mamici casnice (18)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/osna/osna.jpg)
osna spune:
am o durare groaznica de cap dar nu am indraznit sa beau nimic de frica sa nu-i fac rau bebelui.
nu am intrat azi ca la mine a mers foarte greu forumul.
va doresc o seara linistita
svetlana13+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ange spune:
acum merge super forumul dar este 2 noaptea la voi
asa ca degeaba merge daca voi dormiti
eu ma duc la Varlam al meu ca acum da sa inceapa
si la noi e vreme naspa.Nu bate vantul si nu ninge dar este intunecat si da s aploua tot timpul...aiurea!
sa aveti o noapte buna si un somn lin.
ne "vedem" maine de-om reusi sa intram pe aici
cand nu merge dc-ul nu ma simt bine deloc.Suna a dependentza?!?!
pe maine.
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
andora spune:
Hai ca azi vine eu cu , ce atata cafea. Neata mamici somnorici!!!!!!!!!
Aparui si eu dupa neste zile de chiul.... odta cu zapada asta si cu ninsoarea care nu mai conteneste.. e bine insa ca a trecut vijelia ultimelor 2 zile, ieri nici n-am scos maimuta afara ca o lua pe sus, alaltaieri insa am scos-o de 2 ori cu toata ploaia si vantul.acum ninge si sigur mergem la zapada nitel....
Ma da ce palavragesc aiurea Voi ce faceti dom'le azi? Am vazut ca Flavia s-a-ntors dar -a povestit cat trebuie
, vazui si ca vorbiti de intarcat, de nanica.... Eu am alaptat-o doar 4 lunisoare dar am mamici in grupusorul nostru care au intarcat bebeii dupa un an si depinde f mult de copil cum trateaza "problema". Pt mamici am vazut ca e la fel, unele au dureri altele efecte negative de la medicamene de oprit lapticu; altele n-au nimic. Asa ca va tin pumnisorii sa fie ok!
Cu dormitul - si gogoasa doarme cu noi in pat de pe la cateva lunisoare. Am luat-o pt comoditatea noastra... si acum n-o mai putem dezavta. Daca o punem in patutul ei numai in picioare si calare pe marginile de lemn ar sta iar noaptea e musai sa aiba loc de intors/sucit/cracanat. Asta e, la vara urmeaza dezvatarea in vederea pregatirii pt cresa...
Hai ca termin palavrele. Finutul meu e tot in spital, i-a trecut febra si acum au aparut voma si diareea, anspa rau, i-a gasit o anemie si asteapta coprocultura si alta analiza care se da intr-o sapt tot la sange care indica sau nu rpezenta. talasemiei O desteapta de asistenta a inceput sa povesteasca familiei ca sigur are talasemie si parintii saracii au gasit pe net tot felul de povesti horror despreasta, sunt la pamant. Eu sunt sigura ca e vreo enterocolita si chiar daca ar fi sa fie talasemie poate fi minora, ceea ce nu necesita multe batai de cap
In fine....
Va pupacesc acum si va astept cu noi vesti si povesti
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Sa ma spovedesc... m-am apucat de biliard pe yahoo.. vreo amatoare? ca eu sunt varza adr addicted deja
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
symaco spune:
aseara, a fost a doua noapte cand syb a dormit separat....eu cu tati am dormit putzin mai linistiti,dar de cate ori ma trezeam peste noapte ma luau depresiunile si paranoia in acelas timp..repede in camera la syb sa vad daca tot e ok!.incet ne vom obisnui cu´´despartirea´´,am impresia ca a mai facut un pas spre ´´maturizare´´ si bebelina mea pe care inca o umplem de pupici in curand o sa-si puna semnul e interzis pe usa la ea in camera.si la fel de curand o sa vina vremea ca ne zice sa batem la usa inainte sa intram
..mda,am luat-o razna!
azi inainte de 7 a fost trezirea si a facut un circ ca tati tre sa plece la munca,si se tinea pe picioare la tati si urla sa nu plece...o avea si ea acelas sentiment ca mine,simte ca oarecum ne pierde?!
geani,eu am alaptat 3 saptamani,1 saptamana normal si celelate 2 cu mulgatoarea electrica.nu a fost sa fie,desi mi-am dorit tare mult!dar oricat de mult m-am tras de tzitzi nu au mai dat productie!
danelutza,ce iei pt raceala?
osna,la fel si eu cand am ceva mi-e frica sa inghit pastilutze...ma tratez ca niciodata,cu ceaiuri sau pur si simplu stau pana imi trece!
flavia,io o sa nasc in timp ce scriu pe forum!
andreea sper ca finutul tau sa nu aiba nimic..analizele sa fi dat gres!
andora spune:
Symaco mamicule, ai mai grija... haha ma gandeam ca la al doilea bebe o sa cunosc simptomele nasterii, ca la Gogo nu le-am citit deloc Asa ca tine-ne la curent cu dureri de burta, doape si alte alea
Mie mi-a inchis fiica-mea biliardul odata cu pcul si acum trag cu ochiul pe aici ca deja am pierdut puncte. Felicitari eclor care-si dezvata copchilul de dormit cu parintii!! Daca aveam o camera innplus pun pariu ca dormea si ea ca omul in camaruta ei, dar asa... uff fioug ca ma striga-n disperare paaaaa
Danelutza spune:
Buna dimineatza si de la mine
Andora multzumesc pentru... mama, dar deja is beata, de raceala nu mai scap. Toata noaptea mi-a curs apa din nas si colac peste pupaza m-a mai trezit si Isabella la fiecare doua ore, iar dimineatza la 6.15 a dat desteptarea cu urlete, de fapt toata noaptea a urlat, o fi de vina vreun dintzishor. Asha ca pe la 9 am pus-o in patutz ca miriia prea tare, a urlat un pic, dupa care s-a asezat cu fatza in jos, pe burtica, si ... a adormit
, e asha scumpa cind doarme cu funduletzul in sus ca-mi vine s-o musc de poponetz.
Symaco nu iau nici un medicament pentru raceala, ca daca dau lapte la ploada, nu pot ca mi-e frica. Cit despre problema ta cu fetitza creste, inchide usa, ciocanit la usa, si eu incep sa ma gindesc si sint sigura ca o sa sufar, dar asta e... cresc si noi imbatrinim.
Si daca ai de gind sa nasti in direct pe dc, sa ne anuntzi sa te ajutam
Gata am terminat, revin mai tirziu, mai las si restul populatziei sa se trezeasca, sau sa le-o trimit pe Isabella mea, sa traga o trimbitza.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
symaco spune:
andreea,si eu zic la fel deocamdata ca atunci cand va fi timpul imi voi da seama mult mai repede ca tre sa nasc...cu muuult timp inainte,incat apuc sa mai scriu si pe aici cate ceva?!...poate si sa las ceva mancare in frigider sa nu imi dea oamenii iama prin vecini
mamicutze care aveti 2 nasteri cel putzin la activ cum sta treaba,seamana simtomele si nasterea cat de cat?!
danelutza,asa e,daca alaptezi mai bine te feresti de pastilutze!.io incerc sa fio online cand se intampla minunea...o sa trambitez asa de tare sa ma auzitzi cu toatele!
am aruncat un ochi pe la mamici de martie-aprilie si o fata tocmai scrisese``mi s-au rupt apele,am plecat la spital,tineti-mi pumni sa ne intoarcem cu bine´´!!´
alexa si mami spune:
'neata gagici!
ce vremeeeee! ninge si e plin de balti. da' tot o sa iesim putin sa ne aerisim.
corina suntem alaturi de tine, da' sa ne anunti cind tre' sa incepem sa facem galerie
alaptat la mine=un vis frumos. alexa a beneficiat vreo 3 luni, ca io timpita nu stiam ce si cum si am lasat oboseala si stresul sa-si puna amprenta. si lapticu a disparut treptat da' cunosc pe cineva al carei baietel are 2 ani (in mai) si nu poate renunta sub nici o forma. a zis ca ii mai ramine o solutie, sa plece 2 zile de acasa singura. nu de alta dar trebuie sa-si reia serviciul.
danelutza, multa multa sanatate! sa treaca, da' sa nu se ia. baga mamica ceaiuri la greu: tei cu miere, cu lamiie. asa facea si alexa cu trezirile in toiul noptii urlind. de la dinti. ma si speriasem, credeam ca e bolnavioara. bine ca acu' s-a mai linistit. ai mare rabdare.
andreea, bine ca ai mai aparut biliard? hai ca ti-l pun on line pe colegu'. sanatate finutului. ceva asemanator a fost acu' vreo luna la noi in pitesti. era spitalu' plin de cupii kk-ciosi si cu varsaturi. enterocolite si cica un virus, care fix intr-o saptamina cedeaza asa tam-nesam.
da' unde's fetele?
alexa & fam
diadaniela spune:
Groaznic merge forumul!
Ma duc sa ma joc cu fii-mea . Revin!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana