mamici casnice (18)
![](images/user_woman.png)
CATALOG - mamici casnice
andora - Andreea 14.02.1977
ange - Camelia 10.03.1972
an-k - Anca 19.10.1982
alexa si mami - Alina 24.01.1979
Anculina - Anculina 30.06.1977
andradanatalia - Andrina
adinell - Adriana
Bimilit - Bianca 11.03.19..
candy24
Crismir - Mirela 1.03.1976
dana d - Dana 15.06.1967
diadaniela - Dana
Danelutza - Daniela 14.05.1967
Gargaritza - Cristina 6.10.1977
gegea - Geani 4.04.1980
impreuna - Flavia 28.08.1979
ioana2004 - Mariana 22.01.1976
mama_de_bebe - Stela 17.05.1975
mihaela amalia - Mihaela 13.06.1982
mirela alina - Mirela 7.10.1977
Mona_B - Mona
nelia - Cornelia 22.09.1968
pinguleasa - Nicoleta 18.10.1982
porumbel30
ralucule - Raluca 1.07.1978
raalucutza - Raluca 17.10.1982
osna - Svetlana 28.01.1979
symaco - Corina 28.12.1982
Tina_Welsh - Tina 14.02.1984
Sa fim iubite !
suntem pentru ca suntem
si
Mamici ori 1
andora - Raluca Maria(Gogo) 10.10.2004
Anculina - Maria Carolina 26.05.2004
An-k - Bianca 14.03.2005
alexa si mami - Alexa 23.10.2004
andradanatalia - Andrada Natalia
adinell - Andrei Matia 22.09.2005
CRISMIR - Robert Cristian 19.10.2004
diadaniela - Alexandra 27.11.2002
Danelutza - Isabella 5.06.2005
Gargaritza - Irina 6.02.2005
gegea - Daria 3.04.2005
impreuna - Sara 25.11.2004
ioana2004 - Ioana 23.20.2004
mirela alina - Matei 11.09.2003
Mona_B - Vlad Andrei 5.12.2004
mihaela amalia - Amalia 14.10.2004
pinguleasa - Alexandra Celine 20.12.2004
ralucule - Tristan 7.10.2004
Mamici ori 2
ange
Maia Ioana 16.11.1998
Robert Mihail 13.05.2003
Bimilit
Tudor 23.09.1993
Matei 24.02.2005
dana d
Alexa 8.09.1994
Ilinca 28.02.2003
mama_de_bebe
Bianca 8.05.2004
Robert 1.06.2005
nelia
Agata 28.06.2001
Tudora 30.04.2005
symaco
Vanessa Sybille 15.12.2002
bebe Anastasia - in burtica
Mamici ori 3
Porumbel30
Andrei 1.02.1998
Paul 9.11.2001
Ian 9.02.2006
Burtici
Tina_Welsh - 5.04.2006
osna - 09.2006
symaco - 17.04.2006
raalucutza - 25.05.2006
Nastere usoara pretenele!
Aniversarile lunii
mamici
Mirela (crismir) 1.03
Cami (ange) 10.03
Bianca (bimilit) 11.03
copii
Vlad Cristian (mami vladhana) 1.03
Bianca (mami an-k) 14.03
ALBUMELE NOASTRE
pt. foto solicitati userul si parola
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70825" target="_blank">capitolul 17
Raspunsuri
ange spune:
poftiti va rog! va astepta.
sa aveti o zi buna!
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
symaco spune:
aloha!
noi suntem ok si din fericire inca cu!saptamana asta facem programare la medic,sa vedem ce mai zice!
aseara a dormit fiica-mea pt prima data la ea in camera,a fost tare ciudat pt noi...ne-am trezit intr-una amandoi si mergeam sa vedem ce face!
printesuca a dormit foarte bine,iar cand sa trezit de diminetza a venit cu cu ursuletul ei langa mine sa o mangai pe spate!.
mie imi venea sa plang aseara cand m-am duc in pat..fara ghemotocul meu in brate,egal ca imi tragea picoare in burta,ne arunca jos din pat si dormea jumate urcata pe unul dintre noi...era langa mine si tare imi placea sa o pipai noaptea,sa vad daca e invelita,sa vad in ce pozitie mai doarme!
cum v-ati obisnuit voi cu dormitul separat?ca eu dupa prima noapte imi vine sa dau inapoi,desi ea pare tare incantata ca e ´´fetitza maree´´!
Danelutza spune:
multzumesc de cafea, e rece cum imi place mie
Buna dimineatza si de la mine. Uraaa, a dormit Isabella mea de la 8.30 aseara si a inceput sa miriie dimineatza pe la 5.30, cred ca daca ii dadeam suzeta nu zicea nimic, dar cum aveam silicoanele ca plesneau, i-am dat o portzie de tzitza, minca si se inneca, ca era prea mult. Apoi s-a trezit la 7 ca de obicei.
Anculina nu se deschide articolul, cred ca o fi de vina virgula care ai pus-o dupa adresa.
A, deci matalutza ai lipsit motivata zilele astea.
Flavia ce fac bunicii ?! nu ne povestesti ?
O zi buna la toate, si... desteptareaaaaaaaaaaaaa
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
impreuna spune:
Am aparut si eu, nu conteaza ca inca nu mi-am desfacut bagajele, da am trecut sa vad ce faceti:)
A fost super fain, ne-am distrat, ne-am simtit bine, mai putin ne-am odihnit, da este vreme.
Am fost rasfatati de toata lumea, ne-am intalnit cu parinti, bunici, frati, verisori, unchi, matusi, viitoare neamuri
Cand se incalzeste afara merg sa stau mai mult, acum la noi e o vreme naspa, iar zapada mare si frig :(
Cum ati petrecut sarbatoritelor? De fapt Cami a povestit, Bianca cred ca tine secret:)
Andreea deci iti pleaca soacra Imi pare rau de nepotel, sa se faca bine cat mai repede
Adriana le doresc multa sanatate tatalui si bunicului tau, si mamei putere sa faca fata. Lasa ca vine caldurica si mergeti si voi acolo sa le fiti alaturi, sigur se vor bucura mult. Unde stau in Oltenia?
Am gasit un papagal la bunici in curte, era pe cusca cainelui mort de frica, l-a inhatat si pisica si l-a ranit sub aripa. Sotul meu l-a luat si l-a ingrijit si s-a mi vindecar, iar acum l-am adus acasa si habar nu avem ce sa facem cu el, cum sa il intretinem, ce sa ii dam de mancare...
Dana poate ne mai dai tu detalii, ca esti mai avansata:) Ce m-am bucurat cand am vazut ca ai si tu papagal, ca are cine sa mai imi dea sfaturi:)
Gravidutelor ma bucur ca sunteti toate ok, si bb-ii la fel, si mai ales ca nu a nascut nimeni cat am lipsit eu:)
N-am apucat sa intru inca la albumele cu poze, dar o voi face cat de curand, mai ales ca aveti "prospaturi":)
Uf... azi astept musafiri, acum ma apuc de curatenie, despachetat, apoi cumparaturi, pregatit mancare, iesit cu prietenele in oras + musafiri... intr-un cuvant "intru in priza":)
Va pe TOATE, raman prin zona.
Flavia (sotie si mamica fericita)
Anculina spune:
Buna fetelor!
Am vazut si eu ca nu se deschide. O sa intru pe mesajul meu anterior sa scot virgula, daca aia o fi de vina. Daca tot nu se deschide, intrati cand aveti timp pur si simplu pe site.
Brrr! Ce vreme...Si azi e ziua de nastere a baietelului cel mic al nasilor si tb sa umblu dupa cadou si mi-e urat sa ies din casa...
Pup.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
Anculina spune:
Am scos virgula. Acum se deschide ! Bravooo !
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
alexa si mami spune:
cum mey flavia, io's nimeni?
eu cred ca vremea e de vina pentru absentele fetelor. la noi cel putin tot ploua si bate vintul. vreau primavaraaaaaaa!
fla, povesteste-ne mai pe larg cum a fost. ati fost si cu sara, nu?
corina, felicitari pt marea realizare. cred ca semanam mult. asa suntem si noi. chiar daca doarme urcata pe noi sau ne trezim cu cite un picior in coaste, tot mai bine e linga noi. imi place sa o pup, sa o mingii noaptea, sa verific daca are febra, daca e invelita etc. nu stiu cind si mai ales cum o sa facem trecerea la camere separate.
alexa & fam
ange spune:
si eu dorm cu Maia mea.Camera ei este camera de zi
Nu ca nu ar vrea ea sa nu doarma singurica!! nu! eu sunt de vina.
Mi-emi place sa dorm cu ea,sa o mangai,sa o invelesc,sa o pupicesc noaptea,etc.Asa cum spunea si alexa si mami
Sunt convinsa ca atunci cand se va marita nu ma va lua in pat cu ea asa ca nu ma stresez cu subectu asta
fetili,se poarta in ro. unghiile false.Sunt cabinete unde poti sa-sti completezi unghiile,sa ti le retusezi,aranjezi,etc? Este scumpa o treaba deasta?
Danelutza spune:
Anculina mai scrie o data adresa la capitolul asta, ca sa cetesc si eu...
Flavia asteptam sa povestesti si... nu esti singura pe aici, numai ca nu-s ce are ca la mine greu mai incarca paginile si ma enervez.
Fetelor nu-mi mai trece raceala, mi s-au crapat si buzele, tre'sa caut vreun tip sa ma tzuce ca vad ca tzucu'lui colegu'n-a avut efect.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami