mamici casnice (18)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
diadaniela spune:
Am terminat si eu mancarea si am venit sa fac prezenta.
Revin!
Moaaama,ce galbena si frumoasa sunt!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
gegea spune:
Salve, mamici si burtici!
Alina, e dulcica tare Alexa si ii vine bine noul look. Imi plac mult si pozele de la porumbei.
Azi am fost si am achizitionat hainute noi si frumoase pentru Daria si 2 perechi de ghetute. Asa repede a trecut vremea, deja e noapte iar.
Va pup si poate scriu mai incolo.
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Geani si Daria (03.04.05)
impreuna spune:
Geani bine ca mi-ai amintit, si eu trebuie sa iau ceva incaltaminte pt Sara, ca deja ghetutele ii sunt fixe. N-ai zis, ai reusit ceva cu pozele? Sau ai zis si n-am fost eu atenta:)
Andreea a plecat soacra ta? Sau nu vrei sa ne spui, sa nu strici surpriza?:)
Dana galbena, galbena, cred ca astenia e de vina :)
Cami gata curatenia? Acu probabil esti la stiri :)
Miha am vazut si eu fetita, e asa de frumoasa, pacat de ea si de oamenii aia inconstienti :(
Ma duc sa imi fac de lucru, ca al meu barbat vrea sa se uite la fotbal, eu nu ma uit k nu joaca Steaua.
Flavia (sotie si mamica fericita)
gegea spune:
Flavia, nu am reusit... Incercasem sa le salvez de pe webshots pe PC, dar nu merge, il voi intreba pe sot, poate da el de cap. Poate intru si pun poze din cele pe care le am.
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
diadaniela spune:
Flavia ,ca face papagalul? L-ai botezat?
Ma duc sa o culc si eu pe fiica-mea .Daca mai sunteti pe aici mai vin.
Mi-e dor de o conferinta! Pe cand?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
gegea spune:
Am gasit pozele in calculator intr-un folder prafuit... Si eu care credeam ca au fost sterse in urma unor miscari dibace ale mele. Partea proasta e ca nu prea ma indur sa selectez...
Pupici si mai trebaluiesc la poze.
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
ange spune:
osna,eu ma uit la meci ma pune colegul
ma suna la 5 min. sa-i spun scorul si sa-i povestesc
O sa-l coste scump treaba asta cand va ajunge acasa!!
Flavia,nu ma uit la stiri,sac!am fost sa-mi cumpar o crema autobronzanta si una pt. abdomen.Acum mi le-am pus si astept sa se produca minuni.
Ma si vad cu un abdo plat si ferm si cu picioare negre si lungi
Am inebunit!
Daca stau in casa imi trec prin cap toate prostiile.Stati ca acum vreau sa ma duc la sala la aerobic si-mi trece prin cap sa intru si pe la un centru de bronzat
Dana,dar numele de ce il ai galben?Stele le inteleg dar vopseaua aia pe nume?!
Colegul cica sa ma duc la munca ca acasa o iau razna!
fug la meci ca a inebunit colegu'.nu stie scorul.Acum 5 min. i-am facut rezumatul
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
impreuna spune:
Si al meu se uita la meci, eu mai trag cu ochiul cand e cate o faza importanta.
Mei Cami ia da-te cu cremele din dotare in seara asta, poate maine te trezesti cu un new look :) Hai ca nu te mai retin, sa fi atenta la meci:)
Dana ne-am tot gandit cum sa il botezam pe papagal, dar nu gaseam un nume usor sa il poata spune si Sara. Pana la urma tot ea ne-a scos din ceata, ii zice "poki" sau "poiii", asa ca asteptam sa se decida:)
Si am descoperit ca e mascul (feroce:)
Uite papagalul aici chiar cand l-am gasit la bunica-mea in curte, cocotat pe masina si mort de frica, latra cainele la el:)
Geani asteptam sa apara si albumul tau printre noi:)
Oare pe unde sunt fetele care n-au trecut zilele astea pe aici? Sunteti ok?
Flavia (sotie si mamica fericita)
ange spune:
Flavia,cam asa ceva.As vrea eu sa ma dau cu crema astazi si maine sa fiu Ileana Cosanzeana
Sau mai fain ar fi daca azi mi-as da cu crema pt abdo si la noapte ar veni in pat Brad pitt sa-mi vada muschii
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert