Copilasi dragalasi de ian-feb 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hello ladies,
sa inteleg ca pana acum n-ati trisat la cura, da? Fooooaaaarte bine! Despre mine, ce sa va zic? Am de lucru garla la servici asa ca n-a fost deloc greu sa rezist numai cu apa pana la ora 15:00 cand mi-am luat pranzul. Cat priveste dl sot, 2 sapt. va fi in carantina. Este "pedepsit" sa-si pregateasca singur pachetelul pt servici si sa-si puna masa. De gatit, am gatit in week-end, asa ca mancarea ii va mai ajunge cateva zile. Pe urma... nu stiu, vom negocia.

Apropo, o chestie care ma distreaza: la multe din voi in signature inca mai apare cuvantul "bebe". Hihi, pai nu trecuram in faza de copilarie?
Succes la slabit!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

si mie mi-e foame si incerc sa ma tin tare pina acasa...
cred ca e si mai greu pentru cine sta acasa si face papa la pui..

Nu stiu daca se cheama ca am trisat, dar am mincat prinzul in 2 reprize mai mici. Iaurtul meu a fost 0%.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Patricia, Bubu, multumesc mult pentru retete. Am sa incerc sa fac si eu ceva asemanator.

Eu va admir pentru vointa cu care tineti cura de slabire.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

patricia si eu am mancat masa da pranz in 2 etape, intai carnita si acum iaurtul...caci nu prea imi place si vroiam sa nu/l mananc, dar imi era o foameeeee asa ca tare bun e iaurtul!!!!

eu gatesc pt crisu si sunt nevoita sa gust mancarea. ieri cand am facut spanacul pt mine i/am dat si ei si i/a placut!!!! sunt super incantata ca/i place, o sa am si eu partener de spanac, caci sotul nu mananca "iarba verde"

crisu testeaza o noua metoda de intimidare: se tranteste in fundulet si se face ca plange....daca o las ceva timp chiar reuseste sa stoarca o lacrima, dar daca vede ca nu merge.....isi gaseste altceva.

am o propunere haideti sa le "decoram" cu un icon pe mamicile curajoase!

Beatrice si
piersicuta Cristina bebe si piersicuta Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Anda, am primit si eu stimulentul, insa pe luna ianuarie mi-au dat doar 1 milion si ceva, depusesem dosarul in 20 ian. Tu ai primit suma intreaga? Ai depus la timp dosarul pana in 10 ianuarie? Eu una abia prin 10 ian am aflat ca se depun asa de catre mamici...

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Amaya, si pe mine ma intereseaza detalii despre web cam, pls.

Patricia, lui Ruxi i-a crescut un pic parul si pare mai des. La fel s-a-ntamplat si la Eric, dupa ce l-am tuns zero prima data, i s-a indesit parul. De-aceea ne-am gandit sa repetam isprava. Altfel eu sunt fan "par lung" la fete.

Fetelor, bafta la dieta. Eu am musafiri si mai fentez un pic dietele...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , macar pt. voi sper sa fie o zi buna ca la mine s-a umplut paharul cu venin . Astazi am picat pt. a 3 oara la examenul de conducere . Sunt distrusa plang aproape incontinuu . Plang si sunt foarte nervoasa fiindca nu mi se pare drept , totul a decurs bine pana la o intersectie de aia rotunda , eu am vrut sa intru si examinatoarea a apasat pe frana spunand ca nu as fi avut timp ca venea alta masina din stanga . Eu sunt sigura ca avem , asta a fost singurul motiv .
Am facut excelent ce-a mai grea parcare , nu stiu cum se numeste din aia in care te opresti in dreptul unei masini si cu fundul te duci in spatele ei . Am parcat de asemenea bine si cea cu fata in locul de parcat . Am fost pe autostrada si am condus cu 120 km. pe h si a fost o.k. ce sa mai a fost frumos totul pana cand mi-a spus ca am picat . In acel moment a picat si cerul pe mine . A fost aceasi scarba ca si data trecuta care m-a picat .
Ma scuzati ca nu v-am citit insa am prea multe lacrimi care ma ineaca .
Problema e ca am cheltuit peste 2500 euro si nu mai am bani sa merg mai departe . O sa stau fara probabil ani buni pana strang altii .
Mama a zis ca vrea sa ma ajute sa mai dau odata insa parca nu imi vine sa accept .
Va multumesc ca ati avut rabdare sa cititi , si va multumesc ca existati .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by ixxi

am inteles ca mai dureaza pana o sa primim banii in cont, oricum in formular nu cereau IBAN/ul, asa ca banii unde sa ni/i verse?
astept si eu azi indemnizatia si marea alocatie!!!!!

Pai eu pe formular am completat contul, ca asa mi-a aratat la biroul unde am depus actele, nici nu il stiam, am sunat la contabil. Eu pe ianuaria am primit-o, dar cum nu eram acasa a trebuit sa atau la coada la posta vreo 2 ore. Si prin posta mi-a venit o decizie, cum ca mi s-ar fi aprobat indemnizatia (de parca nu asa era normal) si ca se va plati prin mandat postal/cont. Asa era trecut, cu bara (/), deci nu prea m-au lamurit.

Si inca ceva? Despre ce "stimulent" vorbiti voi?

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Alina nu fii suparata, se intampla si mai rau! e un insucces, dar nu e o tragedie.

acum esti prea suparata, linisteste/te un pic. banii o sa/i strangi tu in timp.

fetita ta merita o mamica linistita si fericita, pt ea trebuie sa zambesti.

Beatrice si
piersicuta Cristina bebe si piersicuta Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Alina Maria, nu mai fi suparata. Eu zic sa o lasi pe mama ta sa te ajute sa dai din nou examenul acuma, si ii dai banii inapoi cind ai sa poti. Mult succes!

Rici e vorba de stimulentul pe care il primesti daca ai inceput serviciul, de 300 RON. Eu inca nu l-am primit.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput