, cu pile, etc...nu mai plinge si gaseste calea cea mai buna, chiar daca asta inseamna sa accepti ajutorul mamei. Este important ce iti doresti tu;

Erica, vreau poze cu par crescut

Amaya, stai linistita, eu i-am pus sare in mincare de pe la 10 luni iar din mincarea mea cu vegeta mai gusta si ea, asa ca...ficare mamica face ce crede ea mai bine pentru copilul ei.

pe mine ma doare capul f tare, sper ca nu de la regim..

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

L-am vazut pe Andrei, "Little Budha" Frumos, kel, smeker si cu suzeta-n gura
Va doresc sa va cresca parul frumos si des!

Alina, thanx pt incurajari (tu pe mine :)

Fetelor, voi mai sterilizati biberoanele?
Si cand renuntam la ele?

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

eu nu le mai sterilizez de multe luni. Le spal bine cu detergent de vase si le clatesc f bine si atit. Nu am avut niciodata probleme, nici macar o diaree.Parerea mea personala -dati cu rosii daca vreti-prea multe sterilizare nu e bune.

De renuntat...inca nu stiu, deocamdata vad ca il asteapta cu f mare placere, asa ca, decit sa nu mai bea laptic, mai bine cu bibe. Multi copii renunta si la lapte odata cu renuntarea la biberon.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Rici, multumim...deja a inceput sa creasca...stiu ca o sa credeti ca exagerez dar va jur ca deja e mai mare decat tepisorii care mai ramasesera ieri si nu am observat numai eu...

Nici eu nu mai sterilizez biberoanele de mult...le spal bine cu peria cu apa si detergent si gata.

De renuntat la biberoane, eu cred ca daca bea fara probleme din canita cu cioc poti sa renunti la ele...Andrei nu vrea deloc sa bea din ele asa ca trebuie sa mai astept ca sa facem tranzitia direct la cana normala, din care ii place sa bea dar deocamdata poate sa bea doar gurite mici si ar insemna sa-i dau 200 ml de lapte intr-o ora.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Hai sa va binedispun (am primit pe ym)
"Un arab batran locuia la marginea New York-ului.avea o gradina mica si tare ar fii vrut sa cultive niste cartofi.dar era prea batran ca sa poata sapa gradina.asa ca ii scrie un e-mail fiului sau,Ahmed,aflat la studii la Paris:"draga fiule,tare mi-as dori sa fii acum aici ,sa ma ajuti sa sap gradina etc.." A doua zi primeste un mail raspuns:"draga tata ,imi pare rau ca nu pot fii alaturi de tine.dar as vrea sa te rog sa nu sapi gradina,pentru ca acolo am ascuns CHESTIA. Ahmed." Imediat la batrin la usa apare CIA,FBI,Rangers....care incep sa rascoleasca prin gradina,sapa in lung si-n lat...si nimic,pleaca dezamagiti. In ziua urmatoare batrinul primeste un nou mail de la fiul sau:"draga tata,mai mult de atit nu pot face pt tine.Ahmed"

Albert are 1 an nou2

Omuletul meu drag

Mergi la inceput