mamici casnice (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

si la mine merge greu...
ziua am renuntat sa intru pe aici pt ca stau cate 10 min. sa intru la sub. nostru
asa ca eu va scriu seara.
o sa fac altele mai bune decat sa astept sa se incarce o pag. de forum
hai ca mis nervoasa.dar o sa-mi treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Trecui sa salut ca dispaream iar pe pagina 2.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Buna, fetelor!
Flavia, bine ai revenit.
Anculina, am citit articolul si intr-adevar e strigator la cer ca se poate intampla asa ceva in spitalele unei tari aspirante in UE. Cred insa ca nu e un caz singular, exista o proportie covarsitoare de asemenea spitale si e pacat... Imi pare rau ca ai trecut prin asta!
Corina, bravo pentru schimbare! Si noi mai avem nopti in care dormim cu Daria si e asa placut...
Daniela, imi pare rau ca raceala nu a cedat. poate mai trece un pic...

Noi am fost cam somnoroase si am dormit de la 5 la 6,30. L-am certat pe tati ca ne-a lasat atata, mai ales ca in ritmul asta, Daria nu serveste somnic mai repede de 12. Ei, asta e de-acum, ce-o fi, o fi...
Mai, fetelor, ce-o fi cu vremea asta? Acum sunt stirile si e groaznic, zici ca e in toiul iernii, in toata tara. Brrr...

Va las si va pupacim!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Buna, fetele!
La mine nu prea merge netul! Azi nu o mers!
Flavia, te-ai intors??? Auzi, te-as intreba ceva? Nu esti obosita? Pe deasupra mai ai si musafiri aproape non stop... Cum rezisti?
La mine vor sa vina in seara asta niste prieteni, chiar cand Andrei a adormit mai devreme decat de obicei si ma gandeam si eu sa ma odihnesc... cand colo primim mesaj ca... vom avea oaspeti!!! Si sunt asa de obosita!!!!!!!!! Toata ziua am facut mancare, am fost la cumparaturi, ...nimic nou!

Pa, fetele!!!

adriana

Mergi la inceput

Geani multzumesc pentru pupici, poate or fi de leac.

Vad ca vorbitzi de copilasi ca dormitzi cu ei, he, hei si eu as dormi, dar am invatzat-o inca de la inceput in patutzul ei, mi-era frica s-o aduc in pat cu noi sa n-o turteasca tat'su, asha ca acum ii dau pupici, ma joc cu ea, ma mingiie, o pun in patutz, ia ursuletzul in bratze si adoarme zimbindu-mi. Ma mai tzine citeodata de mina, dar in pat cu noi... nimic... nu vrea sa doarma si gata, se foieste de nu mai poate si incepe sa plinga.
Vad ca tot cam liniste pe aici, daca nu mai intru in seara asta, va spun noapte buna si somnuletze usoare, aaaa, si vise placute. Eu ma duc sa visez vreun fat fromos ca ma pupa sa-mi treaca buzele. V-am spus ca am incercat cu soatza, da' nu s-a prins leacul.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Danelutza,cred ca e liniste din cauza ca forumul merge greu.Stai cu minutele bune pana se incarca o pag.probabil fetele nu au rabdare sa-sa astepte si deasta e liniste la noi aici
Somn usor si vise placute alaturi de fat frumos!

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Fetelor, ce faceti? De ce somati in masa?
Am citit la topicul cu intarcarea din experienta altor mamici si m-am cam ingrozit. Se merge pe varianta sa nu faci copilul sa sufere, sa fie pregatit pentru acest moment, sa se plictiseasca singur de tzitzi si toate astea ca sa nu fie traumatizat. Bine, imi dau seama ca toate sunt enuntate drept regula pe care nu esti obligat sa o respecti, dar totusi mai intreb ce ne facem noi? Daria nu va fi nici la 5 ani pregatita sa renunte, iar eu ma gandeam sa fac pasul asta la 1 an si 1 luna, adica exact dupa Pasti. Mi-e frica de ce va fi atunci, stiu ca va suferi mult.
Voi cat ati alaptat? Tu Daniela cat vrei sa mai alaptezi?

E cam maraita, merg la ea si poate mai revin. daca nu, noapte buna!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Gegea ma gindeam sa-i dau lapte pina la un an, dar sa vad cum stau cu productzia poate mai prelungesc vreo luna-doua, dar sigur in august cind merg la mare nu vreau sa ma traga de tzitze pe plaja.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mey credeam ca e de vina antichitatea mea de pc-u'. a stat deschis toata ziua, da' m-am enervat si l-am deconectat.
vremea asta ma dispera. vreau caldura si primavara. la noi a plouat toata ziua si a batut un vint de mama-mama. abia am iesit de dimineata la cumparaturi si in rest sechestrati la domiciliu.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

somnoroselooooooor! hai postati ca ne dau astia pe pagina 2. rusine mare.

alexa & fam

Mergi la inceput