mamici casnice (18)
Raspunsuri - Pagina 5
diadaniela spune:
Cami si eu imi fac de ca!.M-am spalat la cap ,mi-am pus o masca(verde)pe fata ,mi-am facut manechiura ,pedichiura si acum urmeaza sa-mi aranjez parul..
deci
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
Dana,si eu mi-am spalat dintii,mi-am pus crema pe fatza,mi-am tras tzoalele de casa,baticul de casnica si acum caut aspiratorul de zor
Moamaaa ce distractie pe mine astazi!
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
diadaniela spune:
O,da ,Cami! Frumoasa distractie!
Spor la "dans"!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Flavia ,ca face papagalul? Sara ce zice? Ii place? Fiica-mea e innebunita dupa el .Ii zice Cocuta!
Haide-ti fetele ,ca merge forumul mai bine. Mai povestiti si voi ceva?
Corina,mai ai putin,putin!
Cami ,vezi ca a inceput Teo!
Va pup si astept sa mai scrieti si voi!
A, sa nu uit! Am slabit 1 kg!.
Dana
mihaela amalia spune:
Danelutza spune:
Dana sa intzeleg ca ai aruncat cheile de la bucatarie sau ca te-ai apucat de dansat ?!
Fetelor eu n-am facut nimic azi, ba da spun minciuni, am iesit jumate de ora cu Isabella in gradina ca prea era frumos si soare, si chiar daca mami nu se simte bine, ce vina are copilu'sa stea inchis toata ziua in casa ?! Am facut o supusoara cu perisoare pentru bebelusha, iepurash cu suc de rosii pentru diseara, gata acum botonez.
Mihaela dar unde umblashi, ca parca nu-tzi vazui ochishorii azi...
Ange las' c-o sa ma distrez si eu ca tine, dar sa-mi treaca raceala asta ca ma omoara. Am de gind sa incep cu spargerea geamurilor, ca unde-i semineul s-au cam afumat, asha ca rup perdelele, sparg geamurile si fugaresc aspiratorul
Flavia unde esti, ai disparut la dresat papagalul ?!
Fetelor mi-a trecut durerea de cap, am tras un panadol pentru mame care alapteaza si vad ca... a trecut durerea ca prin minune.
Iar ma urla ploada, va las, prevad un somn ca noaptea trecuta, ca sta sa iasa un dintzuc.
Ma gindesc cu jale cum o sa-i tai eu dorul de tzitzica Isabellei, ca tare e haioasa cind sta in genunchi si suge si mai stringe gurguiul sa iasa lapte si iar mai suge.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Daniela ,mananc asa cate putin ca pasarelele .Vreau sa fiu supla si matasoasa!
Dana
ange spune:
Dana,da am vazut-o pe Teo dar nu am auzit ce a spus.bazaia aspiratorul
mi-am indeplinit misiunea(curatzenia).Acum trec la oala(mancare)
apoi merg dupa Robert si Maia.
Mâi, ascult stirile!Ma dispera ce se intampla in Ro. aia...numai nenorociri.De ce oare?!
Dana,felicitari pt. kg. in minus.
Eu mi-am facut un test si cica sunt perfecta .Inaltimea mea cu kg. dau bine.Dar nu da bine deloc burta.Abdomenele alea ma dispera si nu se vede nimic.Am vazut o crema pt. abdomene.Oare face minuni?da ma duc sa mi-o iau sa incerc
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
diadaniela spune:
Cami ,pai te uiti la Pro d'aia vezi nu mai nenorociri. Daca te-ai uita si la alte canale ai mai vedea si altceva.
Dana
ange spune:
pai daca numai pro tv prind
de la antena dau dimin. putin cu unul "gainusa" si apoi observatorul.atat.
in rest "b1" si tvr internat. care e o tzeapa de program
asa ca ma "delectez" cu Esca la greu
facui si mancare.
acum mananc o inghetzata mareee cu fructe,frisca si sirop de ciocol.Asta pt ca am vazut ca stau bine cu kg.
va pup.am fugit dupa copii.
ange,mamica de 2 ori
foto