mamici casnice (18)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
andora spune:
Danelutzo fa-te mama bine ce-i cu taraganeala asta cu raceala? E-e-e! Acum iti dau na-na!
Symaco eu am citit cum ca de regula e mai usor la al doilea dar exista si exceptii cu duiumul. Asa ca roaga-te de bebe sa iasa rapid si cum trebe' ca el si cu Doamne-Doamne sunt singurii responsabili hihihi
Alina scumpo baga colegu' rapid la bile ca numai africani nimeresc Ma sper sa fie doar ceva viroza si nu alte belele cu finutu;. Ma enerveaza doar asistentele alea ca vorbeste gura fara ele, doar n-a facut nici o analiza inca din care sa reiasa ceva talasemie
Hai ca fug la gogo papa!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
impreuna spune:
Acum mi-au plecat musafirii, am fost tare ocupata si n-am avut vreme de PC..., dar macar m-am distrat live:) Am iesit aseara in oras cu o gasca de prietene, restaurant + cascat ochii prin magazine, doamne ce bine m-am simtit:))
Acum mi s-a trezit Sara, trebuie sa ii dau papa, dar am zis sa scriu totusi cate ceva sa nu ma dati disparuta:) si revin (si la mine merge tare greu DC)
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
fetele,eu azi ma plictisesc pe aici prin casa. Mai stau la calc, mai ma joc cu fii-mea ,mai sterg un praf....Vremea e oribila ,nu e de iesit afara. Ma dispera forumul asta cat de incet merge.
Mai spuneti si voi cate ceva ! De ce v-ati lenevit asa? Din cauza vitezei forumului?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Dana ce face papagalul? Mai zi si mie cum e, ca eu inca nu ma dumiresc ce trebuie sa ii fac:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
gegea spune:
Salutare!
E generala treaba asta cu forumul, dar nu ma las...
Noi suntem bine, Daria a facut nani pana la 10, spre deliciul meu, iar acum vorbeste cu jucariile.
Va multumesc pentru raspunsurile legate de alaptat.
Daniela, asa e... si eu tot pana la 1 an, cu o mica extindere: o luna sau doua. Si noi vrem sa mergem la mare si mai avem si o nunta la Cluj si nu mai rezist sa-mi deschid lactobarul pe oriunde.
Andreea, multa sanatate finutului!
Va las... sa aveti o zi frumoasa!
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Geani si Daria (03.04.05)
diadaniela spune:
urmareste topicul
http://www.roportal.ro/discutii/ftopic2026.html
Pune-mi intrebari si am sa-ti raspund.Ii trebuie cusca ,mancare ,o oglinda in cusca ( sa creada ca nu e singur),nisip pt tavita .Si sa-i dai drumul prin casa ,sa nu-l lasi numai in cusca.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Eu am alaptat-o pe fii-mea pana la 1 an ,dar de la 10 luni am inceput sa-i inlocuiesc cate o masa de san cu una cu lapte Dorna. .Incet ,incet ,am intarcat-o si nici nu si-a dat seama .
Dana
Danelutza spune:
Tot eu si tot racita, si durerea asta de cap nu ma mai lasa, si tare-i frumos afara, si...si...
soatza mea arata cam asha , eu asha
, Isa a adormit, am dormit si eu de fapt vreo jumatate de ora pe la prinz, dar m-am trezit in urletele Isabellei.
Va multzumesc ca sintetzi dragutze si va ginditzi la mine.
Dana eu nu pot sa-i inlocuiesc laptele, ca odrasla mea nu vrea biberon si pace. cind am fost la pediatru, mi-a dat o sticla cu apa bineintzeles cu biberon, sa-i dau sa bea ca sa faca pipi, ce scuipa biberonul, il rontzaia si dupa aia l-a impins cu limba.
Dispar fetelor, ma duc sa fac o supica Isabellei.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
ange spune:
si eu paci.
si la mine merge ingrozitor...
chiar nu-mi vine sa intru pe subect din cauza "vitezei"
si la noi e vreme naspa.cica va ninge
l-am dus pe Robi la gradi.
astazi imi fac de cap
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert