mamici casnice (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Trecui sa va spun noapte buna.

Vad ca vorbitzi de tv, eu prind doar TVRI, asha ca cultura, cultura si iar cultura... si telejurnalul de la 19.

Somn ushor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ai dreptate Daneluta ca nu mi-ai vazut ochii azi...imi merge ca naiba netu' asta si plus de asta si forumul asta merge cu incetinitorul

Va spun noapte buna si mai vorbim maine

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Daniela draga, daca tu te intrebi cum o faci pe Isa sa uite dorul de tzitzi si ea cel putin adoarme singurica, eu ce sa mai zic? Daria fara minutele de alint la tzitzi nu adoarme, nu vrea leganata, nu vrea cantat, nu plimbat, nu singurica, nik , ce mai...

Dana, felicitari pentru kilogramul lipsa, dar iarta-ma ca ma bag si eu ca musca... Zici ca mananci ca pasarelele, adica putin, probabil, eu una stiu ca kilogramele care se dau jos fulger la fel de repede la pui la loc si asa ai parte de mari dezechibre metabolice. Asta nu e solutia ideala ca sa slabesti, organismul isi va retine din rezervele de grasime si va elibera tot mai putine si asa ajungi sa papi putin si sa nu slabesti. Nu vreau sa te superi ca ma amestec, fiecare face ce vrea la urma urmei, dar fiind intre prietene, mi-am permis sa zic cate ceva. Inca o data te rog sa nu te superi ca am intervenit.

Daca tot vorbeati de stiri, ati vazut-o pe fetita crescuta de bunic si strabunica intr-o cusca? Eu m-am ingrozit si e asa frumusica, in ciuda conditiilor in care traieste. Of, Doamne...
Eu si Daria am tras o repriza de jucat cu mingiutele, ea le arunca din tarc si eu ma faceam ca fug dupa ele, ca nu le vad, ca ma impiedic, bla-bla, ca s-o incant cat mai mult si am reusit...

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Fetelor, nu ati vazut nici una ca ati uitat s-o sarbatoriti cum se cuvine pe micuta Bia care a facut azi 1 anisor? Eu una am felicitat-o la bebelusi.

si noapte buna, daca nu mai stau prin zona. Oricum merge bine Dc-ul acum...

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

La multi ani pentru Bia!
Fetelor, eu n-am mai avut net deloc zilele astea iar acum merge suuper greu...
Articolele mele le puteti citi pe www.ele.ro
La sectiunea LIDERI cautati Anca Iliescu si acolo gasiti articolele mele.
Nu mai suport vremea asta...Vreau vreme frumoasa, plimbari, concediu...
Pup.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Bianca,la multi ani puiule!
sa cresti mare,sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai

an-k,sa-ti traiasca!

si am uitat sa te felicitam pt. ca de 3 zile forumul abia se misca si greu reusim sa deschidem o pagina...scuzeeeee....

Dana, baga bike nu te lasa

Danelutza,arunca maica tvr-i ca-i de tot rasul.Aia ce draq or face cand "gandesc" programele alea?

va pup si somn usor.
pe maine.

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mamiciiiii! trezirea!
luati de va inviorati
La Multi Ani! Biencuta mica. sa fi sanatoasa si sa aduci parintilor numai bucurii (scuze pt intirziere)

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

La multi ani Bianca

Neatza dragele mele.
Chiar ca e slaba miscarea pe aici (cred ca problemele tehnice sunt de vina) da ma simt si eu cu musca pe caciula
Cum am avut musafiri, nu era frumos sa ii las sa se uite la mine si eu sa stau pe net:) Ieri au plecat musafirii, si tot ieri mi-au venit "musafirii":)
Aseara am fost la niste prieteni, in seara asta ar trebui sa mergem la altii, dar al meu sotz e terminat, asa ca s-ar putea sa ramanem acasa.
Desi sunt obosita, tare imi place sa fiu ocupata, mai putin cu treburile casnice.

Si inca ceva: vreau sa vina caldura, m-am saturat de vremea asta si cred ca nu doar eu. Acum se topeste zapada, va dati seama in ce balti ne scaldam. Am vazut la TV ca si in Buc e groaznic :(

Ca vorbeati de alaptat, eu am facut-o pana la 1 an nu pt ca n-as mai fi avut, dar deja greutatea laptariei era prea mare si nu mai suportam. Da a fost destul si atat.

Iar de dormit, noi dormim separat, Sara singura in camera, la ea in patut. Amandoua suntem tareee sensibile cu somnul, ne trezim la cea mai mica miscare, asa ca era durere sa dormim impreuna, desi s-a nimerit de cateva ori.

Geani ai reusit ceva cu pozele? Nu stiu cum le poti transfera, dar le poti salba din webshots pe PC si apoi sa le pui pe yahoo.

Dana felicitari pt kg pierdut, inseamna ca n-ai "muncit" in zadar:) Papagalul... sta in colivie, inca nu i-am dat drumul ca e ranit saracul (l-a inhatat pisica bunicilor) dar e spre bine, vesel, canta toata ziua. Mi-a prins bine forumul recomandat de tine, al meu sotz il studiaza intens:) Ieri i-am dat sa manance morcovi si am vazut ca ii plac.

Miha 10x de cafea, chiar sunt adormita:)

Hai, mobilizarea

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

sunt si eu pe aici,am mancat 4 felii de paine cu pateu pe urma niste pere...acum curat tastatura ca imi aluneca mainile pe butoane!
mai,sybille vaz ca se obisnuieste binisor cu dormitul la ea in camera,iar noi incetisor o sa facem carare intre camera noastra si a ei!.azi diminetza la 6.30 syb alerga intre camera ei si bucatarie cu derapari pe hol..dupa 5 minute a dat buzna in dormitor si a sarit drept pe tati..dupa 2 minute sforaia ca un ingeras la tati pe piept!.io nu am vazt faza ca dormeam ca un bustean da a sunat tati de la munca sa imi zica!in ultimul timp ma trezesc aproape tot la 1 ora sa merg la wc,si de 3 zile de cand syb doarme separat ma mai trezesc si intre,dimineata ma trezesc de parca m-ar fi batut careva toata noaptea!
dana,felicitari pt kg dat jos...la mai multe!
danelutza,incearca sa mesteresti gingiile la isa cu dentinox sau calgel!
va traiasca papagalii!si io ma gandeam ca mi-ar place niste pasarele prin casa..dar ce fac cu pisica?!ca nu mi-ar placea sa tin pasarica numai in cusca!
ŽLa muuulti anisori Bianca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza cam pe la prinz.

LA MULTZI ANI ! BIANCA

Ange as arunca televizorul, dar ma mai uit si pe alte posturi in afara de TVRI, tocmai pe un post italian vazusem reportajul acum vreo saptamina, despre fetitza inchisa in cusca.
Symaco am crema speciala pentru gingiutze, margelutze ca sa n_o doara atit de tare, dar cred ca de fapt a luat virusul de la mine. Aseara a facut un pic de febra, asta noapte m-a omorit cu urlatul.
Fetelor ia spunetzi-mi ce o fi cu mine, am inchis caldura, transpir ca un cal, oare o iesi raceala la suprafatza ?! Iaca nici azi nu pot sa profit de timpul asta, una ca eu am parul ud pe cap de transpiratzie si doi, mi-e frica s-o scot pe Isa sa nu se simta mai rau saracuta.

Gata sfirsii, ca iar merge in reluare dc.
Va doresc sanatate voua, la bebei si... o zi buna.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput