mamici casnice (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Flavia frumos papagalul, dar cind il botezi ne invitzi si pe noi, asha avem motiv sa punem de o petrecere
Sa va spun ce a facut ploada mea azi, dupa ce ca e racita ca mamasa, toata dupa amiaza a spus ta-ta, ta-ta, ta-ta, l-a innebunit pe tatsu cind a auzit-o, i-am explicat ca-i tata in romaneste, ca papa o sa-i spuna cind o sa-i fie foame.
Ange ai grija sa nu te bronzezi prea tare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

salu' microbistelor ! cit e scorul?
cami, trezeste-te mama si lasa-l pe brad. nu vine el colegu'?
fla, ce dragut e poiii!
danelutza, e mincacioasa isa? daca da, are ta'su noroc sa o auda strigindu-l
geani, super poze! cretulina e o dulcica. aici seamana f tare, cred ca la freza
eu acu' am intrat si mai ramin. da-ti un buzz.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

M-am trezit da nu ma lasa Sara sa tst, cu o mana scriu, cu alta o tin pe ea la distanta:)]]

Danelutza tare faza ce tata si papa:))

Alina, s-a calificat Rapidul, sa speram ca va face si Steaua la fel diseara.

Ma duc la joaca, nu inainte de a va lasa cate o calda:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

OleeeeeOleOleOleeeeeeeeeee
RAPIDUL A CASTIGAT URAAAAAAAAAA
Mai fetelor eu mi-s rapidista din fasam doar d'aia ma facui eu cheferista Asa ca-s tare bucuroasa.....
Si da, OLEEEEOLEOLEOLEEEEE, SOCREEEEELLA NU MAI E aici la noi evident, sa-i dea Dumnezeu sanatate ca e si post si fara ea nu stiu ce ne-am face cu papica proaspata . Fla, a plecat saracuta de 8 martie, nu va ziceam eu voua ca-mi face un super cadou cineva si Alinuta manca-o-ar mama a ghicit? Hihihi, de aia am intrat eu in perioada asta de plutire si de fluturasi in cap, bile si alte rabufniri Cine mai e ca mine
Ma l-am vazut si eu pe Pokiii haha ce scump si verzui e, dar galbenul Bananei nu-l intrce nimeni totusi! Felicitari
Danelutza felicitari domnule pt "TATA". La voi inseamnaceva "tata" sau sotiorul poate fi convins sa i se spuna pe romaneastie??
Cami asa deci cu Bradutu' ala, ma eu sunt moarta dupa Nick Cage, nu's ce ma atrage-n halul asta la el, cred ca vocea in primul rand
Si sa nu uit, vreau si eu o poza cumva cu Varlaam ca de mult ma arde curiozitatea sa stiu cine e Cine se ofera?

In rest.. deci trecand la lucrurile serioase... fetita aia din cusca mi-a frant si mie inima, e asa frumoasa si are asa niste ochisori angelici, si asa de bucuroasa era saraca spalata si cu jucarica in manuta...uffff... si mi-a ramas in minte figura ei - odata stalcita de furie incercand sa iasa din cusca si odata cum spunea prezentatoarea ca :cum vede pe cineva zambind rad si ea:. Off,... fara cuvinte... dar imi vin in minte in acelasi timp si zecile de tragedii in care mor copii din cauza nesupravegherii la tara, arsi, curentati, inecati etc si ma gandesc cum spunea un preot ca "e bine sa alegem pacatul cel mai mic", ma gandesc ca batranii aia oricum n-ar avea grija de ea dupa cum se vede... of da la aproape 3 ani as nu poata copilu fugi, se juca, trai?!! E strigator la cer!

Ufffff. Hai ca va pupic dulcic pe toate!!!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata! multumim flavia de cafeluta, ca buna e ... parca te si vad cu sara tinind-o sa nu sara pe tine. frumoasa pozitie.
am auzit si io de dimineata la circotasi de rapid, da eu vreau sa vad ce face steaua. bravo lor!
andreea, trezestete mama din visare. revino-ti la programul obisnuit. mai povesteste de gogo.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

neatza!
bai,ieri sybille mi sa trezit pe la 6.30 cu chef de raliu,apoi a venit la noi in pat si a mai tras un pui de somn!nu am facut nani la pranz ca am zis ca seara sa fie foarte obosita si doarma mai bine...ne-am plimbat,am alergat,am avut musafiri,baie in cada de vre-o ora,totul cu scop sa fie cat mai obosita. azi noapte la 3 cand io dadeam iama la frigider sybille in spatele meu,pe langa jumatate de infarct ce era sa-l fac,ea cu o gura pana la urechi ma intreaba ce fac´´pai,mie mi-e foame,vrei si tu?``...´´io,nu vreau,da tati mai e acasa,sau a plecat la munca?``
´´pai,tati,doarme´´
´´ok´´si o zbugheste in dormitor
cand ma duc in pat syb cocotata pe tati dormea de numa..,a dormit pana pe la 8 si acum pare tare bine-dispusa!
ce sa mai fac?ca mie nu mi se pare ok sa-si intrerupa somnul..dar pe de alta parte daca adoarme imediat la noi in pat.apoi,ma gandesc ca asta e jumate de masura,adica nici la ea in camera nici la noi....cum sa o pacalesc sa doarma pana diminetza la ea in pat?!
fooarte frumos papagalul,flavia>!
cu tunsul,la noi a fost prima data greu pana a vazt ca nu face´´buba´´.si oricum l-am dus si pe tati la tuns,prima data syb si pe urma tati,a fost destul de linistita.....acum zice ea singura ca vrea la tuns ca´´imi intra parul asta pe ochi´´!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Corina ce semnatura tare ai:)
Cu dormitul... nush ce sa zic. Poate e o perioada de acomodare pt ea, si cu timpul o sa doarma singurica la ea in camera. Mai ales dc vine bb, o sa vi se cam schimbe programul.

Andreea ce fain de voi ca ati ramas singuri dupa atata timp, asta da viata, mai ales cadou de 8 martie:)

Si eu vreauuuuuuu sa stam singuri, asteptam sa vedem ce oferte apar la constructii pt anul asta, poate poate ne luam un apartament.

Azi la amiaz trebuie sa merg cu Sara la pediatru pt cantarit+masurat, eu credeam ca asta de face la 1 an, nu 1 an si cateva luni bune... In fine, dr era disperata ca nu are cum sa dea de noi, ca ne-am schimbat nr de tel si n-am anuntat-o.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza
Flavia multzam de cafea.
Alina e mincacioasa Isa, ca-mi maninca si urechile. Se uita la tatsu cind maninca si incepe iiiiii, si daca vede ca n-o baga in seama bate cu minutza in masutza ei ca sa-i dea papitza.
Andora in italiana nu inseamna nimic tata, asha ca papi nu poate confunda cuvintul cu altul. Felicitari ca a plecat socrella, apropo' cind dai de beut ?!
Corina fetitzele astea-s smechere tare, se pun bine cu taticii, eu deja am inceput sa vad ca mami e mami , si tati e cel cu care face ea ce vrea.
Ange te-ai bronzat sau nu ?!

In alta ordine, iar m-a omorit Isa azi noapte, pina pe la trei m-a trezit din 10 in de minute si nici urma de dintzishor ca am controlat dimineatza. A adormit pe la 3 jumate si s-a trezit pe la 8 fara douazeci.
Fetelor la mine e o vreme de kk, ploua, asha ca mi-am trimis colegu'dimineatza sa-mi aduca o laditza cu lemne, am facut focul in semineu si acum ma duc sa ma incalzesc la talpi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

flavia,ieri cand ceteam si ma crizam pe un alt seit am zarit semnatura si am furat-o fara rusine!acu,daca apare ´´proprietarul´´pe aici ma fac ca ploua!
sper sa fie doar perioada de acomodare,ca ma gandesc ca poate nici ea nu doarme chiar asa linistita...
felicitari andreea,aveti si voi putzina intimitate!

Mergi la inceput

danelutza,exact asa e si la noi...mami e´´omu negru´´atunci cand zice ceva ce nu ii convine iar tati e numai lapte si miere!.nu de multe ori ma crizez si zic hai sa mai schimbam rolurile,dar tati isi joaca prea bine rolul si syb ar fi socata de schimbare!
de cate ori mergeam la munca,nici nu apuca tati sa parcheze si syb imi zicea´´nu peci odata?´´!ca era clar ca dupa ce io plecam la munca putea sa faca exact ce vroia ea!
da e bine si asa,unul tine fraiele stranse si altul le mai slabeste!
sa vezi la syb de cate ori se cearta cu tati....ca ei doi au certuri,se supara si numai vb cu el cateva ori.iar tati face si el pe suparatul catva timp apoi tot el cedeaza!...io am decis de multa vreme ca relatia lor e tabu pt mine!iar cand imi cere tati ajutor in cumintirea la syb..ma fac ca nu aud!

Mergi la inceput