mamici casnice (18)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
symaco spune:
offf,la micutza printesa sa nu fie cu raceala si cu dintii...ca amadoua deodata e tare nasol!febra poate sa fie si de la dinti!
si noi asteptam sa ne imbolnavim pe zi ce trece....am fost in contact cu doua fete bolnave de varicela si scarlatina.nici unul dintre noi nu am mai avut bolile astea,asa ca acum asteptam sa ne umplem de bube de pe o zi pe alta!.
maine am programare la medic sa vedem ce o zice si ce masuri sa luam...poate avem aticorpi puternici si scapam,desi nu cred...cel putzin unul dintre noi se va imbolnavi!
mi-a revenit tusea aia nasoala in care mi se contracta burta din toate incheieturile...ceaiul de ceapa nu pot sa-l mai vad,asa ca cu d-zeu inainte!
ma duc sa ma intind putzin,sa-mi adun puterile,apoi tre sa o scot pe puiutza la plimbare!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/osna/osna.jpg)
osna spune:
buna fetelor,
primul mesaj mi s-a pierdut,mi-a dat eroare asa ca nu mai astau sa scriu tot,va fac rezumat
in sfarsit pot si eu sa intru si sa va spun ca ma simt mai bine,dupa ce ieri am stat toata ziua in pat mi-a trecut durerea de capatana .vad ca afara este soare,sper sa vina primavara saputem iesi si noi la plimbare fara cojoace.
BIANCA la multi ani!!sa cresti mare si cuminte si sa aduci parintilor bucurii!!!
sa aveti o zi minunata!
impreuna spune:
Bolnavioarelor, cred ca vine astenia de primavara peste noi :(
Si eu ma simt foarte slabita, fara pic de vlaga, anemica si vai de capu meu. Si mai tot timpul obosita, irascibila, stresata si fara chef de nimic :(
Si cand ma gandesc ca si copiii sunt expusi la asa ceva, mai tare ma apuca grijile. Sper ca piticii nostri sa scape de boli, si in afara de dinti (ca e inevitabil) sa nu ii deranjeze nimic.
Corina esti sigura ca tu nu ai avut pana acum varicela? Oricum, nu cred ca ar fi problema pt bb ca deja e mare si pe cale sa va intampine:) Poate scapati, sau poate fetele respective sa nu fi avut varicela...
Svetlana bine ca ti-a trecut durerea de capatana, ca la mine persista:) Ce "tratament" ai aplicat? :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/osna/osna.jpg)
osna spune:
flavia cu ceai de musetel cu miere si somn cu plapuma in cap.
iti doresc sa te refaci repede.14
impreuna spune:
Cu restul ma descurc, cu somnul... mai greu :)
Mersi
Flavia (sotie si mamica fericita)
mihaela amalia spune:
Sa nu ma , stiu ca sunt cam puturoasa zilele astea, dar cred ca de vina e zapada asta care nu se prea duce si ma streseaza
...
Acuma iar ninge la mine...nu mai vreau zapadaaaaaaa
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
diadaniela spune:
La multi ani Bianca!
Geani ,nu ma supar ,mai ! Tu da-ti cu parerea ,ca eu d-aia ma vaicaresc pe aici. Sa mai aud si eu o parere,un sfat ,ceva.
Eu m-am apucat de facutt mancare () ,fii-mea la desene....aiureala de zi .Asteptam caldura!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
symaco spune:
flavia,una dintre fete a avut varicela si cealalta scarlatina...asta e sigur.
eu nu am avut varicela niciodata,mi-a confirmat si mama...numai daca prin absurd oi fi avut o forma usoara si a trecut neobservata.sybille nu a avut ca nu aveam cum sa nu observ iar sotul meu nu isi aminteste,parinti nu mai are sa intrebe!
cine stie,poate totusi reusim sa scapam...maine mergem toata trupa sa vedem cum suntem!
mihaela,la mine momentan nu ninge..dar e un ger crunt si zapada inca de jumate de metru!.la fel ca si tine sunt satula de anotimpul asta..si parca si luminitza de la inceputul primaverii sa stins!
alexa si mami spune:
moama ce somaj! de vina e vremea asta si vb ta flavia, astenia vine peste noi.
ce zice-ti de alexa ?
ieri ne-am imprietenit cu coafeaza si a lasat-o sa presteze. a fost un pic de alergatura prin tot salonul da' am scapat. si unde mai pui ca biata tipa e si gravida in vreo 7 luni. nu mai suportam. transpira si se facea fleasca pe par la baita.
corina, multa sanatate! la fel si tie danelutza si isei. sa treaca.
da' nu se ia nici o masura cu forumul? ca ne-a disperat de citeva zile.
alexa & fam
symaco spune:
la ´´baietelul´´alexa,ca tare duuulce mai e!
cu forumul,am citit pe undeva ca a scris admin,au cumparat hardware(parca)noi,numai ca nu au timp sa le instaleze!o sa mai dureze cateva zile!