Copilasi dragalasi de ian-feb 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

patricia, eu in sarcina, dupa perioada de greturi, cam prin toamna am inceput sa mananc muuuuult usturoi. de fel imi place mult, dar atunci era...exagerata, chiar in nov-dec, pana in craciun am pus/o pe mama sa/mi faca piftie cu mult usturoi de 3 ori. eu i-am mai facut carnita cu sos cu putin usturoi si a mancat tare bine, chiar cauta bucatelele de usturoi.

si eu am servit o foarte delicioasa felie de paine prajita. astept cu nerabdare masa de pranz!

crisu s/a invatat cand se loveste sa vina la mine sa o pup ca sa treaca, vine la mine si/mi arata irsh........

Beatrice si
piersicuta Cristina bebe si piersicuta Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

Shobo, pai Codrin bea bine lapticul! Vlad bea dimineata 200 ml, papa o data la 2-3 zile o lingura de branza de vaci pe zi cu fructe(nu-i dau zilnic pt. ca se plictiseste), un iaurt 180 ml (dar mai sarim o zi si de la iaurt), iar seara vreo 200ml Milubrei cu lapte si biscuiti.

Azi dimineata stiti ce a papat? 2 feliute de miez de painica cu branza telemea si pate de pui(sibiu), 2 gurite de cascaval, 100 ml laptic cu biscuiti ramas de dimineata de la 6 si o jumatate de banana.

Patricia, eu la 6 cand ii incalzeam lapticul am papat o felie de paine prajita si la 10 cand ii dadeam sa manance lui, iar am papat o felie. Dar sunt subtirele si micute, nu se pune, nu? In rest nu am trisat absolut deloc. Mancarea lui Vlad o testez cu buzele sau cu degetul, sa nu fie fierbinte, nici nu gust din ea.

Crinuta, nu e greu daca te stapanesti. Eu nu am absolut deloc ambitie, MihaT poate confirma de cate ori m-am apucat de diete si am renuntat repede, dar acum sunt foarte hotarata. Ne sustinem toate si vom reusi!

Kris, felicitari pt. olita, eu nu stiu ce o sa ma fac cu Vlad, e adevarat ca si eu nu l-am pus destul de des, iar cand il pun nu sta nici un minut, se enerveaza si se ridica. Mama mereu imi zice sa-l pun, dar...cred ca si din comoditatea mea. Sper sa o scoatem la capat la vara, ma gandesc ca va intelege si el mai bine si voi putea sa-l las cu chilotei.

Amaya, noi vom merge la Baby Expo vineri dimineata, atunci poate sotul si va fi si mai liber, daca stabiliti ceva si pot veni, vin sigur.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bubu, stai linistita, nu cred ca se pune
eu datile trecute cind tineam, mai trisam cu cite un covrig, un mar cind nu era permis, si tot avea efect foarte bun.

abia astept prinzul ca mi-e foame acum, m-am tot lungit cu un ceai de slabit. Eu am renuntat azi la felia de sunca, in schimb imi pun o ceapa rosie in salata, mie nu imi place salata fara ceapa...

dealtfel, am la mine eugenii si biscuiti si acasa baton de slabit in cazul in care mi se face rau de foame sau pofta nebuna de dulce.

Noi facem la oala -nu cere, doar daca e pusa- si sta foarte bine, aplauda imediat ce face

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, 25 martie este saptamana viitoare iar Baby Expo este saptamana asta, din cate stiu eu, nu!?!

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Nici eu nu am trisat ieri cu nimic.
Azi recunosc ca am mancat 2 feliute de paine prajita,dar fff subtiri si ce buna mi-sa parut,ma simteam ametita si parca vedeam dublu cand m-am ridicat din pat.Dar sper ca nu se pune?

Patricia tu cand ai mai tinut acest regim cat ai dat jos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Amaya, daaaa, nu am vazut de foamee

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

MIha, eu de obicei il tin pe asta in fiecare an (de vreo 3-4 ani) exact la iesirea din iarna. Niciodata nu l-am tinut pe tot (jumate) si am mai trisat, cum am spus. am slabit intre 3-4 kile.
acum as vrea sa rezist tot rgimul. de ex acum maninc o guma ca am mincat salata cu ceapa

eu prefer simbata mai dupa-amiaza-spre seara.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Oana, eu l-am pus pe olita si sta cat il tin, dar nu cred ca are habar ce vreau de la el. Cand il ridic si ii pun pampers face in pampers
Noi mergem la nani

Albert are 1 an nou2

www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page

Omuletul meu drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Fetelor eu din pacate nu mai pot ajunge nici la Baby Expo si probabil nici la intalnirea de pe 25 .Asa ca va doresc spor la cumparaturi si distractie placuta.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

uitati poze si cu tunsulica al meu;
Noi l-am dus initial duminica seara prima parte ca era foarte obosit si apoi am terminat aseara, cand a stat destul de cuminte la tuns;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput