mamici casnice (18)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Danelutza spune:
Fetelor va trimite soarele de la mine, ca daca tot e cald si eu nu pot sa-l folosesc, vi-l dau voua sa va ducetzi la plimbare.
Isa mea a dormit azi de la 11 pina la 13, acum vad ca miriie iar, cred ca o sa ne bagam amindoua in pat, ii dau o portzie de tzitzi si apoi nanitza.
Flavia eu am luat panadol pentru durere de cap si mi-a trecut doar cu o pastila.
Symaco ai grija cu bolile astea de la copii, ca eu virusul de gripa asha l-am pescuit, de la o fetitza de doi ani. M-am jucat cu ea si mamasa tocmai imi povestea ca au fost totzi din casa bolnavi la pat timp de o saptamina, si cum puiutzul mic nu era vindecat, m-am procopsit. asta-i ca sa fuga bolile si sa nasti la termen.
Alina scumpica foc Alexa asha tunsulica, a mea e zbintzuita ca nu cred ca ar reusi cineva sa se apropie de ea, nici macar unghiile nu i le pot taia, doar cind doarme. Dar pina i-o creste parul s-o mai cumintzi sau ... poate se face mai zbintzuita.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diadaniela spune:
Dragalasa foc Alexa!!
Corina ,sper sa nu ai nimic!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Deci am gasit: astenia e de vina :)
Alina ce scumpa e Alexa si ce par des are...
Eu pe Sara n-am tuns-o niciodata pana acum ca n-am avut ce
Dana banana te-ai ingalbenit si tu mama
Danelutza m-am razgandit, eu nu vreau soare, vreau in Elvetia:))
Corina sa ne zici maine cand veniti de la dr ce vesti aveti.
Anculina tare interesante articolele. Mihaela tu mai participi acolo la concursuri?
Ma duc sa ma uit la stiri:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Flavia ,eu imi iau serviciul in serios.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
ooooooo dana,te-ai "ajuns" si tu!!
numai stele galbene si moderatori pe aici
symaco,Robert a facut varicela anul trecut.Este tare periculoasa daca nu faci atentie.In sensul ca ramane cu "gropite" pe piele daca-si inlatura cojitzele.Robert al meu are pe nasuc,pe frunte si pe fundulet cate o gropita deasta
Scarlatina nu e atat de "nesuferita".Aia trece repede mai ale s la copilul mic.
Sanatate max.
Flavia,vorbesti ceva de astenie?Aia nu se face primavara?!
Parca spuneatzi ca la voi e iarna.Unde-i primavara?
Sanatate maxima si stiu eu un remediu bun pt. durerile de cap
alexa si mami,frumoasa foc fetita ta! mie-mi place de mor foto aia unde alearga ea dupa porumbei.
Danelutza,vezi ca somnul ingrasadar face bine la ten in acelasi timp
Miha,si eu sunt satula de zapada pana peste cap
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Danelutza spune:
Flavia cind incepi sa-tzi faci bagajul, hai ca rezolv cu virushii si te astept la mine.
Ange las'ca de grasime nu duc lipsa, la ten tre'sa mai lucrez, dar las' ca ma lucreaza Isabella cind ma mushca si-mi mai trage cite o palma ca sa fuga gripa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
alexa si mami spune:
toate din partea alexei.
e o vreme la noi, de nu scoti nici un ciine habar nu am cind vine primavara.
dana! pt stelute.
danelutza, apropos de tuns. nici alexa nu sta sa puna nimeni miina pe ea. vreo saptamina am fost pe la salon asa in vizita sa se imprieteneasca cu fetele de acolo si cu atmosfera. si aseara era momentu' propice pt actiune. sa o fi vazut pe coafeza(graviduta) transpirata toata, cum o fugarea pe alexa cu foarfeca si pieptenele in miina. era risu risului.
anculina am citi articolul. groaznic. zici ca-s povestiri dintr-un film de groza. e ciudat ca intr-o tara aspiranta la ... se intimpla asa ceva. fla, povesteste si tu despre nasterea sarei. unde, cum, cit...
alexa & fam
andora spune:
Baiiiiiiiii ce cauta bolile astea pe capul vostru? Ca acum vin si le dau na-na
Lipseste si omu; o zi ca deh tre' sa mai dea si-o bila
si va gasste in ograda cu astenii, dureri si mucusori? Offff pup dulce sa va treaca si sa nu luati alte cele
Am vazut=o pe Alexaaaaaa hahaha ce papusica eeeee Si noi rem sa megem in premiera la coafor dar nu ne urnim... n-a fost niciodata dar se impune .
Ma striga deja.. deci revin cand mai am timp of pup dulceeeeeeeee mai ales burtoaselor sic
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
alexa si mami spune:
andreea. mai lasa bilele alea ca te dam absenta nemotivata
fetelor, pe unde umblati?
alexa & fam
mihaela amalia spune:
Noi abia am sosit de afara...am vazut ca s-a mai potolit vantul si tup si noi...a fost super fata de ziua de ieri...azi s-a putut sta in voie...totusi sper sa vina in sfarsit primavara.
Fug sa vad editia speciala de pe Antena, cu fetita aia care a trait 2 ani si...intr-o cusca.
Revin
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)